- 20 Maj 2006, 23:08
Film nije uopšte dosadan, sve vreme drži pažnju (oko 2 i po sata), a kraj me je asocirao na ono da su skoro uvek najjednostavnija rešenja ona prava... (prvi utisak posle te scene kada se kamera spušta kroz stakleni krov Luvra, pa kroz piramidu na podu ispod koje se nalazi sarkofag sa telom Marije Magdalene). Dakle, po meni je film najkra?e mogu?e preslikana knjiga u dobrom triler fazonu i skoro ništa više.
Originally posted by operativni kadarPa pošto je film raðen po knjizi, ja zaista ne mogu da razumem šta si ti, kao i mnogi drugi, o?ekivao da vidiš u filmu? Da ?e možda da ekplodira bioskopsko platno i svi popovi na svetu po?nu da vrište?!
Gledao sam film ve?eras i slažem se sa kritikom. Kraj je o?ajan, kroz ceo film radnja je "napeta", o?ekuješ da se desi ne znam ni ja šta, da anðeli padaju sa nebesa sve Hristom i Marijom Magdalenom a na kraju se ne desi apsolutno ništa. Kao bajata petarda.
Film nije uopšte dosadan, sve vreme drži pažnju (oko 2 i po sata), a kraj me je asocirao na ono da su skoro uvek najjednostavnija rešenja ona prava... (prvi utisak posle te scene kada se kamera spušta kroz stakleni krov Luvra, pa kroz piramidu na podu ispod koje se nalazi sarkofag sa telom Marije Magdalene). Dakle, po meni je film najkra?e mogu?e preslikana knjiga u dobrom triler fazonu i skoro ništa više.