Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Storma od kad to delije daju obavestenje na ijekavici?
Hm, na www.delije.org stoji samo poruka slede?e sadržine:
"Dragi prijatelji zbog privatnih stvari ukidamo rad stranice na neodredjeno vrijeme.
Zelimo se jos jednom zahvaliti svima koji su bili uz nas u ovo kratko vrijeme.
Mozda se opet pojavimo, sudbina ce odluciti svoje."
No comment.
Originally posted by brotherxxxOriginally posted by Storma od kad to delije daju obavestenje na ijekavici?
"Dragi prijatelji zbog privatnih stvari ukidamo rad stranice na neodredjeno vrijeme.
No comment.![]()
![]()
Originally posted by brotherxxxVidi lutko, ja sam samo citirao tj uradio copy-paste - poruka na sajtu delija je na ijekavici.Originally posted by Storma od kad to delije daju obavestenje na ijekavici?
No comment.![]()
![]()
Originally posted by ParisH.Originally posted by brotherxxxOriginally posted by Storma od kad to delije daju obavestenje na ijekavici?
No comment.![]()
![]()
![]()
Originally posted by StormTi poseti www.delije-caffe.co.yu i znaces sve.
No comment.
Ali www.grobari.org imaju sajt koji se nešto sporije u?itava, ali ima ?ak i pop-up window sa pozivom da se doðe na derbi.
Mrzi me da prekucavam ceo poziv, jer je u jpg formatu.
Što se ti?e derbija - Partizan pobeðuje, 2:1.
Originally posted by KupperPa nešto mi je atmosfera kilava. Neki bojkoti, neka sranja.
@Storm, ako si ozbiljan, nemoj biti. Pa taman da se grlimo pred derbi. Ne, frka, makar i verbalna je nekako obavezna.
Originally posted by KupperMa jos tri boda i titula je nasa. Doduse i sad je vec skoro zagarantovana ali ajd lepo je gledati grobare kako se nadaju.Originally posted by StormIskreno, ja i ne osecam bilo kakvu atmosferu. Kao da je derbi 20. maja.
Pa nešto mi je atmosfera kilava.
Originally posted by KupperAham... nema atmosfere.
Iskreno, ja i ne osecam bilo kakvu atmosferu. Kao da je derbi 20. maja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!