Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8Ko ima jachu produkciju ako to nije FOX?
pa znaš, kako, fazza, u takvim situacijama se prvih mesec-dva pušta što komercijalniji, gotov program. a Fox svakako ima šta da ponudi iz svoje produkcije. sve u cilju da se privuče što veći broj gledalaca. firma je svakako u gubitku, ali se to kasnije isplati zbog povećane gledanosti. jer kad ćeš se ispucati sa gomilom sati dobrog TV-a ako ne u samom početku rada TV-a, dok se cela firma ne uhoda i kad ti zapravo treba što veća gledanost. zar neko misli da će jednom-dvaju serija neka potpuno nova TV stanica preuzeti deo tržišta bilo gde na svetu?
Originally posted by erkondisnJa mislio da sam se istripovao kad sam naleteo na neki karate film, a u pozadini
evo trenutno ide dokumentarac o Las Vegasu, s tim da je na desnom kanalu samo glazba, a na lijevom govor + glazba![]()
logo je bolji nego prije dva dana, malo svijetliji i vec na nesto lici, iako je mogao biti i malo manji.
slika - tako tako... moglo je i bistrije
Originally posted by 2Q2Bstr8To je bila repriza reprizine reprize, tako mu kazi, da te chovek razume.
večeras ja tako šaltam kanale i na Foxu opet neki dokumentarac. ćale prolazi kroz sobu i onako preko ramena, pomalo razočarano: "a 'oće ovi samo puštati te emisije o životinjama?"![]()
Originally posted by demianMurdoch je kao profesionalan, ali ovime nije se bas pokazao... inace uobicajeno je da televizije krecu u zadnji dan, ako ne i kasnije tako da je to normalno i u ostatku svijeta, iako mi je sumnjivo to kasnjenje od 2 mjeseca s regularnim programom.
inace, zaista mi nije jasan ovakav pocetak FOX Televizije...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!