Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Perun
Izasao je u junskom BUG-u, (hrvatskom informatickom casopisu).
Strepim da to instaliram (ne zato sto je hrvatski!) ;)
Imaju li neki iskustva s ovim ofisom?
Korisnikov avatar
By Delete
Nemam iskustva sa tim Office-om, ali i uprkos novijim izdanjima, i dalje verujem samo Office-u 2000.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne.. jurim 2003 ali ako mi taj padne pod shake instaliracem ga pa javljam :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
s obzirom da je Beta, budi oprezan, jer "ne garantuju" da ti ne?e sjebati sistem, i fajlove, i sve...

koliko znam, dodate su neke nove aplikacije, ali za mrežnu saradnju, jer se Office sve više okre?e intranet okruženju. kod mene šljaka 2K i prezadovoljan sam, ne bih ni instalirao ovaj novi...
By Perun
Originally posted by 2Q2Bstr8
s obzirom da je Beta, budi oprezan, jer "ne garantuju" da ti ne?e sjebati sistem, i fajlove, i sve...

koliko znam, dodate su neke nove aplikacije, ali za mrežnu saradnju, jer se Office sve više okre?e intranet okruženju. kod mene šljaka 2K i prezadovoljan sam, ne bih ni instalirao ovaj novi...
Dadoh komsiji, ali on nikad Ofis nije koristio, pa mi bi glupo da ga pitam koje su novinke...
2K? (Nemojte da mi se smejete!) ;)
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja koristim Office 2003 i tu je sve sto mi je potrebno (cak i alat za slanje SMS-ova :D ).
Trenutno skidam 2007 beta i kad ga pocnem koristiti, javljam :mjuza:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Perun

:lol: :P :P

K je oznaka za Kilo, znachi 1000 :) 2K je 2000, 2k3 je 2003 :) )
Korisnikov avatar
By Hybrid
Word 2007 beta 2 zgleda ovako... Ostale aplikacije nisam isprobavao.
Neki su prijavljivali probleme u radu, te da ne mogu da sacuvaju dokumente u Wordu 2007, ali meni sve radi kako treba.

Slika
By Perun
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Perun

:lol: :P :P

K je oznaka za Kilo, znachi 1000 :) 2K je 2000, 2k3 je 2003 :) )
:lol:
Javili mi u2u porukicom ;)
Ali malo slovo 'k' je kratica za hiljadu puta vecu velicinu ;)
[Ipak, sumnjam da bi mi i 'k' ukazalo na hiljadarku. Profesionalna deformacija. Ne citam kao hiljadu kad nema jedinice mere iza nje.]
By Perun
Originally posted by Hybrid
Word 2007 beta 2 zgleda ovako... Ostale aplikacije nisam isprobavao.
Neki su prijavljivali probleme u radu, te da ne mogu da sacuvaju dokumente u Wordu 2007, ali meni sve radi kako treba.

Slika
Hvala.
A kakvi su Excel, Access, PP?
(Mozes samo opisno. Izvini na maltretiranju.)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa kad ve? oftopi?arimo, k je oznaka za kilo, ne K. no, lepše je 2K nego 2k, zar ne? :) a i ima Win2K, ne Win2k. :trep:

btw, ako se odlu?uješ za novu verziju paketa zato što Word izgleda "ovako", onda mislim stvarno... :praznoglavi:
By Perun
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa kad ve? oftopi?arimo, k je oznaka za kilo, ne K. no, lepše je 2K nego 2k, zar ne? :) a i ima Win2K, ne Win2k. :trep:

btw, ako se odlu?uješ za novu verziju paketa zato što Word izgleda "ovako", onda mislim stvarno... :praznoglavi:
Da dovrsim u vezi sa K: standard je zato ustrojen da ne bi svako proizvoljno mogao da kreira svoju kraticu samo zbog 'lepseg izgleda'. Srecom, nema dvojbe u vezi sa K, ali bilo bi kad bismo taj princip iskoristili za 'm' i 'M', razlikuju se za citavu milijardu.

Ne, ne raspitujem se za ovaj ofis samo zbog izgleda, nego i zbog dodatnih f-ja, da bih izbegao pisanje makroa i slicnih zajebancija. A sto se izgleda tice - na prvi pogled - prijatnije deluje. ;)
Korisnikov avatar
By Draco
Ne bih ja eksperimentisala beta verzijom kad vec imam funkcionalan 2003.
Korisnikov avatar
By Hybrid
MS Office 2007 beta 2 izgleda kao beta 1 koja je objavljena pre par meseci. Korisnicki interfejs je dosta promenjen u odnosu na Office 2003 i druge ranije verzije. To je prvo sto se primeti pokretanjem bilo kog programa iz paketa, pocev od Word-a. Ko se snalazio lako u padajucim menijima, ovde ce jos lakse. Umesto ranije linije menija, ovde su prisutni ribbon-i i tabovi (listovi). U toku rada ribbon se prosiruje u zavisnosti od toga sta se radi. Ako je obelezena slika umetnuta u tekst, pojavljuje se tab za manipulisanje grafikom. U Word 2007 je integrisan sistem za citanje i pisanje blogova. Unapred definisani (default) format za cuvanje fajlova je .docx, XML-based format koji dosta smanjuje velicinu fajlova, olaksava enkripciju i povratak izgubljenih dokumenata... Fajlovi ovog formata se ne mogu otvoriti u prethodnim verzijama Office-a.
MS PowerPoint 2007 je isto dosta rekonstruisan, uostalom i svi ostali programi iz paketa. Pun je novih templata, alata za obradu grafike, novih animacija... PowerPoint 2007 fajlovi su takodje zasnovani na XML-u. Druga sitna poboljsanja su primetna ako se bas cesto koristi MS PP 2007.
U Office paketu dolaze jos Excel, InfoPath, Outlook, Access i Publisher, svi sa XML-based formatima i slicnim "sucheljem" :D
By Fester
Prezadovoljan sam. Posebno Outlook-om. Pre dva dana sam instalirao i novi Windows "Vista". Wow. Da vam ne kvarim uzivanje, videcete sami.

:zastava:
Korisnikov avatar
By andjela
kako si instalirao Vistu kada jos nije izasao

btw imas aero u Visti?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ima Vista beta verzija, izašla besplatno za sve beta testere... mislim da nema aero uklju?en, možda se varam. sve u svemu, dug je još put pre Viste...
By Perun
Originally posted by Hybrid
MS Office 2007 beta 2 izgleda kao beta 1 ....
Hvala ti.
Korisnikov avatar
By Eurokrata
Ovako, Office je ok...neces se pokajati...koliko je bolji to cemo tek da vidimo. Jedva sma se navikao na onaj stari:) Vista je ok, takodje, samo sto ce da vam stradaju graficke ako niste na PC Expressu.
Documenti imaju novi dodatak zbog Viste, docx ili tako nesto. Samo se naznaci kako se documenti cuvaju ( sa *.doc ) nece biti problema.
:bye:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pažljivije ?itaj prethodne postove. to 'x' u docx nema veze sa Vistom, ve? sa novim formatom datoteka koji koristi Office 2007.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ja sam pokušao MO 2007 beta 2 instalirat prije nekih dva mjeseca ali na WinXP i stalno mi je izbacivao error da moram najprije Vistu instalirat ... jel tko dobio sličnu obavijest? :eviltrep:

Koristim WinXp Pro bez service pack-ova,,, jedna od starijih verzija ..
Korisnikov avatar
By Hybrid
A u kom paketu se dobija SharePoint Designer 2007? Ja skinuo Enterprise, i nista! :shtap:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ko neje video:

Slika Slika Slika

Fenomenalno izgleda. Treba ovih dana da pokupim finalnu verziju od ortaka pa ću javiti kakva je ona, mada mi on kaže da je skroz drugačija i da je do jaja urađena.
Korisnikov avatar
By andjela
black is better ;)

MS Access 2007
Slika

MS Excel 2007
Slika

MS Outlook 2007
Slika

MS PowerPoint 2007
Slika

MS Word 2007
Slika
Korisnikov avatar
By Allkey
Uh, u ostalim programima jeste, ali mi je nekako prijatnije da kucam u plavm Word-u...
Korisnikov avatar
By Allkey
Финална верзија је скроооз ОК, али има сличне/исте особине као Виста... Споро се покреће и није баш оптимизована најбоље. Добро је да су коначно средили да ради стабилно и не се не крши као што је радила Бета 2.

А овај DOCX формат ми се уопште не допада, уопште не видим његове посебне ''бенефиције'' у односу на стари DOC...

Све у свему, рокенрол.
Korisnikov avatar
By andjela
promeni .docx u .zip pa otpakuj :)

snimi .doc od recimo 500kB u .docx pa vidi razliku
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by andjela
promeni .docx u .zip pa otpakuj :)

snimi .doc od recimo 500kB u .docx pa vidi razliku
Само величина... :wtf:

Поред данашњих хардова од по 700 ГБ, ја ћу да цепидлачим за неки пар килобајта трансформишући документа у DOCX... Још увек сматрам формат глупим.
Korisnikov avatar
By andjela
pa vidis da se zasniva na xml-u
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!