Alo vas dvoje, prekinite sa prepirkom, koja je već prešla u svadju!
jedini problem je u tome što su ljudi sa "drugačijim imidzom" uvek prvi primećeni, jer odstupaju od uobičajenog, bilo da su oni dečaci koji vrckaju guzom, devojčice koje hodaju kao muškarci, darkeri koji su uvek obučeni u crno, darkerke koje boje nokte crnim lakom i stavljaju jaku, tamnu šminku na lice (pored toga što su obučene uvek u crno), istetovirani, ljudi sa gomilom pirsinga svuda po telu, cice sa dopičnjakom i dubokim dekolteom u sred Knez Mihailove, zadrigli, neobrijani muškarac sa otkopčanom košuljom iz koje ispada ogromni, dlakavi stomak...... mogla bih do sutra da pišem šta je sve neuobičajeno većini ljudi....
a ko uopšte nameće ta pravila ponašanja, oblačenja i sl.? svako ponaosob ima svoja neka pravila... zamislite kad bi sva pravila trebalo da ispoštujemo
ja sam u srednjoj školi nosila tamnu odeću (a bila daleko od darkerke), imala gomilu mindjuša u ušima, izlazila na mesto gde se slušala muzika koju ne vole široke narodne mase i šta se desilo... svi su pričali da se drogiram... i šta je onda trebalo da uradim, da promenim svoj tadašnji imidz da ne bi mislili da se drogiram, ma baš
ovim hoću da kažem da je taj i takav mojih imidz bio posledica mog unutrašnjeg stanja, ponašala sam se onako kako sam osećala... i mislim da u tome nema ništa loše.
ljudi za koje govorite da stvaraju loš imidz gay populaciji su jedino i samo najuočljiviji, što znači da bi oni trebalo da se ukalupe, samo da ne bi bili uočljivi, da budu nesrećni jer ne mogu da se ponašaju onako kako osećaju, zarad sreće i radosti svih kojima se ne svidjaju?
svi mi imamo svoj neki ukus za oblačenje, ponašanje, izbor partnera... ali ne treba osudjivati one koji ne upadaju u "kalup naših ukusa", jer time se ništa ne može promeniti na bolje, već samo na gore.
ako će neko suditi o svim pripadnicima gay populacije na osnovu svojih predrasuda o muškarcima koji vrckaju dupetom i devojkama koje hodaju i ponašaju se kao muškarci, meni, iskreno, ne bi palo na pamet da tu osobu ubedjujem u postojanje bilo čega suprotnog od toga što oni vide! jer kao što imaju predrasudu o gay svetu zbog izgleda i ponašanja, imaju predrasudu i o svima onima koje sam navela kao drugačije na početku svog posta... pa šta onda, da menjamo njihove celokupne poglede na svet? borba sa vetrenjačama...
pure and simple, zabole me kako drugi posmatraju svet, meni je bitno kako ja to radim. a da li će me neko prihvatiti ili ne, to nije moj problem, jer nikad mi nije bilo bitno da se svima svidim... ko me voli i poštuje kao osobu, voleće me i poštovaće me šta god radila sa sobom!