Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Stanley
Hem....pa dobro....priznajem da kod Sakisa je 75% look a 25% muzika...kod JK je 40% look a 60% muzika a kod Cece je to 1000% muzika a 1000% look...nju prosto obozavam!!!!!!!Tu nema reci....:sweet:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ovaaaaaaaj... :sweet:
Muziku slusam zbog muzike, spotove mogu da gldedam sa mute :D
Ali recimo R.E.M mu nekako dodje 2in1 :radosnice: sto je uvek pozeljno
Korisnikov avatar
By unic0rn
Zbog muzike (kompozicija + rechi).

Savrsheno me ne zanima ni ko kako izgleda, ni ko je odakle, ni ko su mu roditelji, kakvu kafu voli, koje gace nosi, gde ima tetovazhe i ostale imbecilije kojima se ljudi zanose. :odbij:

Imam svoj zhivot i ne moram se baviti tudjim a poznati me lozhe ni manje ni vishe kao bilo koji drugi chovek.
Idolopoklonstvu nikad nisam bio sklon. :cheer:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by just!N
Originally posted by bigirl
Zbog muzike, naravno. Pola ovih mojih british bendova u životu ne videh (na tv-u...). Mada, neku pesmu zavolim jako zbog re?i, pre nego muzike...
Isti slucaj i kod mene... :obraz: :dance:
Vidi se da smo budu?i supružnici, kako se samo slažemo... :bouncy:
Korisnikov avatar
By Egon
ja najvishe volim da zamishljamkako izglda izvodjach pesme

retki su suluchajevi kad nisam ostao razocharan

Morrissey kao broj 1 recimo ....
By Bastet
Pa zbog muzike, naravno. :muzika:
Korisnikov avatar
By m..
Juce gladah neki magazin o elektronskoj muzici na DVD-u, ukljucim Ellen Alien i Aparata, poslusah po minuta, smorih se, a volim im muziku, gledam Magdu, smorim se (mada je preslatka)...DOH.
Korisnikov avatar
By Laika
Zbog muzike. Neke toliko postujem zbog dva tri dobra albuma da mi sve sto kasnije urade bude okej, prosto zaljubim im se u umetnichki senzibilitet.

Tkdj, postujem angazovane bendove(Napalm D. npr) , iako mi se njihova mjuza sama po sebi cesto ne dopada. Medjutim, priznajem, poshtujem, ne slusam. ...Sem u iznimno retkim trenucima ludila...(ovih dana)

Uglavnom slusam muziku bendova koji ne izdaju za majore i poprilicno su anonimni a imaju vrh produkciju, pa recimo tekstovi pesama mog omiljenog omiljenog omiljenog benda ne mogu da se nadju nigde na netu. To je ono kad dodjem na forum pa ne napisem ''Sta sada slusamo'' jer nikom ne bi koristio taj podatak. Tek da se zna.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Zbog muzike, kako izgledaju izvoða?i uglavnom i ne znam, jer su to uglavnom neki izraelski DJevi (Astral Projection npr), a i kad saznam, razo?aram se pa se i ne trudim da saznam :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
Jako dobro pitanje!
Ja muziku ocenjujem po
1. ritmu i melodiji
2. lirici tj. recima i poruci koju daju
3. izvodjacu

Eto, ovim redom!
Inace, nista dosadnije od lose muzike i nista bolje od dobre muzike!:skuter:
By Kragi
Muzika naravno ..... Nikada ne obracam paznju an to kako interpretator izgleda ... Ok po difoltu mi svi koje zavolim tj koji rade ok muziku budu simpaticni i na neki nacin lepi .... I josh nesto iskreno ponekad me malo nerviraju svi ti spektakularni koncerti sa letenjem, vatrometima, madjionicarskim trikovima i sl stvarima ..... Za mene se muzika zaista slusa :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Zbog muzike i texta...mada se uglavnom primim na text...

Izvodjac i muzicki pravac su mi totalno ne bitni, mada generlno vise slusam zenske vokale...

Izuzetak je Robbie Williams...na stranu sto ima brdo odlicnih pesama, njega prvenstveno volim da gledam...

:kokice: :kokice: :kokice:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja sam čuo da mnogi vezuju određene bendove, pesme, stihove za neke osobe... And I'm sick of that.

Ja pesme vetujem za pevače bendova ili neke druge članove. Pretpostavljam da je to razlog što slušam pretežno muške bendove, pored Madonne i Ladytrona... Ali izgled definitivno nije nešto zbog čega bih otpisao dobrog muzičara. Ali jbt...

Iako, kada tražim novu muziku na last.fm-u, poslušam, pogledam, pa tek onda eventualno skinem. Jednostavno sve uzimam u obzir.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
zbog muzike definitivno. :hail:
moze neki izvodjas da izgleda predrkano, ali da mi se ne svidja ono sto radi, i dzabe mu izgled... :kesa:
samo zbog muzike i nicega vise... :astral2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!