- 14 Nov 2005, 08:38
Živimo u brzom vremenu, težimo posti?i neke ciljeve. Veoma mnogo toga bi želeli i jurnjava je neprekidna....stalno nam nešto nedostaje...mi bi hteli dalje i dalje... povremeno uo?imo da nas život smara a da neke bitne stvari ipak nedostaju... možda smo sami sebe opteretili svim tim željama... možda ne znamo razlikovati bitno od sporednog... možda nam život sa svim njegovim obavezama zaista "oduzima mnogo vremena"...
...U jednom trenutku depresije, o?ajanja ili dubljeg razmišljanja sigurno su se mnogi od nas zapitali: kuda sve to vodi? Ima li bilo kakvog smisla?
Zanima me da li ste osetili ovu egzistencijalnu iscrpljenost, o?ajanje, stanje praznine nakon ispunjenih ciljeva?
Želim vam svima ljubav.
I na kraju jedan moj raniji potpis:
"Nalik smo trka?u koji je zastao na putu da se zapita kuda sve to vodi. Razmišljanje je znak zadihanosti."
...U jednom trenutku depresije, o?ajanja ili dubljeg razmišljanja sigurno su se mnogi od nas zapitali: kuda sve to vodi? Ima li bilo kakvog smisla?
Zanima me da li ste osetili ovu egzistencijalnu iscrpljenost, o?ajanje, stanje praznine nakon ispunjenih ciljeva?
Želim vam svima ljubav.
I na kraju jedan moj raniji potpis:
"Nalik smo trka?u koji je zastao na putu da se zapita kuda sve to vodi. Razmišljanje je znak zadihanosti."