Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ovo je 7. epizoda 6. sezone, 108. epizoda po redu... cela je mjuzikl shto je chini jako specifichnom...
ja se zaljubio u pesme, te ih slusham po ceo dan i vec znam napamet...
skinuo i soundtrack... :saint:

Slika

Inache, (u seriji) najbolja Buffy-na drugarica Willow je lezbejka, postoji scena u kojoj ona ima sex sa svojom devojkom, a tokom cele epizode se drze za ruke...

This episode was voted #1 in TV Guide's viewer's poll for the 50 Top Musical Moments on Television from 1990-2002 in 2002.
Korisnikov avatar
By colorado
nisam nikad imao prilike da se nalozim na bafi, ali mislim da bih zesce kad bih video tu epizodu sto je mjuzikl!
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by Jazzva
Bunnies :rock: ...

Bunnies!
Bunnies!
It must be bunnies!

:rock:
Korisnikov avatar
By iJazz
I just love that part :love:
Korisnikov avatar
By Egmont
Hmpf, zbog tog dela pozelim da nikad nisu izumeli telefone sa mp3 plejerima. :)
By жњ
Inache, (u seriji) najbolja Buffy-na drugarica Willow je lezbejka, postoji scena u kojoj ona ima sex sa svojom devojkom, a tokom cele epizode se drze za ruke...

Bolje da nije lezbejka :no:

Uzeli su najstupidniji moguci lik i proglasili je lezbom jer je naivnost koju je predstavljala postala nedovoljno zanimljiva :odbij:
By pčelica
:puzzle:
Zar nije ta epizoda stara neke 3-4 godinice?
Sorry al' meni je ta serija bljaksi na kub. :(
Korisnikov avatar
By crawen
Jeste, epizoda je iz 2001. godine... koliko znam, kod nas nije prikazivana...
a ja je tek skoro gledao.... :drama:
Korisnikov avatar
By M M and I
serija je sraaaanjeeee...pogotovo sto dalje odmicu sezone i epizode to postaje nesnosljivija i odvratnija...
Korisnikov avatar
By svejedno
Sto, ja sam uzivao da gledam Bafi.

Mislim, nije sad da ocekujem od neke tinejdz horor serije da me vine u kulturne visine, jel, pa sam je gledao kao glupi crtani, ono, kada treba sa nekim da se nadjem za sat vremena, da ubijem vreme.

Nemam nista protiv stupidnih serija koje su ocigledno glupe.

Ima serija koje su podmuklo glupe (takve uticu na decu, zaista), ova je bar ocito takva, nema bacanja laznih vrednosti i predstavljanja da je sama serija nesto vrednija nego sto jeste.

Ono 'snimali smo glupu seriju', taj neki fazon & to je ok.
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by M M and I
serija je sraaaanjeeee...pogotovo sto dalje odmicu sezone i epizode to postaje nesnosljivija i odvratnija...

Chisto da razjasnimo, ova tema je o jednoj epizodi (Season 6 Episode 07 - Once More, With Feeling), ne celoj seriji!
Korisnikov avatar
By CreMaster
aye, postoji li ista iritantnje od te sarah-michelle-love-hewitt-anniston-cox-gellar koljachice vampira, i te "serije", koja mi je nevidjeno isla na k, i falim ti se boze pa svako zlo ima rok trajanja, pa cak i ova... ova.. " serija".
Korisnikov avatar
By Vega
Obozavam tu epizodu! :) Super mi je muzikica, i tekstovi na zezanciju.
Hehe Bunnies...slazem se, najbolji deo :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!