Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Kako prevesti filmove sa DVDija u mp4 format (kako bi isti mogli da se prebace na iPod)? Cula sam da postoji FREE program koji moze da se skine i koji bi to obavio ali mi ne uspeva da nadjem.... mislim da je Handbrake koji sam nasla i skinula ali ne radi :sigh:

pitanje - jel zna neko kako :D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
By superfly
evo upravo sam u programu ulead videostudio 10 otkrio opciju konverzije bilo kog video fajla u mpeg4 iPod format.

skini ga na ulead sajtu, imas 30 days evaluation.

cheers
Korisnikov avatar
By tramp
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Korisnikov avatar
By tramp
vazi nije hitno tako da kad god nadjes super :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!