Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Slazem se sa VladomT.
A Konstantin kontrira ko da mu je Dusan rod rodjeni:B
Korisnikov avatar
By pazzaz
Da li ste gledali Decak iz Junkovca, e to je pravi domaci trash film. Narocito scena na plazi wooow, kao i audicija.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Originally posted by Vlada T
Kako se zove ona divna komedija iz osamdesetih - "Vampiri su medju nama" (oder so was?)
Svi filmovi sa Lepom Brenom su definicija trasha.
Pa onda serijal "Lude godine"...
Toliko izobilje materijala koji treba prouciti i cuvati!

E na ovo moram da reagujem-tebi su lude godine trash???!!!??? :zacepi:
Ne mogu da verujem da ima i takvih...pa koji su ti filmovi onda dobri???No comment
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by pazzaz
Da li ste gledali Decak iz Junkovca, e to je pravi domaci trash film. Narocito scena na plazi wooow, kao i audicija.
Ukoliko ti se dopao Decak iz Junkovca, ne bi bilo lose da pogledas i neke druge filmove iz opusa Radomira Belacevica npr, Tatin sin. Tu se stvarno vidi do kakvih, normalnom ljudima nezamislivih, granica moze da seze um. Super je smesno, ako se ne sazalis i rasplaces :shok:
Korisnikov avatar
By waterlily
A `U raljama zivota`? Deo kad Bata Zivotinja kaze Stefici dok sece paradaiz , ` Ovako cu da te jebem!` !!! Vrh nad vrhovima!:lol:
Korisnikov avatar
By djo
'lavirint' :odbij:
koliko stiropora, majko mila....

ina?e bata živojinovi? kaže: "ovako ?u te karam prvi put" (prese?e paradajz)a onda "a ovako ?u te rasta?em drugi put" pokrlja pile :smeh:

ali to nije trash film
Korisnikov avatar
By *deni*
"Velika frka" !
Jedan od mojih omiljenih filmova.
Korisnikov avatar
By deželaš
a da li se sećate onog Puta oko sveta za osamdeset dana, sa Jovančom iz Jagodine?

film uključuje:

Čkalju u Orijent-ekspresu
Čkalju kod mandarina
Čkalju na brodu
Čkalju u haremu...

mislim da je Čkalja u našoj kinematografiji, a posebno u tom filmu kao Duško Dugouško, urnebesno aseksualan...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Samo se pitam cemu toliko vracanja u proslost, kad nam je savremena kinematografija ogrezla u trash-u?

I kad ih vec svrstavam u tu kategoriju, cini mi se da im doslovni prevod trash-a na srpski bolje pristaje. Dakle - "djubre".

"Aporia" - to boli kao karijes. Eto sta se dobije kad pustite zubara da snimi film. Mislim, Zenon... :roflmao:

"Krojaceva tajna" - somnabulna papazjanija

itd.

Svi filmovi koje ste prethodno naveli, a mogu se svrstati pod "trash", imaju makar malo sarma. Nastali su sa ciljem da zabave sire narodne mase, a ne da bi jedini preziveli gledalac u bioskopu stavio prst na celo i kontemplirao o smislu intelektualne dijareje (da ne kazem "onanije", kao Krleza) koju je pomno ispratio.
By жњ
al si lupio

Ako su "Kako je propao R'n'R? ili Mi nismo an�eli?" domaci tras filmovi, sta su onda "hajde da se volimo 1,2&3" i slicni
Korisnikov avatar
By Morpheus
Od novijih TT sindrom,Jedan na Jedan,Mi nismo andjeli 2 i 3....a od starijih.....hm....ne mogu trenutno da se setim.....
By superfly
a tv drama video jela- zelen bor?
to bih voleo da imam u dvd kolekciji.

:tepih:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by superfly

svojevremeno sam kao mali imao (izvučenu iz novogodišnjeg paketića) video-kasetu s domaćim filmom "Božić u Šumadiji"

:smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Andjeli 3 definitivno :nokti:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by superfly

to nije trash, to je potresno.... ja mislim da i dalje koristimo trash pogrešno:hekla:
konstantinlauferov termin krsh je mnogo bolji
krsh je sekula i njegove žene i tome slični filmovi, koji se snimaju za 15 dana na selotejpu čak ne ni na video traci...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@bojandjo

Jest, treba praviti distinkciju. Zato ja i rekoh "djubre" umesto "trash". A "krsh" je svakako zasebna kategorija.

Selotejp. :smeh:
Korisnikov avatar
By djo
dobra fora selotejp, a? :smug: :chestram:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!