Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Otvaram ovu temu za sve one koji vole film i imaju neku sitnicu koji bi želeli da podle sa ostatkom foruma ... ipak, dobro je znati gomilu stvari vezanih za film, a ne zaslužuje baš svaka zasebnu temu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Boys don't cry (1999)

Obnovimo gradivo! Drama o životu Tine Brendon, ve?eras RTS1 00.15. Hilari Svonk je za ovu ulogu dobila oskara. Vredno gledanja!!
Korisnikov avatar
By IriS
ICE AGE 2 premijera u bioskopima 30.marta 2006.

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By KiWi
Baywatch the Movie: Reunion

Slika

Posle nedelja i nedelja premišljanja, zapo?eto je snimanje filma Baywatch the Movie: Reunion. Glavna muška uloga je naravno dodarena Dejvidu Haselhofu, dok je glavna cura u filmu Džesika Simpson (Pamela predaje veronauku u nekoj crkvi, pa je njen asistent za odnose sa javnoš?u izjavio da bi se pojavljivanje Pamele u ovom filmu kosilo sa stavovima kojih se Pamela sada drži). Džesika je oborila s nogu producente ovog filma par dana posle premijere komedije ''The Dukes Of Hazzard'' na jednom od svojih nastupa.

Film ne?e biti rimejk filma Baywatch the Movie: Forbidden Paradise, koji je 1995. kratko vreme bio u žiži novinara. Film ?e obilovati scenama u kojima paradiraju savršeno izvajani mladi?i i devojke. Producenti još uvek ne žele da otrkiju da li ?e Džesika tokom filma nositi prepoznatljiv jednodelni kupa?i kostim poput Pamele i Jasmine Blit. Kako reporteri Sun-a saznaju, Džesika ?e glumiti CJ koju je u seriji glumila Pamella.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Scary Movie 4 - svuda u bioskopima, sem naravno u Srbiji

opet su u pitanju parodije na horor filmove, sa izuzetkom vanzemaljca zvanog Tr-iPod

jedna od krilatica pod kojima se film reklamira je :

BURY THE GRUDGE. BURN THE VILLAGE. SEE THE SAW

Slika
Korisnikov avatar
By shumadinac
Jedva ?ekam Scary movie 4 :panker:

Ina?e, uprvo se vra?am iz bioskopa, gde sam gledo When a Stranger Calls (trenutno u bioskopima - ali ne znam za SCG), i NE preporu?ujem ga, jer je film o?aj živi.Nikakav triler, nikakav horor...ma ništa.Paranoi?an film.Prvo bejbisiterku "ubica" zivka nekih sat vremena, a ona sva pani?na šetka po ku?i, pa se onda pojure jedan krug i ... pa naravno, the end.Krivo mi je što ne ode bar Ice Age 2 da odgledam umesto ovog sranja... :glupan:

Slika
By Ulix
Uskoro pocinje snimanje filma Ljubav u doba kolere, po Makresovom genijalnom romanu. U glavnoj ulozi Havijer Bardem. :love:

Film cekamo ushiceno, no ne u potpunosti bez strepnje.
By just!N
Znaci nisam jedini koji iscekuje "Scary Movie 4"!! :yes: Jos nisam imao priliku da odgledam film "Ultraviolet" sa Millom Jovovich...ja sam cuo lose kritike on nekih forumasa ali ne mogu da odolim..moram da pogledam svaki film sa Millom....ona mi je zaista nesto poput 'petog elementa'... :love: :meda:
By just!N
Zaboravio sam da pitam...da li je neko gledao film: "Eating Out"? Cuo sam da je sjajna komedija sa gay temom...gl.uloga je Ryan Carnes...film je snimljen pre...mozda godinu dana...?? :mazi:
Korisnikov avatar
By KiWi
Video sam trejler za Scary Movie 4. Smešan je skroz. Verovatno ?e biti zanimljiviji od tre?eg dela ...
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
Originally posted by Ulix
Uskoro pocinje snimanje filma Ljubav u doba kolere, po Makresovom genijalnom romanu. U glavnoj ulozi Havijer Bardem. :love:

Film cekamo ushiceno, no ne u potpunosti bez strepnje.
jedva cekam ..obozavam markesa
:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Prošle godine je izašao nastavak igre The Incredibles, pod nazivom ''The Incredibles: Rise of the Underminer'' i svi su mislili da ?e se uskoro pojaviti i film istog sadržaja (ko je gledao prvi deo zna da se na kraju pojavljuje ludi rudar koji teroriše svet)... Šuška se da ?e se uskoro pojaviti film sa istim imenom koji je planiran za prošlu godinu i da ?e biti mnogo realniji od prethodnog dela, zato im je trebalo toliko vremena da ga izrade... jedva ?ekam :)
Korisnikov avatar
By Scorpy
malo offtopicujem [izvinjavam se ;) ]
Originally posted by just!N
Zaboravio sam da pitam...da li je neko gledao film: "Eating Out"? Cuo sam da je sjajna komedija sa gay temom...gl.uloga je Ryan Carnes...film je snimljen pre...mozda godinu dana...?? :mazi:
gde natji taj film? :) bash mi se gleda...
Korisnikov avatar
By gorilica
APOCALYPTO

Slika
Definitivni hit ovog leta!!!
Za ovu jednu jedinu fotku iz filma sam zaista morao da se namuchim kako bih je nashao!!! :a019:
O ovom spektakularnom epu o misteriji rushevina civilizacije Maja i njihovoj sklonosti ka prinoshenju ljudskih zrtva se josh uvek shushka,jer se sve oko njega krije. Jedino shto je poznato,jeste da se radnja odvija nekih 600 godina unazad,da ga rezira Mel Gibson,i da ce poput Passion of Christ,i ovaj film biti na lokalnom dijalektu,odnosno,na jeziku Maja.
Korisnikov avatar
By gorilica
SHEITAN

Slika Slika
Vincent Cassel kao Joseph,neobichni pastir,sa mnogo zlokobnih tajni. A evo i sinopsisa:
Za Bozic,u jednom pariskom nocnom klubu se grupa mladih dobro zabavlja. Posle dosta pica,zapochinje tucha koju izaziva jedan od glavnih junaka.Iznervirani barmen mu razbije flashu o glavu i izbacuje ga na ulicu,nakon chega druzina pristaje na predlog Eve,da odu u kucu njenih roditelja,na selu,gde,nakon krace voznje stizu u svitanje. Dochekuje ih kucepazitelj Joseph i Marie (za one koji nisu ukapirali,evo asocijacije-Bozicno veche,Josif i Marija). Marie je u poodmakloj trudnoci i jedino je zanima da zavrshi lutku koju pravi za Bozic. Gosti odluchuju da posete obliznji izvor gde upadaju u guzvu sa meshtanima,koju prekida Joseph,koga se razbesneli seljaci ochigledno plashe. Chitava ekipa se vraca u kucu,gde za vecheru bivaju posluzeni pechenim jarcem. Dok pada noc,pochinje pricha uz pice. Razgovaraju o sexu,o zlu,o djavolu...Za to vreme Joseph postaje sve uznemireniji. Pochinje da im pricha uzasnu prichu o seljaku u koga je ushao djavo,koji ga je primorao da zatrudni sopstvenu sestru. Dete iz nechiste veze,rodjeno je na dan Bozica. Nashi junaci su suvishe zaokupljeni prichom da bi primetili zamku koja se zatvara oko njih. Marie zavrshava svoju lutku,nachinjenu od odece i pramena kose jednog od glavnih junaka. Pochinje pravi pakao...
Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
SPIDERMAN 3

Slika
Ne,nije greshka,kostim Spidermana u novom nastavku bice crne boje!!! A boga mi, eto i misterije mog avatara. :D
Premijera se ochekivala 4.maja ali ochigledno da ga josh uvek netjemo videtii verovali ili ne,josh uvek se skoro nishta nezna o njemu.
Spominje se samo VENOM (parazitski vanzemaljski simbiotichki organizam,koji preuzima kontrolu nad Spider-Manom,sve dok ga se on ne oslobodi na zvoniku crkve),elegantni crni kostim koji ce zameniti Spider-Manovo staro crveno-plavo odelo. Shta ce dalje biti?
Bivshi novinar Eddie Brock ce se sjediniti sa simbiotichkim organizmom i stvorice se novi mocni negativac! :domino:
LOL,ja nestrpljiv! A vi? :)
Korisnikov avatar
By gorilica
WORLD TRADE CENTER

Slika Slika
Poznate siluete,zar ne? Mesec dana pre petogodishnjice Teroristichkog napada na Svetski Trzni Centar,kada su Ameri ostali bez jednog od svojih najprepoznatljivijih simbola,kula bliznakinja,9.avgusta,u reziji Olivera Stone-a,sa Nicolas Cageom u glavnoj ulozi,i ova pricha stize na velike ekrane. Jedan od letnjih block bustera,garantovano! ;)
Korisnikov avatar
By gorilica
Marie Antoinette

Slika Slika
"Ako nemaju hleb,neka jedu kolache!" Sigurno vam je poznata ova izjava jedne od najkontraverznijih lichnosti u istoriji,francuske kraljice Marije Antoanete,koja je svoj zivot skonchala na giljotini. Novi film Sofije Kopole,vizuelno prebogat,vec je prikazan u zvanichnom Kanskom programu i prati jednu jako burnu i nesvakidashnju zivotnu prichu. Kod nas je najavljen tek za decembar,ali verujem da cemo svi imati priliku da ga pogledamo pre toga. ;)
Slika Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
LADY IN THE WATER

Slika Slika
Prichu koju je svojevremeno napisao kako bi zabavio svoju decu pred spavanje,M. Night Shyamalan,reziser filmova Shesto chulo,Nesalomljivi,Village,reshio je da prikaze i na velikom platnu.
Glavni junak je Klivlend,kucepazitelj,koji jedne noci spase mladu zenu iz opasne situacije,ali uskoro saznaje da ona i te kako nije obicna zena,vec vodena nimfa,zaglavljena u nashem svetu u ochajnichkom pokushaju da se vrati svom....
MENI SE OVO CHUDO UPRAVO SKIDA PREKO TORRENTA! :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
A Scanner Darkly

Slika Slika Slika Slika
Smeshtena u buducnost,kada je Amerika izgubila rat sa drogom,radnja prati prikrivenog policajca Freda (Keianu Reeves),jednog od mnogih agenata navuchenih na popularnu substancu droge D,koja prouzrokuje da njeni korisnici razviju podvojenu lichnost. Fred je tako u stvari i Bob,notorni diler droge. Chitava caka je u tome shto Fred sa svojim predpostavljenima postavlja shemu za hvatanje Boba i unishtavanje njegove organizacije...
Film o kome se vec dosta dugo pricha u svetu,i sa nestrpljenjem ochekuje je upravo pushten u svetske Bioskope. Osim interesantne priche,tu je i finta ca kompijuterskom animacijom preko snimljenog materijala,tako da se stiche efekat crtanog filma i svakako,povratak bad girl Vinone Rajder (chije sam filmove zaista voleo da gledam :D ),
By Eleanor
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by shumadinac
Jedva ?ekam Scary movie 4 :panker:

Ina?e, uprvo se vra?am iz bioskopa, gde sam gledo When a Stranger Calls (trenutno u bioskopima - ali ne znam za SCG), i NE preporu?ujem ga, jer je film o?aj ?ivi.Nikakav triler, nikakav horor...ma ni?ta.Paranoi?an film.Prvo bejbisiterku "ubica" zivka nekih sat vremena, a ona sva pani?na ?etka po ku?i, pa se onda pojure jedan krug i ... pa naravno, the end.Krivo mi je ?to ne ode bar Ice Age 2 da odgledam umesto ovog sranja... :glupan:

Slika

zashto se nikome ne svidja When A Stranger Calls?! :placko:
meni je bash ok...

pogledajte originalnu verziju iz 1979. godine... :)
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by gorilica
LADY IN THE WATER

Slika Slika
Prichu koju je svojevremeno napisao kako bi zabavio svoju decu pred spavanje,M. Night Shyamalan,reziser filmova Shesto chulo,Nesalomljivi,Village,reshio je da prikaze i na velikom platnu.
Glavni junak je Klivlend,kucepazitelj,koji jedne noci spase mladu zenu iz opasne situacije,ali uskoro saznaje da ona i te kako nije obicna zena,vec vodena nimfa,zaglavljena u nashem svetu u ochajnichkom pokushaju da se vrati svom....
MENI SE OVO CHUDO UPRAVO SKIDA PREKO TORRENTA! :lol:

Trailer obecava, mada mislim da je film maximalni rip off...

taj M. Night Shymalan uopshte nema novih ideja, sam sebe non-stop kopira...
Glavna glumica u The Village-u i Lady in the water je ista! Chak i chudovishta liche...
Korisnikov avatar
By crawen
ja jedva chekam Halloween...

to je 9. deo... ali ce ovo biti meshavina prequel-a, sequela i remake...

film rezira Rob Zombie, te se ochekuje mnogo krvavih scena...
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by Eleanor
Na sajtu http://www.impawards.com, pored IMDb meni omiljenom, mozete naci postere skoro svih filmova, pogotovo novijih i onih koji ce tek izaci.

Pa evo nekih od njih:
Another Gay Movie: http://www.impawards.com/2006/another_gay_movie.html
Apocalypto: http://www.impawards.com/2006/apocalypto.html
Snakes on a Plane: http://www.impawards.com/2006/snakes_on ... _ver4.html
Spiderman 3: http://www.impawards.com/2007/spider_man_three.html
Star Trek XI: http://www.impawards.com/2008/star_trek_xi.html
Superman Returns: http://www.impawards.com/2006/superman_ ... _ver2.html
Transformers ('07): http://www.impawards.com/2007/transformers.html
Teenage Mutant Ninja Turtles ('07): http://www.impawards.com/2007/teenage_m ... rtles.html
Ultraviolet: http://www.impawards.com/2006/ultraviolet.html
V for Vendetta: http://www.impawards.com/2006/v_for_vendetta_ver3.html
Another Gay Movie - upravo odgledao trailer i mislim da je film sranje, jer je kopija filma American Pie... mada, ima smeshnih scena...
Apocalypto - Josh jedan Mel Gibsonov film... bice sranje kao i Passion of the Christ...
Snakes on a Plane - Samuel L. Jackson heroj u avionu, spashava ljude od opasnih zmija?! C' mon... :drama:
Spiderman 3 - I dalje mi nije jasna pomama za Spiderman-om, Batman-om, X-men-om, Superman-om... i ostalim MAN i MEN-ovima...
Star Trek XI - Ne gledam nishta shto u nazivu ima Star (Wars, Trek, etc)...
Superman Returns - Pogledati Spiderman 3
Transformers - Ah, crtac koji sam gledao kada sam ima 3-4 godine... To cu odgledati iz chiste radoznalosti...
Teenage Mutant Ninja Turtles - Upravo odgledao teaser trailer, i da vas pitam neshto: Od kada kornjache skachu, preskachu, lete, whatever preko zgrada?! Jbt, kao da su Spidermen-i.... Bice sranje, bash kao i film iz 1990. godine...
Ultraviolet - Sexy Mila Jovovich... Ako ste gledali neki njen raniji film gledali ste i ovaj... jako, jako gloop film...
V for Vendetta - Nisam gledao, niti planiram... svi ga neshto hvale, a meni deluje potpuno nezanimljivo...
Korisnikov avatar
By crawen
A ovaj film obecava... :lol:

Black sheep

Slika

ah, tako znam da cu biti fan ovog filma... :saint2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!