Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Adam*a evo i nekog ko je razumeo sustinu !
Ja odvratniji crtani nisam gledao u zivotu i to mi toliko spusta rejting B-92 da strasno!Mislim ja neznam dali su deca debili ili sta???I to treba da bude smesno ili je obrazovnog karaktera,ne kontam??Neznam' ali je ODVRATNO!
Bolje da pustaju stare tom&jery ili cak i Popaja(kojeg sam mrzeo najvise na svetu ali je i to bolje).
STRASNO nemam reci vise!!!!
Originally posted by 2Q2Bstr8da li je Sunðer Rok ono što pevaju one o?erupane ptice? Ja na kompu slušam to (ali sam preimenovao), onda Ho?u Ku?i, i Boži?ne Praznike. Imam i ono
snimio sam te pesme na iPod i tako šetam gradom, slušam muziku, kad odjednom krene Sunðer rok ili Tehno meduze! idem ulicom i umirem od smeha!![]()
Originally posted by jukieI ja volim Sundjer Boba, ali mi je pravi leek onaj ko je uzeo i preveo taj crtani sa engleskog, ali tako da je i potpuno originalno, ali i da ne odstupa od same sustine crtanog.
ja zeeelim da sam sad u Teksasu...
nedostaje mi to plavo neboooooo
nedostaju mi polja
roštilj
i lenja pita...
od žita
i nema krave ko da muze,pa one liju gorke suze:lol:
Originally posted by KupperPokušao sam da uhvatim imena danas kad je išla odjavna špica ali su išla previše brzo
Zna li neko ko je pozajmio glas 'nasem' Lignjoslavu?
Originally posted by Bambi
a glasove pozajmljuju Vladislava Djordjevic-Vaca(Sundjer Bob,Keba Kraba,Veverica Sendi,Gospodja Pufna)
i reziser Dimitrije Stojanovic(Lignjoslav,Patrik Plankton,Ren-u Ren&Stimpi,Chaki-u Regretsima)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!