Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Do sada sam ukupno jednom uspeo da dodjem do tih novina i to zato što sam izašao na potpuno pustoj autobuskoj stanici gde je ostalo još primeraka u onoj kutiji... nažalost u mom kraju nema ni kutije ni one devojčice što deli; tj. ima, ako ćeš da ideš samo zbog toga otprilike dve stanice i onda se vraćaš kući sa bakalukom istim tim putem... a nikada ne idem toliko rano u grad da ih usput pokupim... :no: zato svima pričam kako oni verovatno misle da smo u mom kraju svi nepismeni i da na nas ne treba bacati papir i mastilo...
Korisnikov avatar
By bigirl
Jučer, hm, prekjučer sam ih čitala prvi put. Nisu loše. S obzirom da su besplatne... ništa manje informacija ne nude. Tj. nema kenjanja, samo informacije.
Korisnikov avatar
By Sky123
citao sam ih par puta... ali, zar postoji nesto besplatno?:roll:
Korisnikov avatar
By gari
Toga u mome selu nema. Svi nepismeni.

:cobanica: :pinknaocari: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By KiWi
jukice, u Beogradu ima preko 200 punktova, pa nisu mogli da pokriju svako ćoše ... novine su OK, mada mi se sajt više sviđa od novina ...

http://www.24sata.co.yu/

Inače, video sam im lutajućeg fotografa ... luče sa veoma lepom zadnjicom :vrcka:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam obicno tako rano budna kad sam u BG, pa sam uspela 2 ili 3 puta da dodjem do svog besplatnog primerka...a osim njih i do jos nekih isto besplatnih...neki glasnik ili tako nesto se zovu.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Uzela sam ih prva dva dana...posle ih nikada vise nisam nasla... (cak ni u 7:30 am :puzzle: )

:novine:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Kiwi
jukice, u Beogradu ima preko 200 punktova, pa nisu mogli da pokriju svako ćoše ...
Ali moje ćoše je valjda najvažnije ćoše...
sad neko iz mog kraja (ako je krenuo na pijacu ili u samoposlugu) treba da plaća autobusku kartu da se odveze par stanica da uzme besplatne novine ili (ako već ide u grad) da izlazi iz autobusa na nekoj usputnoj stanici, uzima novine i onda čeka sledeći autobus?
:puzzle:

ne zezam se, naša stanica je jako prometna jer kod nas presedaju ljudi koji dolaze iz autobusa iz druge zone*, a nema ni kutijice ni devojčice. Sa druge strane autobusom prolazim pored nekih praznih stanica gde niko ne čeka bus a novine sede u kutiji - nisu napravili dobro brojanje potencijalnih čitalaca na datoj stanici

*Ah me, why did they build my house by the road to the market town?
They moor their laden boats near my trees.
They come and go and wander at their will.
I sit and watch them; my time wears on.
Turn them away I cannot. And thus my days pass by.

In the morning the bell rings in the temple.
They come with their baskets in their hands.
Their feet are rosy red. The early light of dawn is on their faces.
Turn them away I cannot. I call them and I say, "Come to my garden to gather flowers. Come hither."

-Tagora-
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma, ja samo čekam kad će početi da ih naplaćuju. Prvo te navuku...(pa svuku) :boxer:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bigirl
Ma, ja samo čekam kad će početi da ih naplaćuju. Prvo te navuku...(pa svuku) :boxer:
Pa ako bi poceli da ih naplacuju, ja bih bila prva koja ih...ne bih kupila :lol:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ove novine će sigurno ostati besplatne. Isti brend novina, poznate nemačke kompanije Ringer (izdaju i beogradski dnevnik "Blic") postoji u mnogim zapadnoevropskim zemljama - video sam ih u Češkoj, Nemačkoj i Austriji. Novine uopšte nisu loše, veoma moderne i "svetski" urađene (a i kako ne bi kada su vlasnici stranci). Ne znam kakve koristi Ringer ima od besplatnih novina, ali ideja je odlična!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ForeverYoung
Ne znam kakve koristi Ringer ima od besplatnih novina, ali ideja je odlična!
Ja sam u Politici čitao mišljenja jednog od njihovih kolumnista gde kaže da posle nekog vremena oglašivači shvate da te novine svi čitaju i krenu da se oglašavaju. Tako da je potrebno uložiti početni kapital a kasnije samo sebe otplaćuje. Doduše potrebno je dati neke plate i onim devojčicama što dele te novine [size=-2](na nekim povlašćenim stanicama)[/size]

Originally posted by Delete
i do jos nekih isto besplatnih...neki glasnik ili tako nesto se zovu.
Ja sam video taj glasnik kod nekog finog čike u trolejbusu ali sam mislio da ga je kupio
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by jukie
Originally posted by Delete
i do jos nekih isto besplatnih...neki glasnik ili tako nesto se zovu.
Ja sam video taj glasnik kod nekog finog čike u trolejbusu ali sam mislio da ga je kupio
A jos da ove nase pederke vide kakav decko deli te novine...stvarno je simpa, a ima i lepu guzu :)
By Bombina
da,jukie meni se nesvidja sto bacaju parire i djubre na kutiju,koji su sastavljali.meni se svidja daju besplatni primerak 24 sata,koju citam kad ne nadjem
Korisnikov avatar
By jukie
E to, bacaju đubre unutra... I ne znam šta će da bude kada krenu kišetine i ledena kiša i košava itd, kako će te novine cele stići do čitaoca (gledah jutros Balamori, kada je vetar odneo gomilu nekih papira za kolaž za zid u vrtiću, pa ih je Džozi Džamp jurila po celom gradu)
By Bombina
i to je bez veze,kao seljacuri
Korisnikov avatar
By MARQUE
Pa to su iste novine kao hrvatske 24sata, samo što ove naše koštaju 3kn a vaše su besplatne. Koliko vidim dizajn je jako sličan, skoro pa isti :smirk:

http://www.24sata.hr
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by MARQUE
Pa to su iste novine kao hrvatske 24sata, samo što ove naše koštaju 3kn a vaše su besplatne. Koliko vidim dizajn je jako sličan, skoro pa isti :smirk:

sličnost je neverovatna .. verovatno je ovo naše samo hrvatska fanšiza ...
Korisnikov avatar
By jukie
Evo da se pohvalim :oskar:
jutros me nije bolela glava niti mi se spavalo pa sam :perezube:
i prošetao da uzmem svoj besplatni primerak...
update: na našoj stanici sada postoji stubić za 24 sata i autobuske linije, ali i dalje nema kutije u koju bi novine bile stavljane... zanimljivo je kako svako ko dođe na stanicu kreće ka "kutiji" i onda na par koraka stane i ustanovi da je to samo tabla...
Korisnikov avatar
By ns.happy
nasa posla, ne bi me zacudilo da neki penzos uzme sve primerke iz jedne kutije kao ''trebace''...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by MARQUE

Da, to su iste novine, tj. novine koje izdaje ista kompanija - Ringer. Čudi me da se u Hrvatskoj naplaćuju, a u Srbiji, Češkoj, Nemačkoj i Austriji su besplatne....
Korisnikov avatar
By Stripi
Imaju podnevno beslpatno izdanje.
S obzirom da su sve dnevne novine u Hrvatskoj duplo skuplje od 24 sata ovo nam dođe skoro pa džabe.
Doduše, ja ne volim taj stil novina pa ih ne kupujem al penzionerima super dođe :yes:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by ForeverYoung

Da, to su iste novine, tj. novine koje izdaje ista kompanija - Ringer. Čudi me da se u Hrvatskoj naplaćuju, a u Srbiji, Češkoj, Nemačkoj i Austriji su besplatne....
Hm, ne znam baš. Vlasnik hrvatskih 24sata je austrijski Styria Media International GmbH, a vlasnik srpskih 24sata je švicarski Ringier. :misli: Inače, popodnevno besplatno izdanje hrvatskih 24sata dođe na tri lista, pa to ne mogu računat kao novine već više kao promotivni letak :down:

U Hrvatskoj postoje neke druge besplatne novine tipa (švedski) "Metro Express", Metropola, Zagreb News, ... itd

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za sada je to jedina publikacija u Srbiji koja je krenula da se distribuira masovno, a u tom je novom "fazonu" besplatnih novina. nedavno je bio članak o tome da klasične novine sve više ugrožavaju alternativna besplatna izdanja, kao i Internet portali. ceo članak je bio na temu klasičnih medija (novine i TV) koje su poslednjih godina sve više na udaru alternativnih medija. TV još uvek prilično odoleva.

srbijanski 24 je isti kao hrvatski, s tom razlikom što je srbijanski besplatan. to je i jedina razlika. obe novine su zamišljene kao slikovnice i ja stvarno ne kapiram ko uopšte "čita" to smeće.

btw, što se hrvatskog 24 tiče, sećam se situacije neposredno pred početak izlaženja ,jer sam tih dana bio u ZG. bila je prilična frka u medijima zbog cene (koja je duplo manja od najjeftinijih novina, što reče Stripi), doduše sve se brzo ispuvalo kad je postalo jasno koja je ciljna grupa 24-ke. zanimljivo je da je to valjda prvi uspešan projekat masovnog tabloida u HR. bar za sada.
Korisnikov avatar
By jukie
Ustanovio sam da i u suprotnom smeru ima stanica na kojoj se nalazi kutija sa novinama pa ću od sada ići tamo jer mi je lakše... pitala me neka bakuta koliko je sati i onda počela da priča kako ona živi na Dedinju ali kod nje sve razgrabe dok ona stigne jer je prometna stanica, pa je dolazila od Dedinja dovde da uzme svoj primerak... ja bar nisam išao toliko daleko...
btw čini mi se kao dobra jutarnja vežbica da se prošetam dvadesetak minuta gore-dole do kutije, tako da je svaki oblak iscrtan srebrnim prugama...
Korisnikov avatar
By ns.happy
te novine su besplatne zahvaljujuci parama vojvodjana! autonomiju bwe da dobijemo, pa da vidis kako bi bile 3kn a ne free!:tuc:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!