Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Bašta Sava Centra

Samo nekoliko meseci nakon nastupa na ceremoniji otvaranja dvadesetih Zimskih Olimpijskih Igara u Torinu, koji je gledalo preko 2 milijarde ljudi širom planete, vodeći svetski elektronski inovator i jedan od najboljih i najpopularnijih disk-džokeja današnjice, Richie Hawtin, ponovo je gost Beograda. Pokrovitelj njegovog nastupa u Beogradu je Mentos.

Njegova domaća podrška na partyju nazvanom “Mental Freshness” biće najbolji domaći DJ Marko Nastić kao i Vlada Janjić. Nastupi Richie Hawtina u Beogradu u poslednjem vikendu avgusta meseca postali su već tradicija – ovo je njegova treća poseta nakon premijernog nastupa na festivalu Urban Experience 2004. godine zajedno sa Carl Coxom.

Dugo godina poznat po pomeranju granica savremenih elektronskih medija, Richie je danas jedinstven primer uspešne simboze moderne tehnologije i muzike. Hawtinovo poslednje autorsko izdanje “DE9: Transitions” koristi najmoderniji softver da razloži polazne kompozicije na sastavne delove, često ne duže od nekoliko sekundi, i da ih potom ponovo sastavi u potpuno nove, autentične komade muzike pulsirajućeg, kolažnog karaktera. Oni podjednako uspešno funkcionišu i kao vrhunska klupska zabava i kao elektronska avangarda, zahvaljujući čemu imamo puno razloga da verujemo da će ovaj nastup predstavljati pravo osveženje na domaćoj klupskoj sceni.

Ova aktuelna turneja (min2MAX World Tour 2006) posvećena je promociji drugog izdanja iz serijala “Minimize 2 Maximize”, na kojem Richie Hawtin predstavlja svoj izvor vodećih novih imena iz domena trenutno najpopularnijeg trenda na savremenoj klupskoj sceni – minimalističkog house i techno zvuka.

Uz jedinstvenu upotrebu novih studijskih i izvođačkih tehnika na svojim nastupima koji ukidaju razlike između živih i DJ performansa, Richie sa pravom nosi epitet najboljeg među najboljima kada je u pitanju jedinstveno clubbing iskustvo. Proverite zašto je Richie Hawtin najtraženije ime moderne elektronske scene.

Pretprodaja karata od 15. avgusta po povlašćenim cenama od 750 i 850 dinara u Bilet Servisu i Buka Baru na Trgu Republike. Telefon za dodatne informacije u vezi karata je 011 262 88 73
Slika
By жњ
naravno - to se ne propusta!

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
By Tea
Proslog leta je imao genijalan nastup u Sava centru. Bilo mi je jako zao sto sam morala da napustim pre kraja i odem u Barutanu na James Lavell-a, koji takodje nije bio losh. Malo pijan od V-vodke, ali i dalje dobar.
Verujem da ce ove godine biti jos bolje na Richie Hawtin-u
Zavidim svima koji idu, ali im zelim dobar porvod ( u sta ne sumnjam), ja na zalost necu moci da ga cujem ponovo u Bg-u...mozda neki sledeci put.

:dj: :eya:
By жњ
a ja zelim da ostane veran svom mikro-glitch zvuku. kad dodje ovde, ima obicaj da pusta "puniji" zvuk :neto:
By fencysmurf
zasto svaki put kad ga vidim pozelim da zapevam "Tomorrow Belongs To Me" ???
By жњ
Richie is gay! :zastava:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ali, basta SC.....zasto taj prostor? :zvezdice:

Neljubazno obezbedjenje, one nadstresnice kao na pijaci, hmh.

Ali, on je bio super, a valjda ce i ove godine.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Vlada T
Neljubazno obezbedjenje
?! Meni iskustvo govori bas suprotno kad Gordan organizuje ovakve ugodjaje... Obezbedjenje je uvek zastrasujuce ljubazno :)
Korisnikov avatar
By m..
Naravno da idem, ovo ce mi biti 3. ili 4. rici u zivotu, mmm. Vlado ako te ne vidim tamo sledi :oklagija: .
Korisnikov avatar
By Kittrie
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
eni igZEm u ponedeljak, kmeeeeeeeeeeeeeeeeee

al MORAM ICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :hyper:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ja, na žalost, neću doći :( .... želim vam lep provod društvo :dance:
Korisnikov avatar
By m..
Jao divno, Dean! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!