Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Mars
Ovu sam reklamu video na radnji, morate da je zamislite.
Ubedljivo najgora te vrste.

Dakle, radnja je prodavnica mesnih proizvoda. Iznad izloga maskota. Maskota je prasence, humanoliko, sa smeskom i okicama. Stoji na zadnje dve noge, u prednjim ostri dva noza, izbacilo jednu butkicu u stranu, i sa smeskom je gleda i oblizuje se.
Ja napisah jednom da ne volim beztextualne poruke ali sada mi ne pada nista drugo osim :shok: :shok: :shok:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Cat Claw
Lik kosi travu or something, a pored njega zanosno leprsa ves koji se susi na konopcu, al' to nije obican ves, nego bre opran u ______ (nijednom je nisam odgledala do kraja, pa ne znam koji je medzikal deterdzent u pitanju) tako da cikica pocne da slaze face kao da je u predorgazmicnom stanju, i taman da krene da se trlja uz njega, kad ono naidje mu zena (a i ona zna za caku) i 'nako mangupski ga priupita "Poneo te miris?" a on ce njojzi raspilavljeno "Na trenutak sam pomislio da sam na moru"
Tek sam je pre neki dan videla. Užas, pravi užas.
Korisnikov avatar
By PhazeM
Ovo ti je jedan od najjacih komentara na forumu! :hail: I tako univerzalan, mozes da ubacis bilo koje ime "voditelja" sa pinka i da recenica opet bude istinita

Sta da ti kazem, Sanjo Marinkovic... Glupa si k'o qrac, uvlacis se u dupe najdublje svakom organizmu koji dovedes u emisiju, radis na Pinku... I nisi nimalo IN !!!
[/quote]
Korisnikov avatar
By PhazeM
Smeta mi sto stranci prave po jednu reklamu posebno za zemlje istocne evrope i onda se nama po TVu vrte reklame u kojima nam proizvode reklamiraju uzasni, ispijeni i pegavi poljaci, rumuni ili ko vec.

Zasto se kod nas pojavljuju takve reklame? Zasto je tesko napraviti slicnu reklamu sa nasim ljudima ili bar nekim lepim ljudima?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by PhazeM
Ovo ti je jedan od najjacih komentara na forumu! :hail: I tako univerzalan, mozes da ubacis bilo koje ime "voditelja" sa pinka i da recenica opet bude istinita

Sta da ti kazem, Sanjo Marinkovic... Glupa si k'o qrac, uvlacis se u dupe najdublje svakom organizmu koji dovedes u emisiju, radis na Pinku... I nisi nimalo IN !!!
[/quote]

Hvala. Nije bilo tesko naci inspiraciju.

Meni se dopada izraz koji je Teofil Pancic danas upotrebio opisujuci takve emisije: TV-povracaonica
By Çâðê_DUP
Ovo je najgora reklama koju cuh na
radiu:
Smoki, smoki, smoki,
Najvise ja volim,
N-n-n-necu da te lazem,
M-m-moram brzo da ga smazem.
Jer drugari moji svi,
A sigurno i ti,
Vole Smoki k'o i ja,
On je nasa navika.
Oooo, kakav ukus, bas mi prija,
Hocu jos Smokija!

(Sad, sto jes', jes'- jako
je pevljiva, i brzo se uci.
Al' mi je svejedno odvratna.)
By superfly
meridian banka- ne mogu da se odlucim koja mi je odvratnija!

:kokice:
Korisnikov avatar
By Rei
Odvratne su mi reklame za C supe i uopshte C proizvode, forsiraju neku erotiku, bljak, MRZIM to u reklamama...
By just!N
Nervira me jedna reklama za margarin....toliko je ocajna da se nisam trudio da zapamtim o kom margarinu je rec... :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ova nova za Coca Colu ( ima neke veze sa fudbalom i prljavim hipijem ), njihova najgora ikada
Korisnikov avatar
By ok_decko
Sve reklame vezane na ku?nu hemiju. Užas.
Korisnikov avatar
By Kupper
Sve sa uloscima i hepi curama, sve sa praskovima i izbeljivacima sa srecnim domacicama, Meridijan banka (seckana, sela):barf:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Sve su uzasne, a kao sto je neko ovde pomenuo te uloske i toalet papir ispade da mi u ovoj zemlji non stop seremo... Mislim koga josh zanima da li je njeno belo vise belo nego moje belo i da se lakse opere i bude josh cistije i sta mu ga ja znam. Nervira me nerealna plava technost koja se sipa na pelene i uloske pri demonstraciji moci upijanja ispade da smo svi kraljevske krvi :) :prst: Uglavnom mrzim sve reklame! :jezik:

:drama:
Korisnikov avatar
By Gost
Ona reklama za draj kuker sa Dragoljubom Milicicem stvarno obara s nogu.

:happysmoke:
Korisnikov avatar
By M M and I
Sve reklame za deterdzente, Vanish, "spontane experiment"-reklame, reklame za uloske sa krilcima i bez krilaca, i za zvake protiv karijesa...i naravno za sampone protiv peruti...
Medju najgorima su i reklame za Don Caffé...

Inace moj rad iz oblasti iz teoretskog dela TV-produkcije odnosi se upravo na TV-reklamu, konkretnije o tome kako su homoseksualci predstavljeni u TV-reklamama na svedskim i britanskim komercijalnim televizijama.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mars
Ovu sam reklamu video na radnji, morate da je zamislite.
Ubedljivo najgora te vrste.

Dakle, radnja je prodavnica mesnih proizvoda. Iznad izloga maskota. Maskota je prasence, humanoliko, sa smeskom i okicama. Stoji na zadnje dve noge, u prednjim ostri dva noza, izbacilo jednu butkicu u stranu, i sa smeskom je gleda i oblizuje se.
Mesara u mom kraju je imala za maskotu predivnu glavu jagneta ispod koje je nož (krvavi nož). Toliko sam se gadio te reklame (a izgleda i drugi) da sam slavio dan kada se mesara zatvorila. Ukleto jagnje ne miruje, pa posle njih se niko u tom lokalu nije zadržao duže od godinu dana, iako je pozicija lokala fenomenalna. Pouka: Treba biti oprezan sa maskotama.
By Lemur
Trenutno me neverovatno iritira ona za Eurobank sa Dacom!!!

p.s. covek je odvratan i konjast :barf:
By Gost
Ražnji?i koji se raduju koka koli. :nope: Kokoške koje reklamiraju supu od kokoške, krava koja se davi u (sopstvenom?) mleku, i tako te kanibalisti?ke. :barf:
By Lemur
Ok, razumem za kokoske i krave, ali sta fali raznjicima. Kada vidim te raznjice i onaj biftek, samo mi voda krene na usta. Naravno coca-cola je nezaobilazna! :mljac: Meni je to super reklama.
By Gost
Pa, hm, ražnji?i su bivša krava.
Missssim, mojne mene na tu temu, ja sam ti sektašica par ekselans... ;)
By Lemur
Jesu, u pravu si! Ali se tom reklamom pozivaju ljudi da piju coca-colu. Mada, reklama ima slogan "Hrana i coca-cola - Savrsen spoj". :hmm:

Ok. Necu vise da provociram. :grin:
Korisnikov avatar
By radoznala
Ne gledam tv cesto, ali znam da me ja 'bamboocha' izludjivala
:protest:
Korisnikov avatar
By radoznala
@krepac
Znam tu nebuloznu sa kravom! Sokirala sam se u sekundi
Korisnikov avatar
By Marvin
"Mama, mama uništio sam ?arape/majicu- igrao sam fudbal"
"Ništa zato sine, jesi bar pobedio"
Šta bre ništa, igrao bih ja fudbal sa njim da mi uradi tako šta!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by krepa?
Ražnji?i koji se raduju koka koli. :nope: Kokoške koje reklamiraju supu od kokoške, krava koja se davi u (sopstvenom?) mleku, i tako te kanibalisti?ke. :barf:
Razumem ja sve to.
Ali i moram da priznam da kada vidim ?urku, prva misao mi je koliko mesa ima na njoj. Kao u crtanom onom. Prosto je vidim kako pe?ena šeta. Šta ?u... ?uretina mi jedna od ve?ih životnih radosti :D :blush:
By Gost
Originally posted by Marvin
Razumem ja sve to.
Ali i moram da priznam da kada vidim ?urku, prva misao mi je koliko mesa ima na njoj. Kao u crtanom onom. Prosto je vidim kako pe?ena šeta. Šta ?u... ?uretina mi jedna od ve?ih životnih radosti :D :blush:
O?eš da kažeš da to kod tebe uspeva? Misssim, to kad ti pokažu živu živinu na reklami, otvara ti apetit?
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa, hm, ražnji?i su bivša krava.
Missssim, mojne mene na tu temu, ja sam ti sektašica par ekselans... ;)
Jeste ali su raznjici super:mljac: I krompir je nekad bio ziv....mada, reklama je odvratna, slazem se.

Kako udovoljiti ljudima? U 'Nothing Hill'-u jedna od potenc. riba Hju Granta je frutarian. A neko ce se zgroziti nad reklamom gde se fikari glava sargarepe ili luka. To bi znacilo 'cut, ne pitaj, ne pricaj'?

'Dal je belo ipak belo, bez je..., siva je in...'...dakle, nikad dosta tih fuj za praskove. Ali, svih 12 poena i dalje dajem 'YUP' uloscima i veselim devojcicama.
By Gost
E pa sad baš glava šargarepe... :smirk:

Nego, kokakola (sa naglaskom iz Primus radija) je još jednom ubola - Ajnštajn secira pacova? Hm? Da bi došao do teorije relativiteta? Eeee za šta im služe ti marketinški stru?njaci... ili kontaju da to ne pije niko ko je stekao osnovno obrazovanje...
Korisnikov avatar
By Kupper
E pa sad baš glava šargarepe... :smirk:

Nego, kokakola (sa naglaskom iz Primus radija) je još jednom ubola - Ajnštajn secira pacova? Hm? Da bi došao do teorije relativiteta? Eeee za šta im služe ti marketinški stru?njaci... ili kontaju da to ne pije niko ko je stekao osnovno obrazovanje...
:dance: :sesir:

Smirk? Dacu ti ja smirk:avalon:

A reklama je odvratna:smirk:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!