Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by someone
Originally posted by Duh_iz_Konzerve
Originally posted by EuphoriA
I,devojke,ide li neka od vas na ovaj en chat?
Jaaaaaaaaaap:crveni:
Ja idem i to bas cesto..
A koja si ti :D ako idesh chesto mozda te znam :P
I da. . .najpametnije je ne ici tamo-nemojte sebi da komplikujete ziwot :smilegrin:

Zini da ti kazem ko ja sam:P eeee pa ja tamo moram da idem:D spijuniram zenu ma i zene:D ziveo en chat;)
Korisnikov avatar
By Draco
@ someone - naravno da necu :P Sorry, ali je stvarno tajna posto nece da se zna da je to ona. mada vise ni ne ide tamo :)
Korisnikov avatar
By Delete
Pederu, aj sad na taj chat, moras nesto da vidis!
Korisnikov avatar
By Azdaja
frrr,bila nekoliko x-nista posebno...ne vredi ici:)
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete
Sad mi kazes! :smirk:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Draco
Kretenu! Ne`s verovati ko me startovao tamo :shocked:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Draco
Kretenu! Ne`s verovati ko me startovao tamo :shocked:
Pederu, jel da pogadjam? :P Jel ima veze sa onom veceri kad je bila jurka u Anderu? :giggle:
Korisnikov avatar
By Delete
Nemoj da pogadjas, pederu moj, reci cu ti ja to i bez pogadjanja!
Korisnikov avatar
By someone
zar wetj?mogu misliti ko te je startowao :lol:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by EuphoriA
I,devojke,ide li neka od vas na ovaj en chat?
Jaaaaaaaaaap:crveni:
Ja idem i to bas cesto..
A koja si ti :D ako idesh chesto mozda te znam :P
I da. . .najpametnije je ne ici tamo-nemojte sebi da komplikujete ziwot :smilegrin:

Zini da ti kazem ko ja sam:P eeee pa ja tamo moram da idem:D spijuniram zenu ma i zene:D ziveo en chat;)
pih al ste neke,mada ja tamo wishe ne idem tako da nema weze :]
Korisnikov avatar
By Delete
zar wetj?mogu misliti ko te je startowao :lol:
Veruj mi da ne mozes ni misliti ko me startovao! A ima neke veze sa onom osobom za koju sam te pitala.
Korisnikov avatar
By someone
aha. . .ma ne nego ja znam neke koje tako odmah naskachu chim ugledaju nekog nowog pa zbog toga. . . :D i koji nick na kraju ima ta osoba? :]
Korisnikov avatar
By Delete
Pa TA osoba koja mene zanima je jos uvek anonimus, ali ova druga, koja ima veze sa njom ima "odredjeni nick"...al` mene sad interesuje jedna treca....uhhh, sad sama sebe podsecam na beogradsku lezbu!
Korisnikov avatar
By someone
koja druga,kakwa treca? :iskolacen: auu. . .
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Pa TA osoba koja mene zanima je jos uvek anonimus, ali ova druga, koja ima veze sa njom ima "odredjeni nick"...al` mene sad interesuje jedna treca....uhhh, sad sama sebe podsecam na beogradsku lezbu!

Cile odluci se za cetvrtu:D
Korisnikov avatar
By Escobar
offtopic...

Sto se nazivate pederima?

Subminal messages ili...? :rentgen:
Korisnikov avatar
By Delete
Mi to tepamo jedni drugima :smeh:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Za duha?
Pa sad:zvizdi: nisam ti rekla konkretno za koju..vec za cetvrtu:D
Korisnikov avatar
By Delete
Ide li neka na ovaj chat preko neta...radi li to jos uvek?
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja isla i sad nece da ide preko neta!!! Navodno renoviraju chat,bem im mater. :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by shmizllica
Ja isla i sad nece da ide preko neta!!! Navodno renoviraju chat,bem im mater. :D
Ja nisam isla duuugo vremena, a sad kad trazim neku posebnu, nece da udje...tacno tako, bem im mater :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Mislis da tamo ima posebnih? Jok,samo bi cica koje oce cyber,a mene mrzi koliko je to sporoooooo! Btw,isla sam tamo samo da bi provalila ko je ona sto koristi moj nick SHMI i provalih da joj nick znaci MISH. :) Ajde pa tako kucamo se....
By us3r_101
En chat? :zid: :zid: :ostrisekiru: Ko me ter'o da idem tamo... Kuckala sam tamo prosle god, negde u septembru i za nedelju dana uspela da se posvadjam sa svima... I onda sam prestala, pa sam opet pocela...hm...negde u aprilu-maju ove godine i (cast izuzecima i onima koje ne poznajem) ali skapirala sam da vecina tih devojaka nema zivot! Samo gledaju kako da te sj*bu kad si happy, kako da te sj*bu kad nisi happy, kako da te sj*bu KAD IM SE DIGNE PI*KA! Tako da sam ih fino napusila, izbrisala adresu i lakse disem... Eto... :gitara:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Anatis
En chat? :zid: :zid: :ostrisekiru: Ko me ter'o da idem tamo... Kuckala sam tamo prosle god, negde u septembru i za nedelju dana uspela da se posvadjam sa svima... I onda sam prestala, pa sam opet pocela...hm...negde u aprilu-maju ove godine i (cast izuzecima i onima koje ne poznajem) ali skapirala sam da vecina tih devojaka nema zivot! Samo gledaju kako da te sj*bu kad si happy, kako da te sj*bu kad nisi happy, kako da te sj*bu KAD IM SE DIGNE PI*KA! Tako da sam ih fino napusila, izbrisala adresu i lakse disem... Eto... :gitara:
Tako je svuda medju lezbejkama, nije samo chat takav, a tebi svaka cast kad si godinu dana izdrzala!
By us3r_101
Originally posted by Anatis
Tako je svuda medju lezbejkama, nije samo chat takav, a tebi svaka cast kad si godinu dana izdrzala!
Wow, godinu?! Ma jok, bila sam prosle godine, nekih nedelju dana, pa sam prestala da idem, pa sam ove godine izdrzala citavih mesec i po. Da sam bila godinu dana sad bih verovatno :psiholog:

Ovako mi je zivot laksi. :rock:
Korisnikov avatar
By Galadriel
No!
laze:cigareta: :lood: :zev2: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dd21
No!
laze:cigareta: :lood: :zev2: :lol: :lol: :lol:

:avalon: :avalon: :avalon: :smilegrin: :jbg: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!