Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
muzika86
da ili ne? imam sansu da sada uzmem americko drzavljanstvo i zamijenim ga ovim sto imam sada- bosansko.
Originally posted by muzika86pa, tada (1997) je bosnjackim vlastima ocito bio problem produziti validnost pasosa mladom nebosnjaku koji jos i nije bio ni u Armiji BiH niti u bilo kojoj i cijoj armiji, period!
Pa zasto je problem sluzenje vojske? zar nisu vojsku ukinuli u BiH?
to za fees manje vise, porez placas s time indirektno dajes pare Bushovoj administraciji.
Nego da te pitam, nisam znao da si iz BiH. Pa iz kojeg si kraja??
Originally posted by ZvezdasBGMa, bezi covece, ti si opterecen tim "Klinton-antisrbin-Olbrajt-srbozderka" forama...Originally posted by Vel boyBush ili Klinton? BUSH!
e, vidis, ja necu namjerno da placam fees bush-ovoj administraciji da bih dobio americko drzavljanstvo! kada ga otjeraju s vlasti i dodje neki demokratski predsjednik, onda hocu!
sada imam Green Card i boli me kita za americko drzavljanstvo, naravno, dok majmun i njegova repukeblikanska administracija ne sjasu!
Kondoliza ili Olbrajtova? KONDOLIZA!
Sendi Berger ili Kondoliza? KONDOLIZA!
Poserem ti se ja na takve demokrate i demokratiju, republikanci su malo dete za one nazovi debilne demokrate.
Originally posted by Lunjapa dobro...nisam pa sta...znas kako patim zbog toga...
Srbin koji se odrekne svog prvobitnog, da ne kazem prirodnog, drzavljanstva, i nije Srbin!![]()
Originally posted by M M and IAko, ako, i treba da patis, i da ispastas! To je jedini nacin da okajes svoje grehe.
pa dobro...nisam pa sta...znas kako patim zbog toga...
P.S. jos od rodjenja imam dva drzavljanstva pa mi nije jasno koje mi je bilo prirodnije...sta ti mislis?To svedsko - izdajnicko!
Originally posted by LunjaOriginally posted by M M and IAko, ako, i treba da patis, i da ispastas! To je jedini nacin da okajes svoje grehe.
pa dobro...nisam pa sta...znas kako patim zbog toga...![]()
P.S. jos od rodjenja imam dva drzavljanstva pa mi nije jasno koje mi je bilo prirodnije...sta ti mislis?To svedsko - izdajnicko!![]()
P.S. Zar zaista mislis da sam ozbiljno pisao na ovoj ozbiljnoj temi?
P.S.vol.2. Kada ces da smanjis tu SLICURDU od avatara?
Originally posted by muzika86E kad si vec sam zakljucio da od "Bosne kao drzave nema nista, pa tako ni tog drzavljanstva", koji kurac onda postavljas ovu temu? Ako je tako onda je valjda lako odluciti se da uzmes to americko drzavljanstvo bez prenemaganja ovde na forumu...
Nema od te Bosne kao drzave nista pa tako ni tog drzavljanstva, sve je to farsa koja bi pukla u sto komada da je ne drzi Zapad pod svojom kontrolom.
A to koje bolji demokrati ili republikanci. Ja mislim da su obadvoje zli, ali ali kao peder bolji su demokrati, a kao Srbinu bolji su republikanci. pa ti sada biraj.![]()
Originally posted by muzika86
[ Volja ti ziviti u vecem gradu spustis se u Sarajevo, volja ti seoski zivot ides u selo, volja ti zivjeti u sumi i planini popnes se na planinu i uzivas tamosnji zivot. cist zrak, nezagadjena okolina, lijepe sume, cista voda potoci i rijeke ma zivis u miru... sve to ima kod nas na Romaniji! Samo se eto treba paziti mina gdje su bile linije tokom rata a sve ostalo je dobro
Nego ozbiljno Sarajevska okolina je jako lijepa. Nije dzabe bila tu Olimpijada.
Originally posted by Deletepocelo je na chatu, neke bosanke tamo htele pricat' i ja, znas kakva sam, sve dajem samo da se s nekim slozim i uklopim, al to ih pocelo nervirat' i ja bih voljela da koristim ijekavicu, al me stra' da ne pogresim u pravopisu, jos ce mi reknu da sam nepismena. em luda em nepismena ne moze. a tako mi je fakat lijepo vezbat' strane jezike!
Angie, otkad ti koristis ijekavicu?
Originally posted by garima koj ' ce ti Qrac srpsko drzavljanstvo u AmericI???!! Ako si "patriota" sedi u Cupriji i jedi suve korice leba Ne moze i jedno i drugo. Odlaskom u stranu drzavu prihvatas uslove koje ona namece bez "idealistickih" potpitanja. da si hteo ideale, a ne pare, u Ameriku ne bi isao.
USA je jedna od retkih država koja traži da se odrekneš od svog prvobitnog državljanstva? Da li oni to smatraju da im je neko lojalniji ako nema dvojno državljanstvo? Ili mogu lakše da ga pošalju u zatvor ako je samo državljanin USA?
![]()
![]()
![]()
Originally posted by garipare nigde ne padaju s neba, ali bar postoji mogucnost da ih zaradis i da te isplate na vreme.
Pa nešto baš i ne mislim da pare tamo padaju sa neba.
Koliko je meni poznato tamo za taj dolar moraš krvavo da radiš, procenat siromašnih im je vrlo veliki /možda veći nego i kod nas/.I ovde krvavo radis, samo dolara nigde. (ako uopste imas srece da nakon magistrature nadjes posao van pekare). sto se procenta tice, oni ga makar imaju, nas je stoprocentni! (-1 na one kod kojih je nasha lova)
Tako, ni kada bih mogao ne bih nikada živeo tamo, ta mi je /ne/kultura strana, mislim da su siromašni duhom i da im je jedino merilo vrednosti dolar.Blago siromashnima duhom, njihovo je carstvo nebesko, a i dolar
Jednostavno, ovde ne valja ali tamo je još goreTo je ono po principu, meni je lose al se tesim jer je i drugima. Pih. Ja gledam ono sto je bolje, kako bih avanzovala, a ne zapadala u nekakvu gubitnicku ideologiju.
/osim onih 3% bogataša koji žive u stalnom strahu da će im to bogatstvo oduzeti zbog utaje poreza/.oni uglavnom vise po drvecu i bave se humanitarnim radom. (pa ne placaju porez) ako ga i placaju na vreme, i dalje ih je 3 posto?
Hvala USA, ne treba mi vaša zelena karta, dajte je g-dinu Bušu.On je toliki debil da ce zelenu kartu pomesati sa crvenim kartonom i dati je nekome Srbinu. Otud i green lottery.
Originally posted by M M and Ipa bas tako sto kazesOriginally posted by muzika86E kad si vec sam zakljucio da od "Bosne kao drzave nema nista, pa tako ni tog drzavljanstva", koji kurac onda postavljas ovu temu? Ako je tako onda je valjda lako odluciti se da uzmes to americko drzavljanstvo bez prenemaganja ovde na forumu...
Nema od te Bosne kao drzave nista pa tako ni tog drzavljanstva, sve je to farsa koja bi pukla u sto komada da je ne drzi Zapad pod svojom kontrolom.
A to koje bolji demokrati ili republikanci. Ja mislim da su obadvoje zli, ali ali kao peder bolji su demokrati, a kao Srbinu bolji su republikanci. pa ti sada biraj.![]()
![]()
Originally posted by gari
Pa nešto baš i ne mislim da pare tamo padaju sa neba. Koliko je meni poznato tamo za taj dolar moraš krvavo da radiš, procenat siromašnih im je vrlo veliki /možda veći nego i kod nas/. Tako, ni kada bih mogao ne bih nikada živeo tamo, ta mi je /ne/kultura strana, mislim da su siromašni duhom i da im je jedino merilo vrednosti dolar. Jednostavno, ovde ne valja ali tamo je još gore /osim onih 3% bogataša koji žive u stalnom strahu da će im to bogatstvo oduzeti zbog utaje poreza/. Hvala USA, ne treba mi vaša zelena karta, dajte je g-dinu Bušu.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by QueerQueOriginally posted by Deletepocelo je na chatu, neke bosanke tamo htele pricat' i ja, znas kakva sam, sve dajem samo da se s nekim slozim i uklopim, al to ih pocelo nervirat' i ja bih voljela da koristim ijekavicu, al me stra' da ne pogresim u pravopisu, jos ce mi reknu da sam nepismena. em luda em nepismena ne moze. a tako mi je fakat lijepo vezbat' strane jezike!
Angie, otkad ti koristis ijekavicu?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!