Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gaylove
Evo setio sam se nekoliko Radikalskih bisera, secate li se vi nekih.

1. Voislav Seselj - Advokat Barovic je pao na koru od banane, pa je ustao, pa je ponovo pao i tako nekoliko puta. Izjavu je dao posle prijave advokata Barovica pre skoro deceniju, da ga je pretuklo obezbedjenje Voislava Seselja u studiju BK televizije posle emisije, mislim da se zvala suocavanje ili sl.

2. Clanovi DS-a su napali nase aktiviste(SRS-a) spricevima punim droge, ra su su nasi aktivisti u samoodbrani pretukli aktiviste DS-a i pocepali im plakate. Ne secam se ko je ovo izjavio ali mislim da je ili Toma ili Vucic, a u pitanju je sukob ekipe DS-a koja je lepila plakate na NBgd-u i aktivista SRS-a koji su takodje lepili plakate.

3. Toma Nikolic - Ukinucu EXIT
Korisnikov avatar
By unic0rn
Samo 3? :D
Jbg, mladja sam generacija pa ne znam te stvari :)
By Perun
Svidja mi se sto ima sve vise tema o radikalima.
Hvala.
Korisnikov avatar
By gaylove
Nije ti bitno da li u pozitivnom ili negativnom kontekstu? Uostalom, nemate pojma sta je to pozitivno :) ))))
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ali ladno "spricevima punim droge" :sveca:
Covece, coooveeeceeee
Pitam se samo kome su uputili ovo sopstenje?
Nekim polupismenima iz neke planine?
:smeh:
Mislim, hej?!

Secam se neke Seseljeve izjave kao "mi smo ponosni na iracki narod", to je naravno bilo u vreme idola njihovog Huseina.

Wow
:hail: :hail: :hail:
By Gost
"Homoseksualce u Srbiji ne bih proganjao. Omogu?io bih im da se le?e".
Vojislav Šešelj

Siguran sam elektrošokovima. :elektro:
Korisnikov avatar
By SouthSide
A sto on prvo sebe na hospitalizuje i zbrine,
mi cemo se vec nekako snaci sa svojom bolescu???
A on, tesko....
:neto:
By Perun
Originally posted by gaylove
Nije ti bitno da li u pozitivnom ili negativnom kontekstu? Uostalom, nemate pojma sta je to pozitivno :) ))))
Da si ti, Super Administrator i vama slicni ista pozitivno pisali o SRS ne bismo se i na ovom forumu tako dobro kotirali.
Zato je svaki vas post protiv nas - jedan glas za nas.
Prema tome - hvala.
I, samo tako. :kiss:

RADIKALNO BOLJE
SRBIJI MOJOJ NAJBOLJE!
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Perun
RADIKALNO BOLJE
SRBIJI MOJOJ NAJBOLJE!
OMG, this is too heavy. :drama:
:nerd:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Johnny Rocket
Perun
RADIKALNO BOLJE
SRBIJI MOJOJ NAJBOLJE!
OMG, this is too heavy. :drama:
:nerd:
Dobar biser, dobar!

Malo je morbidno, ali je bilo super kada je Nikolic javno polizao ono sto je kenjao oko Djindjica, Tita i povredjene noge. Cudi me da nije fasovao zatvor na neko vreme, dok ne ispitaju sta je on znao oko atentata na premijera.
A ono oko spriceva bese Pop-Lazic, srpska nam majka i domacica :cobanica:
Korisnikov avatar
By 2kune
"Ja vam garantujem, sa jednom divizijom od deset hiljada ?etnika, da bih za 48 sati do Zagreba dopro. Razume se, zabranio bih ?etnicima da ulaze u Zagreb, jer bih se bojao da se ne izgube po zagreba?kim ulicama. Ipak je to ve?i grad!"
Vojvoda Šešelj, On, 24. maj 1991.

"Život je kratak, a ja to znam najbolje, radio sam na groblju."
Tomislav Nikoli?, šef poslani?ke grupe SRS u Narodnoj skupštini Srbije, 7. oktobar 1993.

"Sve dok je u Srbiji budala, ja ne moram da brinem za svoju politi?ku karijeru."
Vojvoda Vojislav Šešelj, predsednik SRS i narodni poslanik, Borba, 18-19. jun 1994.

"Bra?o Srbi i sestre Srpkinje, za koji dan ?e vas srpski radikali pozvati da ne pla?ate struju."
Vojvoda dr Vojislav Šešelj, predsednik SRS, na mitingu u Pirotu, NTV Studio B, 25. maj 1995.

"Ne puštaju me u Hag, jer bih rasturio Tribunal."
Prof. dr Vojislav Šešelj, predsednik SRS, Nedeljni telegraf, 24. jul 1996.

"Vlast u Srbiji nema alternativu."
Vojislav Šešelj, lider SRS i potpredsednik Vlade Srbije, DANAS, 14. oktobar 1999.

"Naredna revolucija bi?e samo logi?an nastavak ove: i?i ?emo bager na bager, pa ko pobedi!"
Vojislav Šešelj, voða SRS, VE?ERNJE NOVOSTI, 8. novembar 2000.

"Kad ?ovek govori glasnije, to zna?i da je pun života."
Vojislav Šešelj, predsednik SRS, RTS (1), 9. decembar 2000.

"Zgrada vlade Srbije je puna stranaca koji pišu naše zakone."
Tomislav Nikoli?, narodni poslanik (SRS), RTS (2), 23. april 2001.

"Vratite mi hladnja?e, mogu mi još zatrebati."
Vojislav Šešelj, predsednik SRS, na sednici Savezne skupštine, RTS (2), 22. jun 2001.

"Mi radimo i no?u..."
Vojvoda Vojislav Šešelj, RTS(2), 20. decembar 2001.

"Mora?ete da me izdržite..."
Vojislav Šešelj, predsednik SRS, na sednici Narodne skupštine, RTS(2), 10. jul 2002.

"Svi oni koji su u?estvovali u hapšenju Srba, isporuci Srba Haškom tribunalu kad-tad ?e odgovarati pred sudom i na?i ?e se u zatvoru..."
Vojislav Šešelj, predsednik SRS, IDENTITET, 28. januar 2003.

"O?ekujem da se Vojislav Šešelj slede?e godine vrati u Srbiju."
Tomislav Nikoli?, v. d. predsednika SRS, RTS (1), 18. avgust 2003.

"Radikali nisu zavodili narod nego su ga sledili."
Tomislav Nikoli?, zamenik predsednika SRS, B 92, 14. septembar 2003.

"Svake no?i sanjam Veliku Srbiju."
Tomislav Nikoli?, kandidat za predsednika Srbije, TV Politika, 17. jun 2004.

"Nikada ne?e biti dosta podela na patriote i izdajnike."
Tomislav Nikoli?, zamenik predsednika SRS, VE?ERNJE NOVOSTI, 4. septembar 2004.
Korisnikov avatar
By unic0rn
"Život je kratak, a ja to znam najbolje, radio sam na groblju."
Tomislav Nikoli?, šef poslani?ke grupe SRS u Narodnoj skupštini Srbije, 7. oktobar 1993.
[/quote]

ahahahahha
"Sve dok je u Srbiji budala, ja ne moram da brinem za svoju politi?ku karijeru."
Vojvoda Vojislav Šešelj, predsednik SRS i narodni poslanik, Borba, 18-19. jun 1994.
iskreno, iskreno :D
Vojislav Šešelj, predsednik SRS, na sednici Savezne skupštine, RTS (2), 22. jun 2001.
ccccc
Korisnikov avatar
By ciceron
Ma meni je najbolji onaj sa nekog mitinga kada su obecali hleb za 5 dinara.
By Nemanja-X
E nek ti imas pojma! :smeh:
By Nemanja-X
Originally posted by K
Vojislav Šešelj

"Homoseksualci? Sta da mislim, meni to jednostavno nije prirodno i ne mogu da vidim Srbiju u buducnosti kao zemlju u kojoj se takvi izjednacavaju sa normalnim ljudima koji imaju potomstvo".
Boris Tadic

Ovo je tolerantnije?
Korisnikov avatar
By gaylove
Coveku nije prirodno i ne vidi Srbiju u buducnosti kao zemlju u kojoj se izjednacavaju sa normalnim ljudima koji imaju potomstvo. Sta je rekao? IZJEDNACAVAJU, a toga u Srbiji sigurno nece biti u dogledno vreme pa je rekao u BUDUCNOSTI. Sto ne znaci da ako on nije VIDEO, da je upravu. A oko onog NORMALNI, pa mi nismo normalni, to je istina. Nije penis napravljen da ulazi u anus, vec u Vaginu. Ali to ne znaci da smo bolesni. Samo nismo normalni u smislu braka, porodice, nema reprodukcije, to je receno u tom kontekstu. Ono sto nije normalno ne mora da znaci da je bolesno. Ako uporedimo sledecu stvar. Da li je normalno da ti trosis pare koje nemas, pa naravno da nije (mislim na minus u banci)- ovo je samo primer, nista licno. U tom kotekstu je rec niej normalno.
By Perun
Dobro si ti ovo objasnio, gaylove.

Mislim da je i tvoja bratija sa ovog foruma tako shvatila.

Pa cu citirati
"Sve dok je u Srbiji OVAKVIH PAMETNJAKOVICA, MI ne moramo da brinemo za svoju politi?ku karijeru."
SRS, najjaca stranka Srbije, 8. jul 2005.
Korisnikov avatar
By gaylove
Najjaca u glupostima :) )))))))))) looooool
By Gost
Originally posted by Nemanja-X
Originally posted by K
Vojislav Šešelj

"Homoseksualci? Sta da mislim, meni to jednostavno nije prirodno i ne mogu da vidim Srbiju u buducnosti kao zemlju u kojoj se takvi izjednacavaju sa normalnim ljudima koji imaju potomstvo".
Boris Tadic

Ovo je tolerantnije?
Tadi? je radikal?!!! :shok:
Otvori temu "Biseri Demokratske Stranke" pa udri. Siguran sam da se i tu može na?i debilarija.
By Gost
Coveku nije prirodno i ne vidi Srbiju u buducnosti kao zemlju u kojoj se izjednacavaju sa normalnim ljudima koji imaju potomstvo. Sta je rekao? IZJEDNACAVAJU, a toga u Srbiji sigurno nece biti u dogledno vreme pa je rekao u BUDUCNOSTI. Sto ne znaci da ako on nije VIDEO, da je upravu. A oko onog NORMALNI, pa mi nismo normalni, to je istina. Nije penis napravljen da ulazi u anus, vec u Vaginu. Ali to ne znaci da smo bolesni. Samo nismo normalni u smislu braka, porodice, nema reprodukcije, to je receno u tom kontekstu. Ono sto nije normalno ne mora da znaci da je bolesno. Ako uporedimo sledecu stvar. Da li je normalno da ti trosis pare koje nemas, pa naravno da nije (mislim na minus u banci)- ovo je samo primer, nista licno. U tom kotekstu je rec niej normalno.
Ne znam zašto se ložiš?
Izjava je, ako je ta?na, u najmanju ruku skandalozna. A nemam sumnje da je ta?na pošto sam ga jednom prilikom ?uo kako izjavljuje kako ne voli homoseksualce. Mogu?e da je ovo usledilo ili prethodilo onome što je Nemanja-X napisao, ne se?am se ostatka. Niko njega ne tera da voli ikoga, samo kao predsedni?ki kandidat sebi ne sme da dozvoli ovakve budalaštine.

Serem i ja. Naravno da sme. U Srbiji.

Ok, ovo su radikalski biseri :)
By Perun
Ma, izvucite i Tominu izjavu povodom istog pitanja, pa ocenite koja je 'tolerantnija'.
Korisnikov avatar
By mariii
Originally posted by 2kune

Sve dok ovakvi kao poneki ovde budu glasni...zaista ne treba da brinemo za nasu buducnost...2000.god 8%...2005.god...31%, 32%...39%...ma gde god da je samo vi budite glasni,bar ovde jer u ovoj vasoj demokratiji samo ovde i smete da budete ono sto jeste, a nas rejting lagaaano raste.

Sta, nesto je slagao..ma NVO i slicni su tu samo poziranja radi...

Ha, ha...jos ne obrase krastavac u njegovoj basti o kojem je govorio...

"Svi oni koji su u?estvovali u hapšenju Srba, isporuci Srba Haškom tribunalu kad-tad ?e odgovarati pred sudom i na?i ?e se u zatvoru..."

Jok i nece!

Samo ne govorim o "osveti" za isporucivanje vec za PROTIV USTAVNO isporicivanje.

I moj tata, moja mama, deda, prijatelj, drug, decko, sestra, brat, tetka, teca..ja i mnogo nas koji zaokruzimo SRS!
Malo nas je, zar ne?

Zabranicete nam?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pre ili kasnije, i to s zavodoljstvom :cool:
Korisnikov avatar
By HARP
Sve dok bude politi?kih podela,bi?e i podele meðu ljudima,dve ili više strane...
Razdvoji pa vladaj,nova filozofija društva...
Svako ima svoj cilj,a što bi ja bio neko ko realizuje tuð,ja imam svoj cilj i nikoga ne gnjavim da bude deo toga...
Svi smo isti...

Ne filozofiram ali sam i strana?ki neopredeljen...ja sam iznad toga hvala Bogu... :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by mariii

Sve dok ovakvi kao poneki ovde budu glasni...zaista ne treba da brinemo za nasu buducnost...2000.god 8%...2005.god...31%, 32%...39%...ma gde god da je samo vi budite glasni,bar ovde jer u ovoj vasoj demokratiji samo ovde i smete da budete ono sto jeste, a nas rejting lagaaano raste.

Sta, nesto je slagao..ma NVO i slicni su tu samo poziranja radi...

Ha, ha...jos ne obrase krastavac u njegovoj basti o kojem je govorio...

Jok i nece!

Samo ne govorim o "osveti" za isporucivanje vec za PROTIV USTAVNO isporicivanje.

I moj tata, moja mama, deda, prijatelj, drug, decko, sestra, brat, tetka, teca..ja i mnogo nas koji zaokruzimo SRS!
Malo nas je, zar ne?

Zabranicete nam?
Eto primjera kako rije?i njihovih strana?kih voða kod radikala izazivaju napade histerije. :D
Kažu da je tako bilo i kod nacista, no ja se nisam još bio rodio pa ne bih znao... :vijaca:
Korisnikov avatar
By mariii
Originally posted by unic0rn
Pre ili kasnije, i to s zavodoljstvom :cool:
Haha...

Sta reci a ne zaplakati?:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By mariii

Eto primjera kako rije?i njihovih strana?kih voða kod radikala izazivaju napade histerije. :D
Kažu da je tako bilo i kod nacista, no ja se nisam još bio rodio pa ne bih znao... :vijaca:
Jel treba da kazem nesto na ovu glupost?

A za naciste...nikad se ne zna...mozda i saznas....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!