Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Slika

Krajem kolovoza ove godine Hvar ?e postati gay-prijestolnica. Gosti velikog europskog gay tjedna popunili su hotel Croatia i sav privatni smještaj. 'Dok pla?aju, dobro je', kažu Hvarani.

Otok Hvar ?e od sredine srpnja i do kraja kolovoza biti pod invazijom gay-gostiju iz cijele Europe, piše Slobodna Dalmacija. Dio njih je ve? rezervirao smještaj u privatnim objektima, grupe gay-gostiju, ve?inom Talijana, zakupile su sobe po hvarskim hotelima, skrivaju?i doma?inima svoje spolno usmjerenje, dok je meðunarodna organizacija gay-putovanja Happy gay holidays ipak napravila korak naprijed.

Slika

Naime, bez ikakva skrivanja, najavljuju da u Hvaru organiziraju veliki europski gay-tjedan od 19. do 26. kolovoza 2006. godine pod nazivom Sport, plaže i gay fiesta. Tako je, osim što je jedno od najomiljenijih okupljališta mladih na Jadranu, otok Hvar prepoznat i kao budu?a top gay-destinacija na Mediteranu.
Koliki je interes za Happy gay sun week na Hvaru, svjedo?i i podatak da su sva mjesta u hvarskom hotelu Croatia rasprodana gay-parovima i pojedincima iz cijele Europske unije, a oni koji nisu uspjeli osigurati smještaj, traže po Hvaru slobodne apartmane.

Saznaje se da ?e se oko Hvara tih dana usidriti i nekoliko luksuznih jahti s brojnom gay populacijom. Hvar ?e tako postati gay-metropola na Jadranu.

Slika

"Iako u po?etku nismo znali tko je zakupio hotel, na kraju smo obaviješteni o kakvoj se skupini gostiju radi. Znamo da sigurno dolaze na Hvar. Ne znam kako ?e Hvarani reagirati, ali nama su to gosti kao i svi drugi. To je ina?e jako dobra i imu?na klijentela. Takvi turisti su i prije dolazili u Hvar, samo su sada napravili korak naprijed, objasnili su tko su i što ?e raditi na našem otoku", rekla je Katica ?uljak, direktorica hotela Croatia, dodaju?i da ?e u hotelu biti smješteno najmanje 50 gay-turista.

Slika

Hvarani još ne znaju da ?e ih u tih sedam dana posjetiti brojni gay-parovi, ve?inom imu?niji i mladi Europljani od 20 do 35 godina, ali kažu da im nimalo ne smeta što im se otok pretvara u gay-destinaciju uz zaklju?ak: "Dok pla?aju, dobro je."

Slika

Sude?i po web-stranicama koje nude ljetovanje, gay-populaciji dolazak na Hvar su najavili i gay-sportaši koje zanima plivanje, ronjene, veslanje, odbojka na pijesku i posjet okolnim otocima. Organizatori su se na ovaj pothvat odlu?ili jer drže da je cijeli Hvar gay friendly mjesto. Naime, brojni gay-parovi tvrde da ih je iznenadila prijateljska atmosfera na Hvaru proteklih godina jer su se mogli slobodno ponašati bez straha za svoju sigurnost, a kao konkretan primjer navode i poznati no?ni klub Carpe Diem gdje su se bez suvišnih pitanja lezbijke i homoseksualci ponašali slobodnije.

Slika
Korisnikov avatar
By MARQUE
Svi HR pederi bi isto trebali tada na Hvar pa da kao pravi doma?ini do?ekamo naše drage goste :tepih: .. i pokažemo im kulturne i prirodne ljepote mjesta :fuck:

Uglavnom, bravo za Hvar :up:
Korisnikov avatar
By iwancro
Pa i mogli bi :setnja: Ja sam baš u to vrijeme na godišnjem u Splitu. Vidimo se tamo Marque?
Korisnikov avatar
By MARQUE
Rado, ali u to vrijeme sam sa društvom u Zadru :shrug:

a 19. kolovoza mi je ro?kas :yay:
Korisnikov avatar
By Stripi
A ja odoh u Istru :durenje:
ko vas šiša :durenje:
Korisnikov avatar
By m..
Bem mu mater, baba se posvadjala sa sestrom pa ne idem u Rijeku na svadbu.
Korisnikov avatar
By iwancro
Originally posted by m..
Ma doði ti svejedno :kupanje:
Korisnikov avatar
By m..
Mozda budem, moram s tetama da uspostavim odnos (doduse tako sam im banula na KRK pre 6 godina iznebuha da vidim unucice). Ne da mi se leti u Hrvatsku svi pobegnu na more, ali u razlicitim pravcima, mada isla bih do Motovuna na festival...
Korisnikov avatar
By m..
Btw, jel Jelsa na Hvaru ili na Bracu?
Korisnikov avatar
By m..
U fino. uh more, kamo srece da nemam ovu eskimsku kozu.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by m..
Hmmm...ovaj, a da pojasnish malo kakve veze ima to sto se baba posvadjala sa sestrom sa svadbom i sa tvojim neodlaskom na istu? Cija je svadba, sestrina ili babina...i zasto bi se njihova svadja negativno odrazila na tvoje odlaenje u Rijeku, a i na svadbu...???
I uostalom zasto brineh ti o tome...ovaj, svaki izgovor je dobar za odalzak u Rijeku...tako mozes da idesh pod izgovorom da, recimo, pomirish sestru sa babom ili obrnuto...i ovaj...sta znam... :lol: :smeh: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By schatzist
heheheheheeh
sutra idem u selo :)
dolazi mi tetak izBosne :)
a taj moj dragi tetak ima kuću na braču u sutivanu :)
koliko se putuje sutivan-hvar? :avion: ili :auto: ili :camac: ili :roni:
a?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!