Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
ovaj nije moj, ali sam ucestvovao u njemu

dovezem mamu ispred poste i ostanem u autu da je sacekam, posle par min ona izlazi, prolazi pored auta i upucuje se prema drugom crvenom golfu, otvara vrata i seda pored coveka koji cita novine, ona kopa nesto po tasni i sva srecna prica, ja pridjem i kucnem na prozor. A gospodin sa naocarima na pola nosa, spustenim novinama i pogledom "udahni-izdahni" :novine:

tada je nastalo objasnjavanje....

part 2

u gluvo doba noci zvoni telefon, ja se javljam i mama mi kaze kako ne moze da otkljuca auto, navodno neko joj je nesto gurnuo u bravu, ja se obucem, pominjuci usput blizu i dalju rodbinu u nedolicnom kontekstu, stizem na naznaceno mesto, besno uzimam kljuceve, prilazim autu i otkljucam ga iz prve

i tada primetim da je ona krenula na drugi kraj parkinga tj. prema autu koji je bezuspesno pokusavala da obije zadnjih pola sata...

moja tetka ( pre 15 god)

ulazimo u Novi dom na bulevaru, napolju pljusti, ja usao i cekam je da zakljuca auto, zbog one kise ona razdragono trci prema ulazu i pre nego sto sam stigao da intervenisem, na tezi nacin je saznala da je ta ruga polovina vrata ZATVORENA ( da ne pominjem da je to bilo u punom trku)
Korisnikov avatar
By HARP
Bili smo u lokalu gde nije imao odvojen ženski od muškog WC-a...Ja nisam video da je zauzeto,a devojka nije zaklju?ala.Ja sam ušao ona je ustala da prostite :iskolacen: golopi?..ta i po?ela da vrišti...Ali de?ko koji je došao sa njom je bio extra frajer,moram da dodam,mljac(što njega ne nahvatah mesto nje :D )...bilo me je blam...mada kasnije kada je pogledala u mene smejala se,jer je bila stvarno velika glupost...u suštini niko nije kriv....ali BLAM...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by tramp
ja sam tako pokusala da otkljucam stan u drugoj zgradi i tek kad je zena otvorila vrata ja shvatim da sam usla u pogresan ulaz :doh:
nešto sli?no mi se desilo, samo u studenjaku... omašila sam sprat, i onako pogubljena gurala klju? u bravi i psovala što ne?e da se otklju?a ( a da pri tom nisam ni ufatila kvaku) i padne mi na pamet da je ufatim na kraju...(bilo otklju?ano :doh: ) i šta ugledam, umesto svoje razdragane cimerke, baju u ga?ama (bilo je leto), a u sobi smrdi kao u GSPu ... jebote kakav šok... ne od baje, da me ne shvatite pogrešno, ve? od smrada :bljak:
i taaakoooo...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Goxy
Bili smo u lokalu gde nije imao odvojen ženski od muškog WC-a...Ja nisam video da je zauzeto,a devojka nije zaklju?ala.Ja sam ušao ona je ustala da prostite :iskolacen: golopi?..ta i po?ela da vrišti...Ali de?ko koji je došao sa njom je bio extra frajer,moram da dodam,mljac(što njega ne nahvatah mesto nje :D )...bilo me je blam...mada kasnije kada je pogledala u mene smejala se,jer je bila stvarno velika glupost...u suštini niko nije kriv....ali BLAM...
Da, tako sam ja utrcala profanki na faxu, od tad kucam i na otvorena vrata.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by fazza
Originally posted by m..
Kako nisam upucena u slavske obicaje, a neko je bio dovoljno pametan da mi prvoj ponudi zito, umesto da stavim kasiku u onu casu s vodom, ja sam opusteno uzela cashu i eksirala onu vodu (mislim meni je to izgledalo kao sasvim logican potez dok nisam cula horsko smejanje u pozadini). Da ne pricam kako sam htela da to sve obavim na neki teatralno naglashen nacin, pa je sve verovatno izgledalo kao karikatura.
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

'el mogu ja da te usvojim/prisvojim??? :) Zivot bi mi bio definitivno zanimljiviji! :)

Ne, stvarno, odushevim se svakim tvojim postom, fenomenalna si! :kiss: :)
:blush:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Danas je prvi dan u zivotu da se nisam izblamirao :wow:
Korisnikov avatar
By Kittrie
bila ja mala 6 godinica, i jedno od mesta na kojima smo letovali te godine, kopaonik. gostovao minja subota sa sve bendom; i ja lepo pogled bacim na binu, i napalim se na one VELIKEEEEEE klavijature, i trcim da se prijavim da pevam , u nadi da ce mi dati da sviram kibords, bar mallooooooo :lud: .
i tako, popnem se ja na binu, otpjevam nesto od magazin, kad ono, penje se na binu mouja seka od 3 godine... minja subota prilazi njoj (dok ja i dalje gledam pohotno u klavijature) i pita je hoce li i ona da peva :wtf: , i ja izvalim moja seka (ali klavijatureeeeeee) i pridjem im i kazem : ONA JE SA MNOM (ko da sam seka alexic V.I.P. u GRANDU fukinom :lol: ) !!

svi zabezeknuti... ja prilazim klavijaturama... niko ne kapira moje zelje.... fatam seku za ruke, 'primam' aplauz... i odjasem u zalazak sunca :) ))

p.s. ovo nije blam koliko simpa prica iz detinjstva
Korisnikov avatar
By Kittrie
imala ja 3 godinice,mala, lepa sa plafom kovrdjafom kousom :merlinka: i lepo leto, ja sama na terasici, igram se :tenis: , i smeskam svim ljudima okolo.... (prvi sprat, centar)....

kad ono , zvoni nam neko na vrata... prodavacica iz prodavnice ispod MI DONOSI PARE - kaze :poslao joj jedan cika kome se mnougo svidela :wtf:
Korisnikov avatar
By Kittrie
sedimo mama, seka i ja gledamo sapunicu na tv (ja 10 god, seka 7).
str8 par se samo poljubi u seriji.
ja sokirano izjavim: joujjjjj, pa zatrudnece, pa ce jouj muz saznati da se poljubila sa drugim !! :eureka: na sta se mama i sestra okrecu, gledaju me ko da sam pala sa marsa, a meni nije jasno... dok mi mladja seka (opet , ja 10, ona 7) objasni da se ne prafe bebe ljubljenjem.
uffffffff....
Korisnikov avatar
By Kittrie
mama i ja , razgofor: (ja 12 godina...)
ja:mama, ja se osecam cudno u poslednje vreme.... sve imam neke tople osecaje u stomaku, i nesto me uzbudjuje i 'pali'. (duuuuuga pauza) ... i mnogo mislim na taj sex... :blush: jel to nourmalno, ili treba da idem kod lekara??
mama: ne, sine, sve je u redu. sexualno odrastas. :pegla:
Korisnikov avatar
By Kittrie
opet ja :lol: 8 godina...
pod uticajem americke kinematografije i delikventskih gena... nadjem puder za bebe, i uzmem da smrcem.

ako vas interesuju utisci, ne secam se :doh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
oooooo daaaaaaaaa.......

vratila se sa maturske exkurzije, i kupila brdo stfari... kao probam pred roditeljima i obucem neki extra mini , ultra uzan, polu profidan elastic sorts, i posto imadem dobre noge , pa da to i roditelji vide :wtf: , sve ga jos vise povlacim na gore....

moj bivsi decko pored mene mi samo govori dosta, dosta, ajmo u sobu, ali mene on ne interesuje :tata, mama, vidite svoju cerkicu, kako je zgodna i kako zracim u sortsu :sunce:

da bi me on fizicki odvukao u moju sobu i objasnio da mi se kroz sorts vidi p***, sa svim obrijanim, neobrijanim delovima, i velikim usminama (bar on tako kaze, mada koliko sam ga povlacila gore, umalo i ja ne svrsih).

ali , bitno je da su me se mama i tata lepo nagledali.
:doh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
isfalite nas kako sracimo inteligencijom :sunce:
Korisnikov avatar
By Kittrie
je je, nismo mogli da nadjemo tv uprafljac (pilot, remote control , kako god), i ja kazem: pa nazovite ga, pa cemo ga naci po sfuku :smeh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
svi napuseni kod eye.... negde isjutra:

dr.M: aaaaa, kako bih te sad POLIZAO !!(mrtav ouzbiljan)
ja: hvala. i ja bih volela da ne dobijem grip.

p.s. mislila sam da je potpuno gay, kad ono saznadoh sjutriska... khm, khm... i tako je i nastala ona tema na forumu "zasto se svi gay ljudi pale na kittrie" or samthin... :smeh:
Korisnikov avatar
By waterlily
@ colorado Reci cu samo stapici za usi i LADA u jarku, a ti pisi

Ja sam pocela da se blamiram jos od ranog detinjstva i prvi pravi blam kojeg se secam se dogodio oko moje 12-e kada sam se pola sata prepirala sa drugovom mamom oko porekla reci "smog" gurajuci svoje, da bih posle toga saznala da je ona doktor engleskog, a ja sam zastupala neku potpuno idiotsku teoriju koju sam sama smislila.

Tinejdz godine, nalozenost na tipa u zutoj jakni. Vodeci pijanu drugaricu u wc, stigla sam gorepomenutog decka, zamolila ga da se pomeri, a kada sam shvatila da je iza njega zid, najnormalnije sam se obratila drugarici koju sam nosila na ramenu sa recima "hajdemo, ovde nema nikog od nasih!" Mislim, gde??? U zidu???
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by waterlily
@ colorado Reci cu samo stapici za usi i LADA u jarku, a ti pisi
to nisu blamovi. samo glupe situacije.

oprao sam kosu, i posle toga sam brisao usi stapicima za iste. Malo sam ga dublje uvukao, i kad sam ga izvadio vate vise nije bilo. Niko nije mogao da je izvadi pa sam morao u bolnicu. haha! kao sto rekoh, nije blam - samo je glupo.

@waterlily: ovan nizbrdo. ti pisi.
Korisnikov avatar
By waterlily
Jooooj ne teraj me da pisem o ovnu! Ok, situacija je smestena u Bosni sredinom osamdesetih kada samo brat i ja bili u poseti rodjacima i meni je palo na pamet na jasemo ovce. Sela sam na ovna koji je munjevito odjurio nizbrdo, zbacio me i pri padu me je ubola pcela! :kreten:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by Kittrie
mama i ja , razgofor: (ja 12 godina...)
ja:mama, ja se osecam cudno u poslednje vreme.... sve imam neke tople osecaje u stomaku, i nesto me uzbudjuje i 'pali'. (duuuuuga pauza) ... i mnogo mislim na taj sex... :blush: jel to nourmalno, ili treba da idem kod lekara??
mama: ne, sine, sve je u redu. sexualno odrastas. :pegla:
hahahahahaha!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
a kittrie koja si ti kraljica... :roflmao: :roflmao:

inace, svi blamovi su odlicni nego ne znam zasto sam izabrala ovaj.. tako je i mene pocelo sa 12-ak godina da 'fata'.. ;) samo sto sam ja znala sta se desava.. mama mi objasnila jos kad sam imala 11 ;) :D sa sve slikama i anatomijom.. qq :nope: :blush: :nokti:
By жњ
meni niko nista nije objasnio, samo mi se jedna drugarica pozalila da joj je cudno sto je "svrbi" ona stvar kada gleda golisave scene u filmovima. tako da sam ja "pametnica" skontala i kad je mene dofatilo, mada ja nisam gledala film nego sam citala neku malo bezobrazniju knjigu. eh mi intelektualci :cita:

-------------------------------------------------------------------------

eeee, pa od ovog bi se mogla napraviti bas dobra nova tema :D moderatori, consider moving part of this disscusion in "golicljive stvari" :D
Korisnikov avatar
By Skyen
xexexe, raspad sistema :lol:

bunny regulisi novu temu!!!!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uff ova klitri bas voli monologe :lood:
Korisnikov avatar
By Skyen
joj i ja imam gomilu blamova, ali su bili toliko traumaticni da sam vecinu potisnula (gde bi mi bio kraj da pamtim k'o K, ququ)

al sad se setih jednog konstantnog blama koji je traja neko vreme, dok nisam skontala gde gresim, :dummy:

lm, ko klinka (tamo 12 godinica) sam posetila UK i engleski mi nije bio toliko los, koliko mi je bio sluh, a bome i logika (tada smo engl ucili najvise preko filmova)
Ja skontala da je fraza Not Welcome :puzzle: , a ne You're Welcome
I sad ja da se pokazem kako sam sva elokventna, ja furala onu prvu frazu, a tamo dao bog ti se za sve zahvaljuju, mogu misliti sta su fini i ugladjeni Britanci mislili o negostoljubivoj divljakusi iz Srbije bez osnovnog kucnog vaspitanja, avaaaaj, kako sam se samo iznenadila kad sam skontala :kasalj:
By жњ
Originally posted by Skyen
xexexe, raspad sistema :lol:

bunny regulisi novu temu!!!!

regulisano ;)

otvorena nova tema

Sexualno sazrevanje!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uff, sad se setih jednog.
Posle visecasovnog sedenja na chetu i pricanja i zezanja u svim mogucim rodovima, nas junak (citajte ja) je seo sa svojom dragom mamom da gleda TV. Posle nekog vremena na ekranu se pojavljuje tip koj izgleda..... :bale: I nas dragi junak (citajte neopevana budala) izjavljuje sledece. (mama i dalje prisutna) UHHH AL BIH GA JEBALA! (ako nista, barem je gramaticki korektno :drama: ) Mama me je samo pogledala zacudjeno i precutala fju...
Korisnikov avatar
By Skyen
a redovno me ubijaju imena, znaci imena ne da ne pamtim, nego sam potpuno promaseni slucaj, cak i ljudi koje znam po nekoliko godina ,lele, kad nekog sretnem panika me uhvati i onda odradim celu azbuku u glavi dok se ne asociram sa osobom. nit je slusam sta mi prica, samo klimam glavom i da da, ma nemoooooj :D
Joj bre bas sam skot, al sta da radim: izvini kako se ti ono bese zoves, jes da se znamo godinama, ali eto.... :zid:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Neka nose etikete sa imenom :D
Korisnikov avatar
By Myself
Nije moj blam, ali je odlican!

Sestra i ja kupujemo u Mega marketu i pored nas prolazi tip sa onim kolicima za decu (improvizovani autic, gde klinci kao 'voze') sa sve detetom u tom auticu od oko 2.5 - 3 godine. On polako gura ta kolica i razgleda one rafove. U jednom momentu klinka ispada iz kolica, a ovaj uopte ne primecuje, nego nastavlja da gura ona kolica i razgleda neke konzerve.
Klinka je ispala iz kolica i otkotrljala se u stranu. Nije plakala, ali kada je ustala pobeze u skroz suprotnom pravcu. Sestra i ja gledamo i ne mozemo da verujemo sopstvenim ocima!
Na kraju sestra prilazi ovome koji drzi neku konzervu u ruci i pita ga:' Izvin'te jel' ono dete vase?' upiruci prst u pravcu 'pobegle' devojcice. Joj, koju je ovaj facu slozio! :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!