Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By APACH
nikada ne sanjam. svojevremeno sam tako malo spavao da mi je za posledicu ostao nedostatak rem faze. jebga. sam beton.
:auto:
By Gost
Prošle no?i sam se skrivao od popa kod žive ograde u okviru BK Univerziteta :lol:
A no? pre toga sam vozio crveni Mercedes po Narodnoj Demokratskoj Republici Nema?koj. U strahu od Štazija sakrio sam ga na terasi :)
Korisnikov avatar
By tramp
zombiji na sve strane i jedini nacin da se uniste je da se pojedu jer su preko dana od cokolade ispunjene tecnom cokoladom
i onda ja pokusavam da ih pojedem a noc pada i trazim druge da ih jedu jer kad noc padne oni ce prestati biti cokoladni ...

eto tako nekako

:zev:
Korisnikov avatar
By mirth
Sanjala sam da sam u Moskvi na turistickom putovanju.

Ne znam otkud Moskva, nije mi bas jedna od prvih destinacija na wish listi, ali bila sam toliko srecna, i skroz sam imala onaj diiiiivan osecaj koji imas samo kad pobegnes tako negde skroz daleko i upoznajes i gledas mnogo novih i divnih stvari...

Odavno nisam imala toliko "realan" san.

A tek sto odavno na javi nisam imala takav osecaj....
Korisnikov avatar
By m..
Sanjala sam da sam uzela taxi i da lik treba sa Bezanijske Kose da me vozi u Blok 30, medjutim lik krene Toshinim Bunarom i vozi ka Bezaniji (Surcinu, Ledinama ili sta god da se nalazi tamo iza), i nikako da skrene, i vozi i vozi. E da, blokovi i sve je izgledalo drugacije, mislim razaznavalo se, ali su zgrade sve bile vece, vishe i lepse. Anyway taxista vozi, ja mu kazem da skrene u prvu levo i pocnem da se bakcem necim i ne primetim odmah da nije skrenuo, jer se bakcem tom valjda mini dv kamerom, budzim neki setting, i dodjemo tako do kraja grada, i ja skuzim da kasnim gadno, imala sam rucni sat (koji inace ne nosim) i bilo je 10 do 12, naravno ja sam trebalo da budem u Bloku u 12 (razlog ne znam)... I tu ja ispizdim na lika, odbijem da platim 627 ili vec koliko dinara je taximetar odbrojao, i izletim iz auta, udjem u neku baraku, gde mi je neka dobra zena dozvolila da telefoniram i tako, nazvala sam kevu da me pokupi i onda sam se probudila i shvatila da mi macka grize palac na levoj nozi.
Klasican idiotski san.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by tramp
zombiji na sve strane i jedini nacin da se uniste je da se pojedu jer su preko dana od cokolade ispunjene tecnom cokoladom
i onda ja pokusavam da ih pojedem a noc pada i trazim druge da ih jedu jer kad noc padne oni ce prestati biti cokoladni ...

eto tako nekako

:zev:
Joj! :roflmao:
By Ахасвер
Ja sanjao kako se šetkam centrom i više nego oskudno odeven.
Vrlo neprijatan san. Opasno ?u se obrukati ovih dana.
:glupan:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Sanjao sam forumaše no?as .... bona, victoria, zbunjena, Val, EYA, spark, Dr.M, ... mislim da je m.. bila nisam sigurna, mislikm da je :D + neki moji frendovi iz srednje skole ...

..bili smo svi u jednoj kafani u Starim Jankovcima (malo selo) u hrvatskoj ... EYA; Vic, i bona osle u neku drugu sobu ... posle sam igrao bilijar sa seljanima ... a vi ste gledali kako ubacujem kugle u rupe... ..mislim da mi je spark doneo pivo neko ... ...

..ma ludilo ... :drama:
Korisnikov avatar
By zboO
posle duze vremena da se i ja setim sna...i bash je wooow.....sanjala sam kako se rushi avion, i to na sto metara od mene (pa mozda i manje).....juce smo pola sata prichali o avionima koji padaju kao muve, i eto....pade josh jedan ( u mojoj glavi)...... :rool: (ne znam da li ima prezivelih)!!

:nokti:

ps, da san je bio u BOJI...posto se avion srushio u more, more je bilo PLAVOOO, skroooz plavoooo......
By Ахасвер
Izlazim na ispit, a nemam veze s vezom. I pri?am tako sve neke gluposti. Nepovez živi. Uh...
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Sinoc sam sanjao da me glavna sestra zove i pokusava da ugovori neki poslic samnom. Ooooo svasta, ko zna sta ce danas da bude, moram je izbegavati :D :D :)
Korisnikov avatar
By EYA
mis;im sine bambi, tri puta sam zaspala jutros i sva tri puta sanjala neki (nije bash neki vec znam i kakav, al...) sex... a to me ne odmara vec stalno budi i necem tako da se igwam :kmeeeeee:
Korisnikov avatar
By tramp
pa kad pricas sa mnom pre spavanja o eyokyemu sta oceyujes da sanjas? :kex: :vegi: :jezik:
Korisnikov avatar
By EYA
ne znam zasto imam osecaj da se danas necu vise usuditi spavati :kosa:
Korisnikov avatar
By Dina
Pre neku noc sam sanjala kako nisam vise moderator na mom drugom forumu, kako dolazim na forum i nema mog nicka... Ustanem ukljucim komp kad - forum nestao! Bice ga (nadam se) ali jos uvek ga nema... :placko:

Nocas sam sanjala neku idealnu ljubavnu pricu, e ovo moze da se ispunjava... ;)
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by Pitomi oblak
Sinoc sam sanjao da me glavna sestra zove i pokusava da ugovori neki poslic samnom. Ooooo svasta, ko zna sta ce danas da bude, moram je izbegavati :D :D :)

Eto, znao sam, radio sam ceeeoooooo dan, od 7 do 7 pa posle nek mi neko kaze da nisam vidovit :D
Korisnikov avatar
By EYA
svasta lepo :sunce:
Korisnikov avatar
By unic0rn
neki chokoladni kolach....
Korisnikov avatar
By IriS
jedno veliko NIŠTA
Korisnikov avatar
By *deni*
Sanjao sam jednog preslatkog decka, koji je umeo da me posavetuje da nacinim jedan stratesko pozitivan poslovni potez.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ne secam se dobro pochetka ali sam na kraju u nekoj radnji-parfimeriji-u koju sam doshla da kupim neku kremu ukrala kozni kachket i jedva izashla odatle.Onda sam videla da je kachket prevelik i pitala se shta da radim... :puzzle:
Skroz beveze ali kad vec pitash...

:lukavi:
By Ахасвер
Originally posted by unic0rn
neki chokoladni kolach....
Isto. :mljac:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:smeh:

ovaj se zove u babinoj svesci za recepte 'lelicin brzi kolach', pravi se od chokolade, rendanih jabuka i suvog grozdja...

:njami: :mljac:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Hipatija
Pre neku noc sam sanjala kako nisam vise moderator na mom drugom forumu, kako dolazim na forum i nema mog nicka... Ustanem ukljucim komp kad - forum nestao! Bice ga (nadam se) ali jos uvek ga nema... :placko:

I ja se nadam da ce proraditi naš drugi forum.

A sanjao sam prošle no?i jednu burnu ljubavnu pri?u. Bio je to pravi avanturisti?ki film.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by unic0rn
:smeh:

ovaj se zove u babinoj svesci za recepte 'lelicin brzi kolach', pravi se od chokolade, rendanih jabuka i suvog grozdja...

:njami: :mljac:
Prestao sam da sanjam slatkiše otkako sam usvojio perverzni obi?aj da u trenucima nezadovoljstva i nesanice sisam u krevetu ?okoladu. Tako uz ?okoladu zaspim, ujutro se probudim i posisam ostatak ?okolade, pa kafa u krevetu da proanaliziram snove.

"Sisaš pred spavanje ?okoladu", sa nezadovoljstvom je prokomentarisala moja zubarka,"džaba ti ve?ernje pranje zuba".
Korisnikov avatar
By Draco
Meni se nikada do sada nije desilo da svako jebeno vece sanjam svoju devojku.. narocito ne posle ovako kratkog vremenskog perioda.. :misli: :drama:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tot
Originally posted by Hipatija

I ja se nadam da ce proraditi naš drugi forum.

A sanjao sam prošle no?i jednu burnu ljubavnu pri?u. Bio je to pravi avanturisti?ki film.
Ne secam se sta sam nocas sanjala ali proradio je! :bouncy: Sad opet "imamo" dva foruma (tri ako se uracuna i Agata)!

:hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By zboO
ja danima ne sanjam nista ( tj ne secam se nicega....) , onda bum pa se setim...pre neki dan mi se rushio avion pored glave....a ovo sto sam nocash sanjala, bolje da nisam...kako to da kada imate super dan, jedan pa drugi....legnete srecni i umorni (ali opet psihichki opusteni)...sanjate ono o cemu ne zelite ni da razmisljate dok ste budni...uzas......GRRRRRR.......

:saksofon:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!