- 05 Avg 2006, 09:37
Ja zaista se ne bih ni usudio da odaberem izmedju mojih 8 terabajta mp3-a, ili cele "discoteke" koju posedujem, kolko moje licno toliko i oceve kolekcije , ali sam premeravajuci ovaj sajt, primetio da bi inovacijski, bilo pozeljno da gay serbia odabere svoju himnu ili je bar komponuje ( sto da ne - to bi bila dobra stvar ), i onda je stavite na pocetak sajta...ono Intro ...
Potrebno je dosta aktivizma u Srbiji, dosta raznih i novih resenja, s obzirom da ni u jednoj drzavi na svetu nisu isti iako su slicni uslovi koji prate i okruzuju GAY aktivizam. Zastava je internacionalna, spektar duginih boja, medjutim jedan simpatican logo ili znak koji bi definisao Serbia Gay Population, je vise nego pozeljan.
Takodje ovde sam primetio postojanje rubrike Estrogen Fix, i ustanovio ( premeravanjem
) da je to nekako samo zenska ili ponajvise zenska rubrika. To me cak vredja! Onda ispada da su sve ostale muske ili mesane a da je Estrogen nekako pocastvovano, samo zenska rubrika. Nije li i to neka vrsta segregacije?
Iz istog razloga voleo bih videti rubriku Kuros ili My Man:)
No o himni sam poceo.
Himna sajta i himna Gay-Serbia Community.
Trebalo bi je komponovati i plasirati svuda a usput razmisljati o stvaranju broadband internet stanice Gay-serbia com. To bi bila vrlo zanimljiva produkcija.
zidarski pozdrav zainteresovanima
Potrebno je dosta aktivizma u Srbiji, dosta raznih i novih resenja, s obzirom da ni u jednoj drzavi na svetu nisu isti iako su slicni uslovi koji prate i okruzuju GAY aktivizam. Zastava je internacionalna, spektar duginih boja, medjutim jedan simpatican logo ili znak koji bi definisao Serbia Gay Population, je vise nego pozeljan.
Takodje ovde sam primetio postojanje rubrike Estrogen Fix, i ustanovio ( premeravanjem

Iz istog razloga voleo bih videti rubriku Kuros ili My Man:)
No o himni sam poceo.
Himna sajta i himna Gay-Serbia Community.
Trebalo bi je komponovati i plasirati svuda a usput razmisljati o stvaranju broadband internet stanice Gay-serbia com. To bi bila vrlo zanimljiva produkcija.
zidarski pozdrav zainteresovanima