Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
PLAVI dvojac na krovu sveta. Ognjen Filipovi? i Dragan Zori? u svom prvom zajedni?kom finalu na Svetskom prvenstvu u Zagrebu osvojili su zlatnu medalju u trci na 200 metara(32,253)! Iza sebe naši olimpijci ostavili su trostruke svetske prvake, favorizovane Litvance, i zlatne sa EP iz Poznanja, posadu Poljske, koja se morala zadovoljiti bronzanim odli?jem.
U super zanimljivoj sprinterskoj disciplini naš dvosed odli?no je krenuo od samog starta, diktirao ritam i tempo i na kraju prvi prošao kroz cilj ?ime su materijalizovali sav trud uložen u prethodne tri sezone zajedni?kog rada.
Medalju sa svetskih šampionata naš kajak ?ekao je sedam godina. Zlato još duže, od vremena Jani?a i Nišovi?a. Na kraju strpljenje se isplatilo.
- Presre?an sam, sve se poklopilo kako se samo poželeti može. Bili smo maksimalno skoncentrisani, takti?ki odveslali sjajno i kona?no stigli na sam vrh - rekao je Dragan Zori?.
Zadovoljstvo nije krio ni Ognjen Filipovi?.
- Posle devet godina rada u kajaku ovo je kruna svega. Nisam još ni svetsan šta smo napravili, prelep je ose?aj biti prvi na svetu - rekao je Filipovi?.
Poslednjeg dana 34. svetskog šampionata u Zagrebu Antonija Nað je u diciplini kajak jednosed u "B" finalu prošla kroz cilj kao peta.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Stvarno smo sportska velesila!!!
Svaka cast momci! :kiss: :hvala:
Korisnikov avatar
By Kupper
Gledao sam snimak na Eurosportu. Svaka im cast s obzirom na uslove i, posebno, zbog nacina na koji su izmolili opremu:up:
Korisnikov avatar
By spliff
yeeeey!!!!

valjda ovi momci necce da zapale za lijepu njihovu, ili madzzarsku kao shto se deshavalo....

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ako se ovako nastavi 'finansiranje' momaka eto njih u Hun reprezentaciji za koju godinu. I to smo mi:down:
By nsideu
Sponzori radije bacaju pare na Egzit i sl.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Kupper
Ako se ovako nastavi 'finansiranje' momaka eto njih u Hun reprezentaciji za koju godinu. I to smo mi:down:
da da

na zalost

:glupan:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by nsideu
Sponzori radije bacaju pare na Egzit i sl.
?

:wtf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!