Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by unic0rnAAAAAAAAAAA!!! Ja da smrdim???? Pa ja sam prvoklasni botulizam!!! U svojoj konzervici posjedujem ?isti i odnjegovani soj Clostridium botulinum sa najdjelotvornijim toksinom na tržištu! O?eš pedigre? A? Jel o?eš? Jel o?eš?
Poshtovane korisnice 2tune,
uruchuju Vam se II i III opomena jer je utvrdjeno da smrdite. Naime proshao je rok trajanja naznachen na konzervi i kako ste postali neukusni i neupotrebljivi treba raditi na Vashem izbacuvanju s foruma.
Za sea food hejtere,
Originally posted by nsideutebi...
Ja bi vas sve banovao zaludne
Originally posted by nsideu
sva ova govna sto su presla preko Prokletija u zadnjih 50 godina su lopovi i ubice
Originally posted by unic0rnA ne... Nebeski mir prosvjetlio je moje napa?ene vjeðe i svjetlost sa visina mirotvorno objavljuje mir! mir! do neba! Doðite i jedite od ovoga svi, ovo je moje tijelo koje se za vas predaje...
Opomena je data. Process is irreversible.
U stink!
Originally posted by tramp
o bouze opet pala
eto malo da te ozivim
beuzi bwe oudoh da spavam
Originally posted by sparkProsla su vremena kad si ti mogao mene da iznerviras....Na svu srecu....Originally posted by Dr. Mbuci, buci, buci, gili, gili, gili, nemoj samo da mi se potresas previse, samo ti jos fali da se isfrustriras...
Sparku, jer je prevaziso samog sebe sa degutantnoscu kojom mu odisu postovi.Bljak!!!
Originally posted by Dr. Mne zaleci se, banovaces se, a posle neces imati s kim da se koskasOriginally posted by sparkProsla su vremena kad si ti mogao mene da iznerviras....Na svu srecu....Originally posted by Dr. Mbuci, buci, buci, gili, gili, gili, nemoj samo da mi se potresas previse, samo ti jos fali da se isfrustriras...
Sparku, jer je prevaziso samog sebe sa degutantnoscu kojom mu odisu postovi.Bljak!!!
Sad u meni ne izazivas bas nikakav drugi osecaj sem gadjenja....
Jos jedna opomena samom sebi...zbog upoznavanja sa pogresnim ljudima....
Originally posted by EYAne mogu ne znam da brojimOriginally posted by tramp
o bouze opet pala
eto malo da te ozivim
beuzi bwe oudoh da spavam
krenula da bezim al se opet onesvestila...
mozemo mi ovako do beskonacnosti... eventualno, mozda se i ovde desi implozija posle 25-og puta pa se spasimo... aj izbroj koliko smo se puta do sad vec kresnuli :rool:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!