Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
yeeeeeeey!!!!

zziveo novak, nassh novi favorit.....

:)
Korisnikov avatar
By Kupper
Izgubio u cetvrtom. Tomi Robredo (polufinale Rolan Garosa) - Novak Djokovic 6-4, 6-3.....
Korisnikov avatar
By Kupper
Eurosport:

'Russia's Elena Dementieva earned last WTA Championship slot coming back from a set down to beat Kveta Peschke of Czech Republic 4-6 6-0 6-3 in the quarter-finals of the Philadelphia Championships. That also means American Venus Williams :shtap: is out of the year-end showcase'.

:klap: :up: :hail2:
Korisnikov avatar
By spliff
kraj sezone...

ana ivanovic 17. pozicija, 1551.00 pts (preteche je nicole vaidisova u poslednjoj nedelji)

jelena jankovic 22. pozicija, 1320.00 pts
__________________________________________________________________________________

novak djokovic 75 pozicija ATP liste

:tenis: :tenis: :tenis: :tenis: :tenis: :tenis: :tenis: :tenis: :tenis: :tenis:
By Markky
Ehh samo da Pirs ne pobedi...bas je i ne mirisem..
By Gost
Zna li se prenosi li RTS sutrašnji me? Ivanovi?/Ðokovi?? Zeza mi njihov sajt, ne mogu da otvorim stranu.
U 20h zar ne?
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by K
Zna li se prenosi li RTS sutrašnji me? Ivanovi?/Ðokovi?? Zeza mi njihov sajt, ne mogu da otvorim stranu.
U 20h zar ne?
trebalo bi da bude prenos na rts-u, ishla je reklama....

Pod okriljem Udruženja novinara Srbije, RTS-a i grada Beograda, u nedelju 13.11. u Hali Pionir, sa po?etkom u 17 ?asova, bi?e održana 'Velika revija tenisa' humanitarnog karaktera od ?ijeg ?e prihoda biti potpomognuta izgradnja tornja na Avali. Centralni dogaðaj je susret naših teniskih asova Ane Ivanovi? [17. na WTA listi] i Novaka Ðokovi?a [75. na ATP listi].

Slika

mislim da cce za novaka vazziti ceo teren (i delovi za doubles) i da cce imati samo jedan servis... u svakom sluchaju ne ochekujem da ana osvoji vishe od tri gema

:tenis:

u svakom sluchaju bicce zanimljivo videti dvoje nashih najboljih tenisera. ana sledecce godine garant igra u los angeles-u :fige:
Korisnikov avatar
By spliff
pa dobro... mada ochekivao sam da cce malo vishe da se potrude. novak je ochigledno popushtao (maximalno). shteta. opshte je poznato da ana pruzza najbolje kad je pod pritiskom, ali je isti ovaj put izostao... ochekujem sjajne partije u hofman kupu u januaru. konachno srpski tenis (opet) neshto znachi u svetu.
za australian open ochekujem da ovo dvoje prodju (barem) u chetvrto kolo... ana cce verovatno biti 16 nosilac, tako da se to od nje i ochekuje
By Gost
Ti si spliff o?igledno promašio poentu. Alo, bitna je Ekstra Nena!

Mislim, moramo li od svega da pravimo sranje? ?ak su i onu decu prekidali.......ono, morala je guska da otpeva svoje. :drama:
Korisnikov avatar
By spliff
ana cce najverovatnije biti 16. nosilac na austalian open-u... mozzda udje i medju 8. u svakom sluchaju tipujem na nju i novaka da cce najdalje da doguraju...
Korisnikov avatar
By Oziris
A sta li je sa Kaprijati? Gde li je ona nestala?
Korisnikov avatar
By Kupper
Opet u alkohol i jos ponesto. Tuzno, taman se izvukla.
By Çâðê_DUP
To nikada ne?u razumeti.
Zar im sport nije dovoljan?! Ono: "U zdravom telu, zdrav duh.".
By Çâðê_DUP
Joj znam da smo tol'ko
razglabali temu "Lik i delo
Damira Dokica", al' ja sam
mame mi postala totalno opsesivno-
kompulsivna u pracenju njegovih
bisera.
Svaki put kad pomislim da je dostigao
dno ljudske gluposti, covek mi otkrije
2 nova sublevela.
Dakle.
Nova Damirova bomba: "u osnovi Jecinog pada
je zavera zidovske organizacije Octagon,
koja vlada WTA-om".
Korisnikov avatar
By Oziris
Nisam znala da se Kaprijati vratila starim porocima... Jedno vreme joj je cak i dobro krenulo na terenu... Jako mi je zao, bila mi je izuzetno gotivna, valjda zato sto pripada veteranima koji ne igraju samo na snagu...
Mada, ne nekom od sajtova o njoj nasla sam podatak da se oporavlja od strasne povrede ramena prosle sezone i da je odlucila da preskoci celu 2005. godinu zbog kompletnog oporavka.
Anyway, ako je ovo drugo istina, onda joj svim srcem zelim da se vrati nova i preporodjena. :teg2:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by pcelica
"u osnovi Jecinog pada
je zavera zidovske organizacije Octagon,
koja vlada WTA-om".
idiot sa velikim i! upropasti ono (neverovatno) talentovano dete.... :seronjo:
Korisnikov avatar
By Kupper
Jenn Capriati

'The last event she entered was Advanta Championships in Philadelphia on November 1-7, 2004. Then she had arthroscopic surgery on her right shoulder and she's still recovering. Will she be back this year? We don't know. Considering her erlier problems (if you know what I mean) we'll know if and when she solve some of her problems and 'problems'.
Korisnikov avatar
By broX
Ja ipak vise volim muski tenis
RODICK je moj favorit u svakom smislu
a i odlican je tip, najbolji:obraz:
By Gost
Ju?e sam u Jutarnjem programu RTSa ?uo da se na teren vra?a i Martina Hingis. Kako je prestala da igra pa do danas, radila je kao sportski komentator, a bi?e zanimljivo videti da li ?e uspeti da se snaðe, jer mi se ?ini da je ženski tenis od njenog povla?enja dosta napredovao, posebno kad je snaga u pitanju. Martina je old school. :)
Jedva ?ekam.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by brotherxxx
Ja ipak vise volim muski tenis
RODICK je moj favorit u svakom smislu
a i odlican je tip, najbolji:obraz:
mmmm rodick :mljac: :mljac: :mljac:
By Paris
Originally posted by K
Ju?e sam u Jutarnjem programu RTSa ?uo da se na teren vra?a i Martina Hingis. Kako je prestala da igra pa do danas, radila je kao sportski komentator, a bi?e zanimljivo videti da li ?e uspeti da se snaðe, jer mi se ?ini da je ženski tenis od njenog povla?enja dosta napredovao, posebno kad je snaga u pitanju. Martina je old school. :)
Jedva ?ekam.
Yap, i ja :yay: Bakuta Mery se snasla sa decom, bice zanimljivo videti da li ce i Martina uspeti ili ce puci (sto je po meni verovatnije).
By Çâðê_DUP
Ja se vise ne usudjujem da prognoziram.
Mislila sam da ce Klajsters tesko da se vrati
nakon povrede, kad ona...hop... dodje
do 2. mesta.
Pirs igra k'o devojcica, bolje nego kad je
bila u naponu snage... Tako da me uopste
nece iznenaditi ako i Martincica zaigra k'o
blesava.
Korisnikov avatar
By spliff
martina nema nikakvih shansi.... ja sam svojevremeno navijao za nju (kad je bila 15 godina), ali smatram da je njeno vreme proshlo
By Çâðê_DUP
Zato ja volim tenis.
Skroz je nepredvidljiv.
Seti se kad su se pojavile Serena i
Venus; meni se cinilo da ih nikada
niko nece moci dobiti. A onda se pojavila
ona mala, krhka Justin i razbucala obe...
Videcemo; samo neka dolaze nove (stare)
teniserke i neka se talasa u zenskom tenisu,
bice interesantnije.
Korisnikov avatar
By spliff
justine je izduvala... ali zato maria, kim i amelie biju sve redom. da ne pominjem nicole, anu pa i jj
Korisnikov avatar
By spliff
hrvatska osvojila davis cup!!!

svaka chast komshije :) :tenis:

ps ovaj mali anchicc je bash sladak :cute:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U je...moram da ukljucim HRT pa da malo slusam njihove hvalospeve! Sad ce nedeljama da se dive uspehu svojih "momcadi"! :lol: :pacenici:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ako se Hingis zaista vraca, to je fantasticno!!! Bas me zanima kako ce se, i da li ce se snaci medju ovim terminatorkama. :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!