Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Hocu da se blesavo obogatim dok sam jos vrlo mlada i zivim bahato kao chika sa mog avatara :sladoled:
Korisnikov avatar
By gari
Što je amnesii milo to joj se i snilo! Svi imaju tako neke želje da budu bogatun?i?i, samo to prikrivaju nekim skromnijim željicama a sve u nadi da ?e ipak nekada biti bogati i sebi ispuniti SVE one malecne želje. A to se nikada ne?e dogoditi.

:zid: :kletva: :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Kittrie
bogaTstvo je veoMa mali san.
zapRAvo , VELIKa KINTa zadovoljAva i prefise na pocetku, a kasniJE ti ne pruZa niTTa osim toga da SSe ne brineSs za materjalnu egzistenciju. plus, skoro oBavezno te pROmeni na gore (kao coveKA) , i to je toutaLi bljak.

sReca je u poStizanju i doStizanju ciljeva koje poStavimo sebi. (ok ne mora ni to biti definicija sREce za 'probudjene' ljude :lol: , no neCEm precjerivat sad ) a aKo je postizanjE ciLja kuPiti koLLica od 250.ooo EU obavljanjeM telefonskog poziva, jebeS ti to !!

p.s. ovo ne znaCi da ja ZELim biti siromasna, neGo da smatram da biti 'bogatas' me ne bi usrecilo (pre bi me ubilo, naVukla bih se zesce na cuDne droze :tea: i bila jos rasKalasnija :roll: ).

ZDRAVLJE, pod jedan !!
i pod 2, 3, 4.... 178...

179. reciMo sve one stvari koje donoSSe onaj prijataN osecaj koji te teRA na iskren osmeh....
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok zeliM da OPET zelim i uZIvam u ucenju, za sad...
da seKA i ja razbucamo te neke ispite....

ZDRAVLJEEEEEEEEEEEEEEEEE opet....
Korisnikov avatar
By Hys.
Trenutno najiskrenije zelim da izadjem iz ovog cudnog i mojoj prirodi nesvojstvenog loseg raspolozenja koje traje vec 3 nedelje, a pocelo je pokvareno da mi se prikrada od januara meseca:misli:
Zelim da mogu da uzivam u ljubavi koju dobijam od meni dragih, a ne da se nerviram oko egzitencije.
Zelim da uspem da ne pokvarim odnose sa njima zbog 10 stvari koje mi idu na tuki.
Zelim jednostavno da bivam ono sto obicno jesam, vesela i optimista i da prestane vec jednom ovaj grozni period i da pocnem da se smejem bez podsvesne zadrske o tome sta sve treba da uradim i koje sve probleme da resim i koliko sam nemocna da ih resim.
i da prestane fakin pms
zelim da mogu da zaspim
osecam se malo bolje sada:bye:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Da budem dovoljno zdrava i jaka da mogu na miru da rodim decu, svadjam se sa komshilukom iz petnih zila, jebem sve po spisku seljachinama na ulici i tako....
Da se udam konachno.
Da radim u perfektnim uslovima tipa-Trulimo lepo u trulom kapitalizmu :) 'ocu reci, ima se moze se :)
Da umrem u naruchju najboljeg prijatelja (moje zene) okruzena paraunucima.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Da dobijem posao za koji sam dva i po sata radio testove iz engleskog, ra?unarstva, IQ, opšte kulture... :hope:
Korisnikov avatar
By Laika
Some people live for the fortune
Some people live just for the fame
Some people live for the power
Some people live just to play the game

Some people think that the physical things
Define what's within

I'vebeen there before
But that life's a bore
So full of the superficial

Some people want it all
But I don't want nothing at all
If it ain't you baby

Some people want diamond rings
Some just want everything
But everything means nothing
If I ain't got you :usamljen:
Korisnikov avatar
By gari
Šta re?e Kittrie? Dakle, bogatstvo kvari ?oveka pa je zato najbolje da budemo siromašni. A opet, želimo dobro da se obu?emo, obujemo, jedemo, idemo na odmor, le?imo se a za sve to sada treba samo NOVAC, NOVAC i NOVAC...Ergo-bogatstvo. Dakle sre?a leži u bogatstvu i nemo više da se lažemo ovde.

:mag: :obraz: :novine:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by gari
Šta re?e Kittrie? Dakle, bogatstvo kvari ?oveka pa je zato najbolje da budemo siromašni. A opet, želimo dobro da se obu?emo, obujemo, jedemo, idemo na odmor, le?imo se a za sve to sada treba samo NOVAC, NOVAC i NOVAC...Ergo-bogatstvo. Dakle sre?a leži u bogatstvu i nemo više da se lažemo ovde.

:mag: :obraz: :novine:
ne, izvrces.
BOGATSTVO kao preTjerana kinta, ne usREcuje ljude sustinski.
ni u jednom momenTu nisam porekla izuzetnu bitnoSt optimalne kinte za ok zivot. meni za dobRo oblacenje, klopu itd.. nije NEOPHODNA kinta.

secas se one priCE IVE ANDRICA o LEPOTI?? pa , poEnta je cesto u putu ...

daklE , ko god misLi da SRECA LEZI (samo) U BOGATSTVU je po meni ... pRAzan , u najManju ruku...
Korisnikov avatar
By m..
Danas samo hocu da polozim beton, bar pismeni, eto. (To ukljucuje da ne zaboravim index ili digitron, takodje)
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
- posto je u toku ispitni rock, onda zelim da ispolazem sve sto sam planirala, dakle, 4 more to go, i to sa super ocenama :deda: :deda:
- naravno zdravlje obavezno,... nemam neke vece tegobe vec duze vreme, kuc-kuc, ali neka zezancija na nozi me nervira pomalo...
- zelim da se provedem i maksimalno iskoristim to malo leta sto cu imati
- da budem srecna i opustena, stabilna i mirna a istovremeno luda i opicena :)
- da meni dragi ljudi budu srecni i zdravi
- da sve dodje u pravo vreme

:molise:
By White flower
Zelim I***e, ali mogu samo da sanjam i pisem svuda svoje zelje...
By Çâðê_DUP
Zelela bih jedan veliki masturbator i devojku sa tolikom rupom na bilo kom delu svoga tela, da svaki pokretni deo te duboke udoline moze da razdvoji tramvajske sine. Kad pokusam da zatrpam rupu svojim usijanim dildoom, zelim da me doceka sa strashnim pogrdama i vikom i da mi zakopa nokte u ledja.

To je sve. :fige:
Korisnikov avatar
By Laika
Da sretnem sto pre ovu lepu neznanku sto sam je sanjala (valjda) preksinoc :love:
Korisnikov avatar
By m..
Opet bih da polozim ispit. I da se ne oznojim mnogo tokom dana.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja bih novac, ako nije problem. Smatrajte me praznim.
Mnogo novca.

I zdravlje srecu & ljubav.
Korisnikov avatar
By m..
An general, zelim dovoljno novca da mogu da si priushtim putovanja, i neki opushten lifestyle, vile i bentliji me ne zanimaju. Ali bi bilo lepo da mogu da si priustim veceru u dobrom restornu 4x nedeljno.
By Swanheart
trenutno samo zelim da sto pre prodje prijemni i da naravno polozim taj prijemni:molise:...a posle 29.06(posle prijemnog)cu naravno zeleti nesto drugo...

:cita: :mad: :bundeva: :avalon: :testerica: :sekirica:
Korisnikov avatar
By Delete
Samo zelim da mrdnem iz fucking kuce i da bude bar malo hladnije da bih mogla da naucim nesto!
Korisnikov avatar
By m..
Jedu mi se bademi.
Korisnikov avatar
By m..
O da, i zelim mir u svetu.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja zelim momka po mojoj mjeri.Ne moze se vise ovako.Treba mi neko da mi siri ves, pere auto, a ja cu ostalo. :D :giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam rekla Seamanu da ako se ovde napisu zelje ispunjava se, stvarno sam to citala na nekom drugom forumu, sad koliko je tacno videcemo... :wink:

Ja sam moje dugorocne zelje vec pisala...

Kratkorocna je da dam sledeci ispit :molise:

(a ako se Seamanu ispuni zelja za ovog momka koji pere kola, cisti i ostalo, odmah ispisujem kao sledecu zelju :lol: )
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Ja sam rekla Seamanu da ako se ovde napisu zelje ispunjava se, stvarno sam to citala na nekom drugom forumu, sad koliko je tacno videcemo... :wink:

Ja sam moje dugorocne zelje vec pisala...

Kratkorocna je da dam sledeci ispit :molise:

(a ako se Seamanu ispuni zelja za ovog momka koji pere kola, cisti i ostalo, odmah ispisujem kao sledecu zelju :lol: )
:smeh:
Samo da ne pretjeramo sa zeljama.:D
Korisnikov avatar
By Dina
Pa da Mazo, mozda nam skromnost nije jaca strana :lol: Znas kako ono deca zele jednu igracku od Deda Mraza a Maza i Dina isporuce ceo spisak... Deda Mraz se iznervira i nama nista... U stvari nije nista ostanu Maza i Dina :friends: i spiskovi... :wink:
Korisnikov avatar
By Seaman
Hihiih nije mala stvar, zajedno smo. :D A nekad ce se i nase zelje ispuniti.....Mozda se pojavi Deda Mraz koji ce imati razumijevanja za nas.;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!