Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Ej, ako ovo dvoje (EYA i Franckov 'miljenik') ovako nastave (kazem Zbunjenoj a i Zvezdasu) dajte odmah da razbucamo folder, reimenujemo ga pa ko hoce neka pise sta god mu volja. Dve godine mirno, ama bas svi pisu o sportu i svacemu u vezi sa njim, sad je fuj....

'Ocu u klan'!!! Pa udji, niko ti ne brani. Samo sto ces da oteras sve dobronamerne koji ovde zele i imaju sta da pisu.

Zabole te? Znam, nista novo.
Samo opusteno drug. Meni je jasno sta su naumili, ali nista se ti ne brini.
Dok sam ja na celu ovog foldera, ovde ce se pricati samo o sportu.
Korisnikov avatar
By Kupper
Znam sta ces ti da kazes. Cekam Zbunjenu. Bas nju jer, ako je prijatelj sa.......onako, iskreno ocekujem da im prva kaze da 'ljudi, ej, nije u redu'.

Meni je ona vise nego omiljeni forumas, i jos mnogo vise, i jos malecko (jos malo pa k'o svoju zenu:)), kao da se znamo (i volimo) 100 godina. Zato se ne bih ustrucavao da je okrenem i kazem sve sto (i ako) mi smeta.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kupper
Znam sta ces ti da kazes. Cekam Zbunjenu. Bas nju jer, ako je prijatelj sa.......onako, iskreno ocekujem da im prva kaze da 'ljudi, ej, nije u redu'.

Meni je ona vise nego omiljeni forumas, i jos mnogo vise, i jos malecko (jos malo pa k'o svoju zenu:)), kao da se znamo (i volimo) 100 godina. Zato se ne bih ustrucavao da je okrenem i kazem sve sto (i ako) mi smeta.
kuppi mislim da nema mesta za nerviranje....ovo je jedina tema u kojoj se trenutno diskutuje(van teme a opet i u temi :lol: ) i malo upada u offove...tako da nije nista tragichno, a i sam naziv teme je takav...pa ne mozemo uzeti nikome za zlo sto trachari ili se zajebava ili upada u off....tu naravno mislim na sve korisnike pa i na EYu na koju i ti mislish)

Da EYA mi je prijatelj, pa moram da priznam da se nenerviram kada nesto napishe iz zajebancije.....ili kada krene u off....eh sadam, da je neko drugi u pitanju verovatno bih mu/joj rekla, EB GA, to su ti sada vec dvostruki standardi znam evo i priznajem to! Ali sta cu, slaba sam kada su prijatelji u pitanju, njima je sve oprosteno....sta cu ja sam jedna PODVOJENA lichnost :P :P

evo sada i malo ozbiljnije...mislim da se ne treba raspravljati ni sa kim, svako ima pravo na svoj stav.....ako neko uleti u OFF obazno ga saseci u korenu, KO GOD to bio...ja, kuppi, goraan, ili EYA....skroooz ne bitno! Zna se gde su offovi....pa tamo neka se zajebava ko god hoce.....i kada to kazem sechenje offova tu naravno mislim ne samo na ovaj folder....nego i na sve ostale....teme postoje da bi se na njih odgovaralo i diskutovalo...ako neko hoce zezanje nega udje u trach arenu, ili zezanje i o.....i neka se zeza do mile volje.

I ovde je zezanje dozvoljeno ( ali u SKLOPU teme)...ali ljudi budite korektni....pa SPORT spaja i zaracene narode....a vidite sta se nama ovde deshava.....budimo korektni, i volimo se!!!!!!

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Kupper
Eh:kiss:, nisam mislio na ovu temu, znas i sama.
Vidis sunce, da sam bilo kom drugom napisao post kao onaj gore dobio bih ispljuvak pravo u lice. Zato i kazem da dobro znam kome mogu, kome ne.
Korisnikov avatar
By EYA
@zbun stavrno nisi nourmalna , bwee! docices ti meni u shator :meduza:

@ostali ni vi niste nista nourmalniji, a nijesam ni ja zajedno sa vama :grouphug:
Korisnikov avatar
By zboO
:elektro: sada sam primorana da ischitam sve teme, poshto nemam pojma o chemu se radi!!! ( nisam chitala 2 dana i eto shta se desi)

:oklagija: :oklagija: :oklagija: :oklagija: :oklagija:
By Paris
Originally posted by EYA
@zbun stavrno nisi nourmalna , bwee! docices ti meni u shator :meduza:

@ostali ni vi niste nista nourmalniji, a nijesam ni ja zajedno sa vama :grouphug:
Zakljucak:niko nije normalan! :lol: :cheer:
Korisnikov avatar
By zboO
da da dobra ti je ta....postavila temu...zavadila masu a onda zapalila :tuc: :tuc:
By Paris
Originally posted by zbunjena
da da dobra ti je ta....postavila temu...zavadila masu a onda zapalila :tuc: :tuc:
pa nisam bila u mogucnosti da ucestvujem u diskusiji :blush: ali evo sad sam se vratila :trep:
Korisnikov avatar
By zboO
:klap: pa i bilo je vreme.....u ovaj folder poceli da upadaju sve neki "nevernici"

...cccc....
Korisnikov avatar
By IriS
nevernik ti u ga?ama :njanja:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Well, I'm afraid that Trac Arena is oduvek Sport i fitLess, a da su sve ostale rubrike zapravo Trac rubrike. Never try to ask why, 'cos you could be eaten then...

However (Whenever :lol: ) life's go on! :D
By Paris
Originally posted by zbunjena
:klap: pa i bilo je vreme.....u ovaj folder poceli da upadaju sve neki "nevernici"

...cccc....
uh, bilo je tesko nakon svih ovosezonskih debakala ostati vernik:vruce: :vatrica: :durenje: ali procice i to, i opet cemo :cheer: :cheer: :cheer:
By Paris
Originally posted by ivanazuh
Well, I'm afraid that Trac Arena is oduvek Sport i fitLess
Nek ona ostane takva, samo neka ne vrsi vise svoj fitless uticaj na sport:trep:
Korisnikov avatar
By EYA
opet tracate ?
ajd da se i ja ubacim i porucim muuu/joooj nesto :cvece:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa OK, kad je takva tema-----------> Fernando Morientes je uhvatio ? (koga) za ? (sta) a sve to zeljno posmatra? (ko)------>

Slika
By Paris
Ne bih znalan (cak ni ono:"za sta?") :camac: Ostali? :trep:
Korisnikov avatar
By EYA
ja znam al necem vam kazem :njanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!