Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
2 kune /ja te zovem 2 ribe jer si u nekoj "simbiozi" sa Angra Manijom/ nisam se ja tebi prika?io nego ti meni. Gde ja, eto i tebe. Mora da sam ti mnogo zanimljiv, ili možda voliš pse a da to još nisi shvatio? Tema je, darling, da li znate "O?e naš" a ne ja, niti Žu?o /a Žu?o ne da je lep, a što.../. Dakle, znaš ili ne znaš molitvu? Ako je znaš odmah se pomoli...
:potapsava:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
2 kune /ja te zovem 2 ribe jer si u nekoj "simbiozi" sa Angra Manijom/ nisam se ja tebi prika?io nego ti meni. Gde ja, eto i tebe. Mora da sam ti mnogo zanimljiv, ili možda voliš pse a da to još nisi shvatio? Tema je, darling, da li znate "O?e naš" a ne ja, niti Žu?o /a Žu?o ne da je lep, a što.../. Dakle, znaš ili ne znaš molitvu? Ako je znaš odmah se pomoli...
:potapsava:
Na mali, na! :cookie:

Slika
Korisnikov avatar
By gari
Obožavam cookie-baš mi sline poðoše kad videh ovaj delikates. No, tak su skupi, mi ih ovdje ne možemo priuštiti, male pla?e i mirovine, daj 2 ribe, budi kristijanin, pa pošto imaš dve ribe, daj meni jednu, da imam i ja. Nije mi mali, naprotiv...Nego, neko mi nedostaje ovdje-mislim da jr to ANGRA MANIJA da te malo "pridrži" u diskusiji. O?ekujem svaki ?as njeno uklju?enje...
:pilence:
Korisnikov avatar
By gari
Šta je ovo? Slikao si se za "osobnu kartu"? Ma da znaš i da ne izgledaš tako loše, samo si trebao da se obrišeš posle kupanja, sav si ljigav. Ili si stavio neku kremu i pakovanje na kosicu? Da, ali kosioce ti nema, pa ti si ?elav? Zašto ne probaš viagru, od nje raste kosa /i još nešto/ ali samo ako ima šta. Hvala, nisam ljudožder i po?ni ve? jednom da koristiš papirnate maramice idu ti sline na usta. Ina?e, tema je "Znate li O?e naš", pa opet ponavljam, nau?i ga ve? jednom napamet, nemoj stalno da te podse?am.
:piski:
Korisnikov avatar
By gari
Šta ?u, morao sam da preuzmem na sebe tu tešku obavezu da širim "ekumenzizam" svuda oko sebe, mada 2 ribe tvrdi da smrdim na ku?e, da svuda oko sebe ostavljam "pasji drek" i da zapišavam svakoga ko se ovde pojavi. A nije tako, evo i sam si se uverio fencysmurf, ko koga ovde vreða i ko ne zna "O?e naš"...
:shocked:
Korisnikov avatar
By 2kune
Šta je ovo? Slikao si se za "osobnu kartu"? Ma da znaš i da ne izgledaš tako loše, samo si trebao da se obrišeš posle kupanja, sav si ljigav. Ili si stavio neku kremu i pakovanje na kosicu? Da, ali kosioce ti nema, pa ti si ?elav? Zašto ne probaš viagru, od nje raste kosa /i još nešto/ ali samo ako ima šta. Hvala, nisam ljudožder i po?ni ve? jednom da koristiš papirnate maramice idu ti sline na usta. Ina?e, tema je "Znate li O?e naš", pa opet ponavljam, nau?i ga ve? jednom napamet, nemoj stalno da te podse?am.
:piski:
Eto kako nam se gari drži teme... Optužuje druge za ono što sam radi.
A tvrdi da zna O?enaš... Licemjeran skoro kao i sama crkva... :kiss:
Šta ?u, morao sam da preuzmem na sebe tu tešku obavezu da širim "ekumenzizam" svuda oko sebe, mada 2 ribe tvrdi da smrdim na ku?e, da svuda oko sebe ostavljam "pasji drek" i da zapišavam svakoga ko se ovde pojavi. A nije tako, evo i sam si se uverio fencysmurf, ko koga ovde vreða i ko ne zna "O?e naš"...
:shocked:
Korisnikov avatar
By gari
Ja se DRŽIM teme a ti se DRŽIŠ mene. U svakom postu ja pri?am o temi a onako uzgred odgovaram i na tvoja sitna "peckanja". Pa kako bih vas onda privukao na teme koje su odavno zaboravljene? Ovako, ja se polako vra?am unazad, animiram vas i eto zanimacije. Priznaj da bi ti bilo dosadno da nema mene da te zasmejavam. A ja znam "O?e naš". Evo: O?e naš koji si na nebesima, da se sveti ime tvoje...itd"Ho?eš CEO?
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja se DRŽIM teme a ti se DRŽIŠ mene. U svakom postu ja pri?am o temi a onako uzgred odgovaram i na tvoja sitna "peckanja". Pa kako bih vas onda privukao na teme koje su odavno zaboravljene? Ovako, ja se polako vra?am unazad, animiram vas i eto zanimacije. Priznaj da bi ti bilo dosadno da nema mene da te zasmejavam. A ja znam "O?e naš". Evo: O?e naš koji si na nebesima, da se sveti ime tvoje...itd"Ho?eš CEO?
:egzorcist:
Ho?u dušo. Ajde MOLI! :evil:
Tvoja koncepcija držanja teme ?isti je spam i to sam dokazao u postu prije ovoga. Ako napišeš O?e naš u temi to ne zna?i da se držiš teme. Uostalom, svak onaj tko zna O?enaš ne bi smio imati dvostruke aršine za svoje i tuðe postove. Kao ?ovjek koji zna O?enaš i kome ta molitva nešto zna?i, tvrdim da niti ovaj moj post niti tvoji postovi nisu drugo do offtopi?arenje bez obzira što se u njima spominje O?enaš.
Uostalom, pro?itaj originalni post teme:
Originally posted by GOX
Znate li O?e naš i koliko ?esto se molite Bogu?

Koliko verujete u molitve i na koji na?in ih izvodite?
I idi, i ne griješi više... :pop:
Korisnikov avatar
By gari
Ne?u tata više-Boga mi. A šta je to offtopi?arenje? Ja sam malo priglupa kuca pa ne znam te strane izraze. I Šta je to spam? Kad sam bio mali nisam solio jelo sa jodiranom soli pa sam malo zaostao u razvoju. Aj mi ga ti posoli malo, možda budem pametniji. Ja se držim teme a ti ne, pa makar samo citirao "O?e nash". I opet: O?e naš, koji si na nebesima, da se sveti ime tvoje, da doðe carstvo tvoje, da bude volja tvoja kako na nebu tako na zemlji, hleb naš nasušni daj nam dnes i oprosti nam dugove naše kao što i mi opraštamo dužnicima svojim i ne uvedi nas u iskušenje nego izbavi nas od ZLOG 2 kune. Amin!
:zeva:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne?u tata više-Boga mi. A šta je to offtopi?arenje? Ja sam malo priglupa kuca pa ne znam te strane izraze. I Šta je to spam? Kad sam bio mali nisam solio jelo sa jodiranom soli pa sam malo zaostao u razvoju. Aj mi ga ti posoli malo, možda budem pametniji. Ja se držim teme a ti ne, pa makar samo citirao "O?e nash". I opet: O?e naš, koji si na nebesima, da se sveti ime tvoje, da doðe carstvo tvoje, da bude volja tvoja kako na nebu tako na zemlji, hleb naš nasušni daj nam dnes i oprosti nam dugove naše kao što i mi opraštamo dužnicima svojim i ne uvedi nas u iskušenje nego izbavi nas od ZLOG 2 kune. Amin!
:zeva:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Molim moderatore da provjere jeli ova osoba uop?e starija od 10 godina... :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: v
Korisnikov avatar
By gari
Nisam tata-još sam SISAN?E. A ti tata? A sta su to modelatoli, jel se to lize ili se griska? Tata, nau?io sam da piskim...i da kakim u nosu...i da brisem nos...Samo jos tatica da me nauci da trkam...
:cita:
Korisnikov avatar
By 2kune
Nisam tata-još sam SISAN?E. A ti tata? A sta su to modelatoli, jel se to lize ili se griska? Tata, nau?io sam da piskim...i da kakim u nosu...i da brisem nos...Samo jos tatica da me nauci da trkam...
Sorry, al ovo je malko dosadno... :blush:
Korisnikov avatar
By gari
Ako ti je dosadno, radi nešto pametnije. Pošto ste ti i Angra Manija objavile "zaruke" i "vjen?anje" po?ni sa pripremama za taj veliki trenutak- dok vas smert ne rastavi /ne dao Bog/. Puno sre?e u braku, da se složite, obožite i UMNOŽITE kako biste mi se zajedni?kim snagama suprotstavile. Ovako-nemate šanse..jer ja sam ku?e kod ku?e...
:ccn:
Korisnikov avatar
By 2kune
Opet se držiš teme, jelte gari? :lukavi:
:pas:
Korisnikov avatar
By gari
Jes Bogomi, malo sam "skrenuo" sa teme mislim. Dakle, složili smo se, svi ovde znamo O?e naš, ali za svaki slu?aj da ponovimo jer "Ponavljanje je majka svih nauka" ili na latinskom "Repeticio est mater studiorum" /vidiš da i ja znam latinski, ha, ha.../ Dakle, ponavljaj za mnom 2 ribe: O?e naš, koji si na nebesima, da se sveti ime tvoje...Jel ponavljaš? Skoncentriši se malo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!