Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By superfly
...kao modni detalj, ili kao spravica za merenje vremena?

šta nosite: original od par stotina evra ili kopiju sa buvljaka? pridajete li pažnju tome?

:soping::
Korisnikov avatar
By Oziris
Trenutno ne nosim nijedan... Imam Cartier, mali, crni, elegantni, poklon od bivse, ali ga ne nosim...
Inace sam sklonija tim malim elegantnim satovima.
By Çâðê_DUP
Uz sunglasses satovi
su mi slabost. Sada nosim
poklon od sestre, i zbog toga
ne planiram da ga menjam, ali ima
jedan bozanstven Breil, pa se nadam
da ce seka opet da se otvori. :lol:
Korisnikov avatar
By spark
nikada nisam imao srece sa rucnim satovima... stalno sam ih gubio ili kvario... sva sreca, i ne nosim ih, od kako imam mobilni telefon... mada, ima vrlo zanimljivih estetskih i erotskih dozivljaja kod mene, vezano za rucne casovnike, moram da priznam... :mljac:

planiram da se otvorim za neki super sat, kao rodjendanski poklon, jednom skotu, onako, da ima da me se seca i da nas se seca... mada, imam utisak, da mu kupim i titanik, da bi on mene vrlo brzo zaboravio... :rida:
By APACH
seiko iz 91, bez sekundare, tanak i vrlo lep i uz to neverovatno tacan. Tatin je i emocionalno sam vezan za njega a mislim i da mi donosi srecu. Ne mora niko da se otvara za novi, beznadezno je. Jednostavno imam ovaj i ne treba mi nikakav drugi.
Korisnikov avatar
By Kupper
Dugo sam imao sat koji mi je mnogo znacio (nije imao neku vrednost sem emotivne) a koga sam nasledio. Na zalost pre izvesnog vremena dosao mu je kraj. Posto ne umem da funkcionisem bez sata na ruci pre nekoliko dana kupio sam nov. Vredan jeste ali nekako se uklopilo da imam love.

Modni detalj? Ne znam, verovatno jer sam se trudio, da pored kvaliteta bude, meni i lep.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja sam na poklon dobio sat koji je dosta skup, sportski, sa kojim moze da se meri dubina pod vodom, i dosta dugo sam ga koristio. Medjutim, vremenom je pochela da se kida narukvica, koja je bila od gume, sto je i logicno, jer sam taj sat nosio svaki dan na ruci citavih 5 godina. Ali, kako mu je pukla narukvica, ne nosim ga, buduci da za njega narukvica nije ispod 50 eura, a za svo ovo vreme kako ga ne nosim, navikao sam da gledam na sat na mobilnom, tako da ni nemam potrebu da kupujem narukvicu. E sad, da li je modni detalj, nikad nisam pomisljao da jeste, jer sam ga nosio samo da bih stalno imao pojam o tacnom vremenu, a stvarno dobro izgleda.
Korisnikov avatar
By Gothrose
"s.Oliver" - tanak,srebrno crn,bez brojeva i crtica... :meda:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By tramp
nosila satove godinama i jeftine i skupe i od mobilnog prestala mada mi ponekad zatreba (u avionu) inace ne volim nista od nakita/ukrasa po sebi pogotovo po rukama osim u retkim situacijama
Korisnikov avatar
By Zooey
Ne nosim satove, ne volim da ih nosim.
By жњ
za svaki dan, seiko automatic

a za svecanosti jedna perverzna omegica ;)
By spf 3000
ne nosim sat. ne secam se kad sam poslednji put posedovala jedan.
i ovako sam luda, jos mi samo fali da mi vreme otkucava na ruci.
tacno bih mogla da se pozdravim s mozgom :lood:
Korisnikov avatar
By Mars
Nosim, moram da nosim, spavam sa njim.

Volim da naizmenicno imam neki jako dobar i skup, i posle neki plastikanac.
Da nosim neki robustan i sportski a posle elegantan, sa koznim kaisem i sl.
Itd.

Samo da je promena...

"Ulicice i krovovi pokriveni snegom,
A Marsovo dupe, slatko, kao da je - shlagom!"

http://www.zmajevedecjeigre.org.yu/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!