Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Nalazite li opravdanje za kupovinu kozmetike na pijaci?
Povod za ovu temu je odlazak frendice koja je kupila "Garnijerovu" kremu na pijaci i posle nanoshenja iste joj je iskochila alergijska reakcija. Ochigledo kopija.
E sada da li treba rizikovati, i kupovati po bagatelnim cenama na raznim pijacama ili pak "kod kineza" ili pak poshtovati svoje zdravlje i svoj izgled i "baciti" malo vishe para, ali zato uzeti koliko toliko sigurne originale proizvoda u parfimerijama.

Ili ste od onih koji smatraju da su proizvodi kod ulichnih prodavaca, na pijaci etc. Isti sa onima u dobro poznatim parfimerijama, ali s manjom marzom?
Korisnikov avatar
By tramp
zavisi sta
ima kojekakvih stvari za koje vredi platiti vise (recimo kremice, podloge, maskare) a ima stvari kao recimo lak za nokte gde (bar se meni cini) nema neke opasnosti od koriscenja jeftinijih kopija
Korisnikov avatar
By Mars
Buvljake mrzimmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Tako da mislim u principu oduvek sam zelela da sve vreme iznad stadiona bude jedan ogroman balon u obliku Marsovog dupeta iz koga ce padati cvece po 100.000 glava mojih obozavalaca. Bosko je imao ideju da umesto cveca to budu diskovi sa mojom muzikom, sto jeste primerenije, ali meni je bezbednost moje publike na prvom mestu."
(Svetlana Raznatovic, o svom koncertu)
Korisnikov avatar
By *deni*
Alergija hoce da iskoci i od prekomerne upotrebe raznih preparata.
Ima ljudi koji su opsednuti maskama, pilinzima, "faktorima 2, 8" i sta ti ja znam, pa mazu na lice sve sto im padne u sake i smatraju da ce ih to revitalizirati i usporiti im proces starenja.
Podlezu mocnom marketingu, a ne znaju da cesto mazu na lice zapravo neefikasne, ali basnoslovno skupe preparate.
Pojedinci su cak toliko ogrezli u poriv kupovine raznih maziva da, pored svoje kao konjska griva guste kose, kupuju skupocene tablete za pospesivanje rasta kose.

Za valjanu negu, dovoljna je obicna NIVEA.
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by Morgan Le Faye
Ili ste od onih koji smatraju da su proizvodi kod ulichnih prodavaca, na pijaci etc. Isti sa onima u dobro poznatim parfimerijama, ali s manjom marzom?
Pre mislim da je veliki broj proizvoda u prafimerijama isti kao oni na pijacama pa treba biti obazriv i pri kupovini u parfimeriji. :kopa:
Korisnikov avatar
By KiWi
Niko ne može da garantuje da li je u parfimeriji ista krema original. Neretko se dešava da buvlja?ari skupe kintu pa otvore lokal... dakle, ista roba i tamo i vamo, samo što ovde u cenu natakare i cenu poslovnog prostora, i dodatni porez ... u svakom gradu ima 2-3 parfimerije, koje rade bar 10-tak godina i koje drže do sebe i svog asortimana. Sve pomade kupujte tamo ... tako bar radi moja šveca (ja se ne mažem pa ne kupujem)
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by deni
Alergija hoce da iskoci i od prekomerne upotrebe raznih preparata.
Apsolutno tacno. Organizam moze da dozivi alergijsku reakciju na bilo koju materiju, ukljucujuci i vodu. Zato se i preporucuje redovno menjanje preparata koji se koriste, pa makar to bio i sampon za kosu.
Ima ljudi koji su opsednuti maskama, pilinzima, "faktorima 2, 8" i sta ti ja znam, pa mazu na lice sve sto im padne u sake i smatraju da ce ih to revitalizirati i usporiti im proces starenja.
Podlezu mocnom marketingu, a ne znaju da cesto mazu na lice zapravo neefikasne, ali basnoslovno skupe preparate.
Ma najbolji preparat za negu kose je sveza sperma. Samo je treba ravnomerno razmazati po licu...
Pojedinci su cak toliko ogrezli u poriv kupovine raznih maziva da, pored svoje kao konjska griva guste kose, kupuju skupocene tablete za pospesivanje rasta kose.

Za valjanu negu, dovoljna je obicna NIVEA.
Moze i NIVEA...
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da !
A ne da dozivim shok kada odem kod dechka i zateknem ga sa nekom zelenkastom maskom na licu, kao neka vostana figura, bozemeoprosti i sakloni.:duh:
Korisnikov avatar
By tramp
ja bas volim zelenkaste maske :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
proizvode kupujem tamo gde su najjeftiniji, bio to supermarket, parfimerija, drogerija, pijaca...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by tramp
ja bas volim zelenkaste maske :)
:klap: :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Kozmeticke proizvode ne kupujem u parfimeriji, kupujem ih u "Kotodermi", dakle prave se prema mom tipu koze, a sto se sminke tice, trudim se da kupim samo ono sto je kvalitetno i na cemu postoji oznaka da ne izaziva alergijske reakcije... jedno vreme ( pre par godina ) sam kupovala Kost kozmetiku, a sada... zavisi sta mi se dopadne, ali obavezno u parfimerijama...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2Q2Bstr8
proizvode kupujem tamo gde su najjeftiniji, bio to supermarket, parfimerija, drogerija, pijaca...
Tako i ja postupam.
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by _Osiris_
Kozmeticke proizvode ne kupujem u parfimeriji, kupujem ih u "Kotodermi", dakle prave se prema mom tipu koze
Kpto derma je zakon! Ja tamo visim skoro svaki drugi dan jer sam zaljubljen u njihove preparate, posebno u Aloe gel, koji je mmmmmmmm:mucka: :mucka: :mucka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni su najsmesnije zene ukljucene u distribuciju i prodaju svakojakih kozmetickih linija, koje smrtno ozbiljne kazu:

"Vidis, ovaj preparat je idealan, jer oslobadja organizam od radikala...",

a nemaju zapravo pojma o cemu pricaju...:smeh:
Korisnikov avatar
By Escobar
Meni su na sajmu nudili takve gluposti da sam ishao od tezge do tezge i zapitkivao jadne prodavachice, shta sadrze kreme koje prodaju, i kako deluju....onako mrtav ozbiljan, a one su se jadne tako nalupetale da mi je na kraju bilo zao.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!