Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Kako je dobra emisija :) .. umesto da se prepirete prebacite na bivši BK..

P.S. Nadam se da je logo privremen, ovo je očaj gori od najgorih lokalnih televizija ...

P.P.S. Jedva čekam Avalonov komentar da program ove televizije :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Opet samo animacija :(
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ali kaj nisu mogli malo bolji logo napraviti :nerd: ... ovaj je, mislim, koma živa :nesiguran: Nisu trebali ništa eksperimentirati već jednostavno staviti logo od američkog foxa ..

SlikaSlika
Korisnikov avatar
By KiWi
nadam se da će se dozvati pameti ...
Korisnikov avatar
By nEne
ja nisam gledao tih cuvenih 45 minuta FOX-a, ali na ovom screenshotu logo izgleda ocajno... gore od pinka i b92 zajedno! (jos uvek nije gori od rts-a)

jel' i sutra u 20?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by demian
... jel' i sutra u 20?
verovatno ...
By fazza
Nije valjda da ste ochekivali neshto bolje? :) Ne moze televizija da se napravi
za dva meseca, mada su iz RRA mislili da moze, pa su FOX i Avala bili prinudjeni
da krenu sa bilo kakvim emitovanjem, samo da ne bi ostali bez licence.
Rezultat je ova "nesvakidashnja" Avala i chetrdesetpetominutno emitovanje
dokumentarca na FOX-u. Ovako neshto stvarno nismo imali prilike da vidimo!
Chak ni obrijanog Vladana Alimpijevica na Avali!

Ne kazem da nece biti bolje, hoce, ali tek polovinom sledece godine. :)

Inache, FOX Srbija distribuira signal putem satelita Hot Bird, frekvencija
11,411, polarizacija horizontalna, fec 5/6, kodirano u BISS sistemu, kljuchevi
zasad poznati: biss hex key = 12 34 56 9C AB CD EF 67. Nemojte da se
iznenadite ako vam usred nevremena ili jake kishe nestane signal. :lol:

FOX na satelitu Hot Bird - paket Telekom Srbija:

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa znaš, kako, fazza, u takvim situacijama se prvih mesec-dva pušta što komercijalniji, gotov program. a Fox svakako ima šta da ponudi iz svoje produkcije. sve u cilju da se privuče što veći broj gledalaca. firma je svakako u gubitku, ali se to kasnije isplati zbog povećane gledanosti. jer kad ćeš se ispucati sa gomilom sati dobrog TV-a ako ne u samom početku rada TV-a, dok se cela firma ne uhoda i kad ti zapravo treba što veća gledanost. zar neko misli da će jednom-dvaju serija neka potpuno nova TV stanica preuzeti deo tržišta bilo gde na svetu?
By fazza
Све националне телевизије у етру
Од Фокса само лого
У РРА кажу да је закон испоштован. – Фокс на више предајника него Б 92

Инсталирањем 13 предајника преко којих је пуштен пробни сигнал, у домаћем етру нашла се пре неки дан и телевизија Фокс која је на конкурсу добила националне фреквенције. Из те куће уверавају да сада покривају територију са око 60 одсто становништва, као и да ће до краја месеца бити инсталирана комплетна емисиона мрежа од 36 предајника. Гледаоци који су успели да ухвате сигнал Фокса, на екранима могу да виде „лого” ове станице као и материјал који говори о раду компаније.

Пре две вечери на тим фреквенцијама емитована је и једна епизода канала Националне географије и то би за сада било све.

Иако не раде пуним капацитетом, ни у техничком, нити у програмском смислу, сматрају да су испунили законски услов који налаже емитеру да почне да ради у року од 60 дана од добијања дозволе. Телевизија је почела да ради, уверавају у Фоксу, оног тренутка када пусти сигнал са базних предајника.

За разлику од ове, друга „принова” – ТВ Авала – већ се уходала и програм емитује већ неколико недеља. Код Пинка, Б 92 и дуета Кошава – Хепи гледаоци практично и нису могли да примете трансформацију у националне станице, јер су ове телевизије радиле и пре конкурса.

Значи ли то да су сви добитници националних фреквенција почели да емитују програм у законском року од 60 дана од добијања дозволе?

– Сви национални емитери су у етру у складу са законом, а имам информацију да је тако и са ТВ Фокс. Ту нема много да се тумачи, јер, по Закону о радиодифузији, станица која добије дозволу треба да почне да емитује програм у овом року, али не пише да ли то значи емитовање комплетног програма, са једног или више предајника, нити да ли треба емитовати 50 или пет одсто програма. Тест сигнал није програм, али сваки други видео материјал јесте. Колико ја видим, ниједна телевизија још није почела да ради пуним капацитетом. Ако је ТВ Фокс кренула са 13 предајника то је више него неке друге националне телевизије које увелико емитују програм, рецимо Б 92 – каже Александар Васић, заменик председника Савета Републичке радиодифузне агенције. У законском року стартовало је, како напомиње, и свих пет националних радио-станица.

Данас ступају на снагу измене и допуне Закона о радиодифузији, по којима су станице које раде без дозволе обавезне да поступе по одлуци РРА, односно да саме прекину рад. У противном могућно је принудно извршење. Изменама закона ова агенција добила је овлашћења за уклањање пирата из етра.

Председник Савета РРА Ненад Цекић је рекао да неће бити никаквог насиља према дивљим станицама и да ће посебним актом разрадити процедуру поступања у таквим случајевима.

– Такав акт још нисмо донели да не бисмо прејудицирали ствари док закон не ступи на снагу. Нисмо желели ништа пре рока и одлуку о томе највероватније ћемо донети данас – каже Васић.
За поједине емитере којима је до сада дозвола измакла. или је нису ни тражили. могуће решење су и предстојећи конкурси за регионално покривање. Те конкурсе ће РРА расписивати „кад Министарство културе одблокира ценовнике за регионалне дозволе” на које иначе сагласност даје Влада Србије. Предлог ценовника је достављен још у августу, али овај члан Савета сматра да се он мора кориговати. Наиме, досадашње накнаде за радиостанице у износу 20 одсто од цене коју плаћају ТВ станице, а изменама закона спуштене су на пет одсто.

- Извор: Политика -
By fazza
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa znaš, kako, fazza, u takvim situacijama se prvih mesec-dva pušta što komercijalniji, gotov program. a Fox svakako ima šta da ponudi iz svoje produkcije. sve u cilju da se privuče što veći broj gledalaca. firma je svakako u gubitku, ali se to kasnije isplati zbog povećane gledanosti. jer kad ćeš se ispucati sa gomilom sati dobrog TV-a ako ne u samom početku rada TV-a, dok se cela firma ne uhoda i kad ti zapravo treba što veća gledanost. zar neko misli da će jednom-dvaju serija neka potpuno nova TV stanica preuzeti deo tržišta bilo gde na svetu?
Ko ima jachu produkciju ako to nije FOX? :)

Na zalost, RRA ih je stavila pred svrshen chin. Morali su da krenu sa programom
inache bi doveli u pitanje licencu koju su dobili, tako da ce sad radi reda da
pushtaju dokumentarac svako veche od osam do devet, dok se ne pokrpe
za opremu i za ono shto planiraju da emituju, jer je ochigledno da je ovo
pushteno pro forme.

Vizrt Ltd. je pre neki objavio da je FOX TV Srbija naruchila kompletno grafichko
reshenje za emitovanje programa, viz virtual studio & viz weather, shto znachi
da od zivog programa nece biti nishta josh par meseci... Opremica koshta
USD 700,000. :)
Korisnikov avatar
By nEne
grrr... mrzim virtualne studije, to uvek izgleda jako lose! valjda ce, kada stigne Vizrtova oprema grafika insertera da bude poboljsana, ovo sto sada paradira kao inserter FOX Televizije je gore od onoga sto ima RTV Duga ili Melos! :no:
Korisnikov avatar
By KiWi
evo sad puštaju o dinosaurusima i ljuskarima ... ovožavam kada ameri kažu reč crustaceans.. tako lepo zvuči ...
By fazza
Originally posted by gorilica
:nazalost: :placko: :rida: :rida: :rida: :rida: HOĆU FOX!!! :placko: :placko:
Veruj mi da necesh. :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
video sam kada sam bio u Kragujevcu da je FOX zauzeo kanale koje je koristio BK...

videcemo sta ce tu sve jos biti....oni bi makar trebali da imaju najkvalitetniji program u Srbiji s obzirom kako se zovu....
Korisnikov avatar
By erkondisn
evo trenutno ide dokumentarac o Las Vegasu, s tim da je na desnom kanalu samo glazba, a na lijevom govor + glazba :)

logo je bolji nego prije dva dana, malo svijetliji i vec na nesto lici, iako je mogao biti i malo manji.

slika - tako tako... moglo je i bistrije
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
večeras ja tako šaltam kanale i na Foxu opet neki dokumentarac. ćale prolazi kroz sobu i onako preko ramena, pomalo razočarano: "a 'oće ovi samo puštati te emisije o životinjama?" :lol:
By fazza
Originally posted by erkondisn
evo trenutno ide dokumentarac o Las Vegasu, s tim da je na desnom kanalu samo glazba, a na lijevom govor + glazba :)

logo je bolji nego prije dva dana, malo svijetliji i vec na nesto lici, iako je mogao biti i malo manji.

slika - tako tako... moglo je i bistrije
Ja mislio da sam se istripovao kad sam naleteo na neki karate film, a u pozadini
se chula neka muzika koja mi bash i nije u fazonu filma.. :)
By fazza
Originally posted by 2Q2Bstr8
večeras ja tako šaltam kanale i na Foxu opet neki dokumentarac. ćale prolazi kroz sobu i onako preko ramena, pomalo razočarano: "a 'oće ovi samo puštati te emisije o životinjama?" :lol:
To je bila repriza reprizine reprize, tako mu kazi, da te chovek razume. :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa uostalom, ide povise ekrana da je ovo testni program. najavljeno je da program sluzbeno pocinje krajem prosinca, vjerojatno su malo podmazali RRA kako bi poceli kasnije.

za ljubitelje kostimiranih akcija, trenutno ide serija Kraljica maceva, neka verzija zene Zorro.
Korisnikov avatar
By nEne
^
koji je to mesec prosinac?

inace, zaista mi nije jasan ovakav pocetak FOX Televizije...
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by demian

inace, zaista mi nije jasan ovakav pocetak FOX Televizije...
Murdoch je kao profesionalan, ali ovime nije se bas pokazao... inace uobicajeno je da televizije krecu u zadnji dan, ako ne i kasnije tako da je to normalno i u ostatku svijeta, iako mi je sumnjivo to kasnjenje od 2 mjeseca s regularnim programom.
Korisnikov avatar
By KiWi
Dva meseca je ipak previše! ... Jbt, ne očekujem da sagrade imperiju na balkanu za dva meseca.. samo da smisle neke emisijice, serije, filmove... i dosta edu programa... pa posle nek se šire, granaju i uvode profesionalizam ...
Korisnikov avatar
By nEne
danas su na FOX-u prenosili kosarkasku utakmicu (uleb kupa, valjda :nerd: )... bilo je i reklama cak...
Korisnikov avatar
By Paki
SBB od petka, čini mi se, počeo da reemituje FOX na nekadašnjoj frekvenciji BK, tj. drugoj frekvenciji Sport Kluba...
Korisnikov avatar
By gorilica
Izgleda da jeste.
Ja tek juče tražio i provalio da ga imam na nekadašnjem BK.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam čak ni njihov sajt uspeo da pronađem.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Nemaju sajt, kao što ni Avala još uvek nema sajt....
By Dani
Mogli bi da puste reprizu queen of swords pre podne tako da mozemo da gledamo i kada idemo u suprotnu smenu u skolu!!!!
Korisnikov avatar
By EnRage
Imam ih na satelitu, traljavo to jos uvijek izgleda, mislio sam da ce Murdoch cak i testiranje obaviti s puno vise stila. No, necu jos nista govoriti, cekam sluzbeni pocetak.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!