Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
predlazem da se izvrsi kolektivno samoubistvo, zarad visih ciljeva (kako sto je strucno predstavljeno na mapi bescovestva).

ja sam veceras nesto umorna, pa ne bih, al' od sutra anytime, anywhere :blenta: :cheer:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Skyen
predlazem da se izvrsi kolektivno samoubistvo, zarad visih ciljeva (kako sto je strucno predstavljeno na mapi bescovestva).

ja sam veceras nesto umorna, pa ne bih, al' od sutra anytime, anywhere :blenta: :cheer:
slicnu stvar je jos fuko predlozio....ali ne nesto teatralno nego prosto da sve zene prestanu da radjaju pa polako....
Korisnikov avatar
By Mars
E, da... Bila je fantasticna SF prica, moram da je potrazim u Galaksiji. Na ovu temu. O smrti planete zemlje, procesima, fazama... Daleko posle nestanka coveka.

"Your looks are laughable, unphotographable.Yet you're my favorite work of art..."
Richard Rodgers&Lorenz Hart, inspired by Marsovo dupe

http://www.answers.com/topic/richard-rodgers
Korisnikov avatar
By Sunce
Ljudima preti opasnost od tzv. populacione bombe (eksponencijalni rast broja stanovnika). Ako takav trend potraje, prosecno ce na svakom kvadratnom metru Zemlje ziveti po 100 stanovnika.

Tesla je predlagao prirodne izvore energije, pre svega Suncevu energiju - stvaranje mini satelita oko Zemlje. Jedan od vecih problema je sto covek danas koristi ugljenik (u obliku fosilnih goriva) koji je blokiran u prirodi, a time se u atmosferi povecava koncentracija gasova staklene baste, sto dovodi do globalnog zagrevanja...:cupakosu:
Korisnikov avatar
By Sunce
"tenure" znaci zakup; stalno mesto.
Korisnikov avatar
By Mars
Aaa... Da, tenant sam znao, ali mi nije palo na pamet da povezem.
A i teneo, tenere mora da ima veze sa tim...

Fala!
Korisnikov avatar
By Mars
Dodje mi da se ubijem ko siroche.

Sta bi dao da sam ovo imao nekad na raspolaganju!!!!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
E, da... Bila je fantasticna SF prica, moram da je potrazim u Galaksiji. Na ovu temu. O smrti planete zemlje, procesima, fazama... Daleko posle nestanka coveka.
Čitao sam tu priču! Ja inače nikada nisam čitao Galaksiju, ali sam jednom naišao na tri broja među nečijim časopisima i pročitao i to... ima jedan deo kada kaže kako su se razvili novi primati, a neki od njih su sišli na zemlju i postali veliki kao gorile... ali nisu razvili oruđe...

Predviđanja koja sam ja čitao kažu da će oko 2050 broj ljudi na Zemlji početi da opada (ali ako ptičiji grip stvarno onako deluje kako su rekli, kroz par godina će se načiniti priličan pomak na tu stranu)

Tenure je nešto kao "posao za stalno" kad se zapošljavaš... amerikanski nastavnici mogu 2-3 godine da rade u školi a da ih ne prime za tenure... e kada jednom dobiješ tenure, ne mogu tako lako da te izbace (sem ako si baš autovani pedofil; mislim na ova smanjenja radnih mesta i to), sindikat im dušu izjede.
By жњ
Originally posted by REI
WB xyz :)

malo cu se motati :smug:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jukie
Čitao sam tu priču!...
Zove se In Memoriam. Vidim da je ima po antologijama SF prica.

Jako, jako sugestivno. Staklena basta, izumiranje pojedinih vrsta, biljke, hlorofil, novo ledeno doba ... onda posle kratkotrajna nada (100ak milijardi godina) sa nekim novim organizmima, ali onda opet sve krece po zlu.... Poslednji tragovi prisustva coveka bile su velike Piramide (taj deo me bas pogodio) a onda su i one nestale... Kisele kise, kisele reke, a onda ni toga. Dok Zemlja nije postala jedan obican kamen u svemiru.

"Your looks are laughable, unphotographable.Yet you're my favorite work of art..."

Korisnikov avatar
By Kiborg
Kada tehnolgija malo uznapreduje, vratiće se sve na svoje mesto, sem, eventualno istrebljenih vrsta. Jedino je bitno da ne pocrkamo pre toga od raznih zagađenja.
Korisnikov avatar
By Sunce
Problem će biti i nedostatak resursa, posebno vode. Rešenje je u održivom razvoju!
Korisnikov avatar
By Mars
Da li je neko gledao na nekoj TV (Discovery, History, tako nesto) romansiranu varijantu jednog od mogucih scenarija naftne krize u svetu? Globalnih posledica po covecanstvo? Na primeru americke ekonomije i pojedinih porodica.

Sto se tice vere u svemogucu nauku ... nisam siguran. Cini mi se da se tim napretkom sve vise udaljavamo od onog sto zoves "svoje mesto".

Korisnikov avatar
By kal zakath
Pa gde češ išta lepše, nego kad Rusi, bivša imperija zla, ipak pošalje tri tankere nafte, uprkos tome što bi Kinezi platili svime i svačime, te tako spasi american way of life. Još samo da Celine Dion zapeva "My car will go on" i odmah mi naviru suze radosnice.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by kal zakath
...Još samo da Celine Dion zapeva "My car will go on" i odmah mi naviru suze radosnice.
:smeh:

Jeste ljiga od raspleta filma.
Da ne pominjem da su celu krizu u celoj Americi resila pomenuta 3 tankera...
Korisnikov avatar
By Rei
Gade mi se ti 'edukativni' programi koji se fokusiraju iskljuchivo na haos i eventualnu patnju ljudi da bi prikazali neshto shto je 'kao holivud, ali stvarno' i tako odrzhali pazhnju gledalaca, a nemaju ni e od edukativnog :bljak:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
To je ono drevno učenje da svet ide u qrac samo mi to ne znamo. Zlatno doba, pa srebrno, pa do gvozdenog... onda je bilo valjda plastično, a sad smo u silikonskom... ne sećam se sad... Gde je Hesiod kad ti najviše treba? :sise:

Naši stari su ipak nešto znali.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Sunce
održivom razvoju!
sunce inace obozava odrzivi razvoj :evil:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ау, човече, какав график... Јел' то као истинито? :pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!