Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By жњ
Imate li jos nekog clana uze ili sire familije da je gay, ili sumnjate na nekog ili da se npr nije zenio/udavala pa se rodbina hrani pricama kako je zastranio/la :lol: ?
By Simor
Ne, sestro, kod mene sve straight do straighta. Uvrnuta neka porodica!

;)
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da ni u uzoj ni siroj familiji nema outovanih gay osoba, a da li sumnjam da to neko jeste...nisam o tome razmisljala, ali mozda bi se mogao ko i izdvojiti.
Korisnikov avatar
By Val
Ja mislim da je moja baba gay.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Val
Ja mislim da je moja baba gay.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Boshko
Meni mama rekla da u nasoj familiji nema takvih (i da joj nije jasno na kog sam se metnuo)
:kopanos:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Bila je ova tema nekada davno.

Od sestorice brace u siroj familiji, trojica smo gej. Za zenskinje ne znam ali mogu da pitam? :trep:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Boshko
Meni mama rekla da u nasoj familiji nema takvih (i da joj nije jasno na kog sam se metnuo)
:kopanos:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By unic0rn
neam pojma, nikad me nije interesovalo ni kome je kako u zivotu, a kamo li, ima li pedera i lezbejki...
By Ulix
Da. Za jednog rodjaka sigurno znam (znaju svi) a za dvojicu jos sumnjam... :lizalica:
Korisnikov avatar
By mary
:lol: samo sto sam htela da postavim ovu(slicnu) temu, kad ono amnejza vec to ucinila...

Jedan brat(nije rodjeni) mi je gay, zivi sa deckom vec par godina.
Rekao mi je da je gay i ja na to - ne zezaj(bila je druga rec, ali nije za forum :D ) i ja sam :zastava: :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Adenim
da, ima nas podosta:hug:
Korisnikov avatar
By Val
A pazi kad moja bivsha ima dve sestre, OBE LEZ i brata koji je GAY. :lol:
By Director
i kod mene ima, ali ne bih smeo ovako javno da pricam posto osoba nije jos uvek punoletna
Korisnikov avatar
By tramp
nemam pojma, slabo se druzim sa familijom mada tata tvrdi da je sestra ista ja (polu sestra) ali kako je mala tek 7 godina ne zna se na koju ce stranu ... videcemo za koju godinu

tetka sa oceve strane nije udata, bila udata valjda par meseci ali je imala neke silne veze mada hm... kako je bila bliska sa najboljom prijateljicom i kako su se svadjale nikad se ne zna .. hm... mogla bih da je pitam kad je vidim iduci put za koju godinu :D
Korisnikov avatar
By jukie
Mama mi je uvek dosta pri?ala o mojoj rodbini, pošto je porodi?no stablo vrlo razgranato i nikad mi nije bilo jasno ko je kome dete a ko roditelj ( "ho?eš da kažeš da tetka i prababa imaju isto ime? i da mi nisi pri?ala o jednoj istoj osobi? " ), pa sam jednom crtao stablo sa mamine strane kada smo bili na okupljanju tatine rodbine (iako mi je mama rekla da im ne pokazujem) tako da sam tada crtao oba stabla... e bilo je mnogo anegdota sa svakojakim ludacima i raznim stvarima kojih bi se kao trebalo stideti pominjati van familije (npr tip je u pijanstvu hteo da se ubije pa je go sko?io u bunar, ali se samo malo ugruvao, pa su ga izvadili i bio je sav blatnjav i morali su da ga peru onako polusvesnog, a okolo se skupio svet pa ih je bila sramota što je go itd itd), ali za gej osobe nikada nisam ?uo...
Korisnikov avatar
By Egon
ujak

nikad necju zaboraviti frapiranost kad sam kao klinac kopajucji kod njega kod njega u sobi naleteo na prepunu kolekciju gay stripova i magazina ....

o o o .... kakvo je to leto bilo :lol:

inace zanimljivo, ali uopste se ne kapiramo ...
on naravno nije aut, kao ni ja, no....

a najludje je kad su ti porodichni skupovi i kad pochne neki tihi, subliminalni h8
izmedju nas dvojice ...
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
sto mi je ovo sa ujakom simpaticno, he he he, jerbo sam i ja ujak pa ko zna na sta ce moj sestric naletati :D

elem, ima nas u porodici barem jos trojica cetvorica :D
By Ulix
Originally posted by Egon
a najludje je kad su ti porodichni skupovi i kad pochne neki tihi, subliminalni h8
izmedju nas dvojice ...
A sto? Da ti nije maznuo decka?
Korisnikov avatar
By Paki
Nemam pojma... mislim da nema ... :nesiguran: ... mada me je majka pitala pre par dana kad sam joj se autovao da li je možda i naš kum (stariji sin ven?anih kumova moje majke i oca) gej, jer eto nikad nije pri?ao da ima devojku, a i kuma se žalila kako nikad verovatno ne?e imati unu?e od njega... :drama:
Korisnikov avatar
By Draco
Moj ujak provereno.
Moja mama - nije zena gay ali je def. imala devojke kad je bila mladja. Nije mi to nikada rekla ali mi je pricala o nekoj cici koja ju je muvala i pokusala da je useli kod sebe u studio <ah, ti umetnici osamdesetih> a i naletela sam na neki feministicki casopis iz '83 u kom je intervju sa mojom mamom na tipa 4 strane gde ona prica sve i svasta..<bila je tipa neki vip baja u nekoj fem. organizaciji>.
Korisnikov avatar
By Khons
sumnjam na sestru od tetke, iako je imala par momaka....nekako mi totalno izgleda nasha....
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Ulix
Originally posted by Egon
izmedju nas dvojice ...
A sto? Da ti nije maznuo decka?
pa ne da ja znam ali ...
ali vrlo vrlo chudna situacija
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sad bas razmisljam, i mislim da sam jedini koji nisam str8... Mada, veoma je moguce da tako razmislja jos neko u porodici... Ne znam, nismo bas bliski.
Korisnikov avatar
By M M and I
Citao sam prosle godine reportazu o slucajevima gde su braca i/ili sestre gay. Cetiri priche iz 4 svedske porodice su predstavljene...bila su dvojica brace koji su gay, dve sestre i jedan brat i sestra...ali najzesca je bila prica sa dva brata i jednom sestrom->i sve troje gay :) I radilo se, naravno o rodjenoj braci i sestrama.

Licno nesto nemam previse kontakta sa mojom sirom rodbinom pa tako da niti znam niti mogu da sumnjam za nekoga da je gay...bash pojma nemam...
Korisnikov avatar
By HARP
Nema, ama bas niko kolenima unazad... ja sam jedina crna ovca :doh:
By love_hunter
Brat od tetke, dobro, ne baš roðene, je gay, ali ne gay nego PEDER?INA :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by love_hunter
Brat od tetke, dobro, ne baš roðene, je gay, ali ne gay nego PEDER?INA :)
A razlika izmeðu geja i peder?ine je u ?emu? :puzzle:

Možda u tome što je gej nefeminiziran, a peder?ina feminiziran, šta...? :doh: :zacepi:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
nemam bas neku veliku rodbinu...ali ovako od uze...sumnjam na tetku i brata od tetke... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Laika
Hmm, ja imam ekstra malu rodbinu nažalost ili na sre?u, i najviše sumnjam na strica i njegovu ženu.
Oboje mi nekako deluju, nije isklju?eno da su u sporazumnom braku.
Jel se u rodbinu ra?una ?aletov naj drug? On je gej i skroz je aut a poznajem ga celog života,
nedavno sam pri?ala sa jednim ''starijim'' de?kom koji mi je rekao da je taj lik pravio dar mar na ''sceni''
i da je bio neviðena faca. Sad ima šes banki.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!