Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Btw. ako nekoga jos zanima nastavak sampionata....
Malopre zavrsen drugi cetvrt-finalni mec izmedju Litvanije i Francuske 47:63!
Litvanija je malopre definitivno predala titulu sampiona Evrope! U tekmi koja je malopre zavrsena, Litvanci su prsli samo tako, i sto je najgore dali 47 koseva?! Majko mila, pa u Podgorici za vreme takmicenja po grupama toliko koseva su dali za jedno poluvreme! Uzas....Mada ajd da kazem da mi sad i nije toliko krivo sto su nas Francuzi pobedili. :D
U prvom cetvrt-finalnom mecu Grcka je savldala Rusiju sa (ako se ne varam) 66:61 i tako postala prvi polu-finalista. Dakle prvi polufinalni mec u subotu je vec poznat i sastaju se Grcka i Francuska.
Drugi polufinalni mec ce biti poznat posle sutrasnja dva meca u kojima se sastaju:
Slovenija-Nemacka u 18 h i
Spanija-Hrvatska u 21 h
Korisnikov avatar
By Kupper
Litvanija 47, Nemci 51, Rusi 50?????? Gde kosarka ide ako se ovako nastavi...ej, 40 minuta ciste igre a nisu petlici:mad:

Francuzi generalno nisu uopste losi. Naprotiv. Ne mislim sto su pobedili nas jer bi nas gazila bilo koja reprezentacija, ali Litvanci zaista vrede mnogo, uigrani su, godinama su zajedno, pazljivo prave smene generacija....

Ko bi rekao na pocetku da ce jedno polufinale biti Grcka-Francuska? Skoro neverovatno.

Ostale cetiri, mislim da ravnopravno ulaze u cetvrtfinala i svaka bi zasluzeno bila prvak. Inace i mislim da ce prvak biti jedna zemlja od ovih koje jos ceka cetvrfinale. A i B grupa su bile ocigledno jace.

Navijam za Slovence. Em su mi simpaticni, em imaju najkonstatniju formu, em su bas dobra reprezentacija. Ne odlicna vec dobra sto mnogo govori o kvalitetu igre na celom prvenstvu.

Mi smo davmo prd**li u cabar, Litvanija malo kasnije i izgleda da cemo morati polako da se navikavamo da naz gazi ko god zeli.
Korisnikov avatar
By IriS
ja tipujem da ?e drugo polufinale biti Croatia-Slovenia... pa da nabavim kartu i da idem da navijam za zmaj?eke :zvizdi:

slažem se sa Kupperom da imaju najkonstantniju formu... a i odli?nu publiku
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vala navijacu za Spaniju! Jos treba da se zarati ako kockasti dodju u polufinale. :lol:
Korisnikov avatar
By sanjin
dali ?e netko navijati za Hrvatsku protiv Španjolske.. medžu vama?

Budem na poslu za vrijeme tekme no ?utu ?u iz kantine na prvom katu, uvijek se deru i vrište i jure hodnicima nase švapske das fabrik :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Zemunac
Bila bi najveca ironija da se komshiluk (iz lijepe njihove) plasira medju prva 3 tima.....
Korisnikov avatar
By zboO
ja iskreno ne volim ni Shpance ni Hrvate! :nokti:

Volela bih da gledam finale Grchka - Slovenija!! Inache Zmajcheki imaju def-definitivno najgotivniju publiku....i lepo ih je videti u tolikom broju!!

Sto se tiche danashnjih tekmi....i smeshno i tuzno, da jedna Litvanija postigne svega 47 poena....tragichno zaista.....sto kaze malena drzzz ( :D ) ni u zenskoj kosharci nisu tooooliko niski rezultati....
Korisnikov avatar
By sanjin
ironija?

....vidim da ste vi okupirani mrznjom :(

.... sorry na odgovorima u ovoj sobi... šport je šport_bilo bi preljepo da Slovenijo i Hrvatska zaigraju u finalu u Beogradu :)

pa tko god pobjedio, meni je isto :)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nismo jedini koji su okupirani mrznjom, jbg....
Nego kako su proshle tekme danas, ja pojma nemam...... ?
Korisnikov avatar
By * NajS *
Sanjin, ako je ko ironichan odje, ato si ti djeticu!
!

:pucaodsmeha: šport!!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by sanjin
ironija?

.... sorry na odgovorima u ovoj sobi... šport je šport_bilo bi preljepo da Slovenijo i Hrvatska zaigraju u finalu u Beogradu :)

Pa sportski je navijati zar ne? Eto ja cu npr za Spaniju da navijam. Gde je tu mrznja? :P :lol:
Korisnikov avatar
By sanjin
danke najs danke danke _

:bye:
Korisnikov avatar
By sanjin
Originally posted by ZvezdasBG
ironija?

Pa sportski je navijati zar ne? Eto ja cu npr za Spaniju da navijam. Gde je tu mrznja? :P :lol:
nisam ja nikaj rekao za tebe zvezdash ;) :P

:)

pozdrav svima tam ;) :yay:

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Wie gehts Sanjin?
Was hast du den da?

:wink:
Korisnikov avatar
By sanjin
Ich bin gut, Deutche sprache ist meine mutersprach :) ;)

nugla!

:dj:
Korisnikov avatar
By * NajS *

nugla!

zar ne bi onda trebalo da se pishe (po pravopisu): Ich bin gut, deutsche Sprache ist meine Muttersprache...

Ljubi te Najs...:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Francuzi!?!?!?!? O Bože, ispostavilo se da oni nisu slu?ajnost. Strašno...

Ja sam za Nema?ku i Španiju u današnjim duelima.
Korisnikov avatar
By sanjin
Originally posted by * NajS *

nugla!

zar ne bi onda trebalo da se pishe (po pravopisu): Ich bin gut, deutsche Sprache ist meine Muttersprache...

Ljubi te Najs... :pinknaocari:
vidis T m' je omaklo
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rec dana u danasnjem "Kuriru":

"Ove nedelje imam samo dve zelje, da razbijemo Cedu na izborima u Kuli, i da Spanci rasture Hrvate u Areni"! ---Aleksandar Vucic, generalni sekretar SRS.

:smeh:
Korisnikov avatar
By spliff
obzirom da smo mi ispali svakako navijam za sloveniju...
idealno polufinale bilo bi slovenija : hrvatska :eu:
Korisnikov avatar
By zboO
SLOVENIJA OLEEEEEEEE :hail:

hmmmm.....nemci su poceli sa 3 pleja?! zanimljivo, zanimljivo... :misli:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U svakom slucaju sa jedne strane voleo bih da Slovenci prodju dalje, ali danas sam cuo na EUROSPORT-u da ce se veceras oglasiti generalni sekretar FIBA-e u vezi mundo basketa u Japanu sledece godine, pa cemo videti ima li za nase mesta na mundo basketu sledece godine. Ako kojim slucajem FIBA ne bude priznala nama direktan plasman (sto je vazilo uvek do sada) onda nam preostaju pozivnice i u tom slucaju mnogo je bolje da Nemci pobede sada i time se direktno plasiraju kako bi ta pozivnica bila sigurno u nasim rukama. Jer Nemacka je veliki finansijer FIBA-e tako da ne verujem da bi smo se ugurali ispred njih, ukoliko Nemci izvise. Medjutim ipak se uzdam u FIBA-u da se nastavi kontinuitet sto se tice aktuelnih svetskih prvaka.
Btw Svabe vode...
A sto se drugog meca tice, nema dileme ESPANA GO!!!!!
Korisnikov avatar
By zboO
sve se vrti oko para...kada je UEFA uspela da ubudzi Liverpul u ligu shampiona, onda ce i FIBA ubaciti Scg na SP. :smug:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena
SLOVENIJA OLEEEEEEEE :hail:
hmmmm.....nemci su poceli sa 3 pleja?! zanimljivo, zanimljivo... :misli:
Zlocudo:bic:

Bas sa tri pleja su i razbucali Slovence:( Dobri su, nema price.

E, bas mi je krivo. Sad samo fali da Cro pobedi Spance:nope: (Sanjin, nema ljutnje, ti si korektan momak ali moje je pravo da Boga molim, da bajem na pun mesec i svasta jos nesto radim da Cro ne postigne ni 40 koseva a kamoli da osvoje titulu).

Hail Stripi:cuddle:
Originally posted by ZvezdasBG
......pa cemo videti ima li za nase mesta na mundo basketu sledece godine. Ako kojim slucajem FIBA ne bude priznala nama direktan plasman (sto je vazilo uvek do sada) onda nam preostaju pozivnice.....
Ajoaj covece, dosado bozja. I ne bi trebalo da puste tu grupu amatera dok se ne sumosu, smire, srede, zavole ono sto rade:spank:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Hmmm........ Spanija - Hrvatska izjednaceno..... Bar zasad....
Korisnikov avatar
By Zemunac
E sto mi slatko da gledam Beogradsku Arenu na HRT-u.... :pop:
Korisnikov avatar
By Stripi
A jel imaš upaljen i ton? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Stripi
A jel imaš upaljen i ton? :lukavi:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!