Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By face2face
Polako se sprema jesenji Fashion Week. Kad bi Srbiju trebalo da predstavlja samo jedan kreator van granica, po vasem misljenju, ko to najvise zasluzuje?

a. Dragana Ognjenovic
b. Bogomir Doringer
c. Jelena i Svetlana Prokovic
d. Bata Spasojevic
e. Darko Kostic
f. Verica Rakocevic
g. Milan St Markovic
d. neko drugi

i da li kupujete nesto od ovih kreatora?
Korisnikov avatar
By pazzaz
Niko od navedenih jer iskreno niko od doticnih nema pojma nista novo da ubaci u modu vec samo da iskopira sta im se svidelo iz predhodne sezone, tuzno ali istinito.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve su to zvucna i priznata imena.
Mom senzibilitetu najvise odgovara Darko Kostic, a novcaniku niko od navedenih.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Od navedenih kandidata,po meni,vrede jedino Dragana Ognjenovic i sestre Prokovic.Sve sto su do sad uradile nosilo je njihov licni pecat i uvek se dosta razlikovalo od aktuelnih trendova.Takve su im uvek bile i prezentacije tih istih kolekcija i to je ono po cemu toliko odskacu od drugih,koji su vecinom plagijatori.

Nosio bih njihove modele,ali na zalost ne rade muske linije.

Imam pikslu,solju i svecnjak iz kolekcije " D.O. Home " koji su mi totalno super.Svedeni,nenapadni, tako da mogu da se uklope u svaki ambijent.Uostalom sve Sto Dragana uradi je takvo, pa me uopste ne cudi sto je mediji uglavnom zovu srpskom Donom Karan.
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Jedini originalan, dosledan i uvek kvalitetan MILAN ST MARKOVIC!
Imam nesto od njega:)
Korisnikov avatar
By Mars
Neko od koga nece da nas posle bude sramota kad ga na TV vidimo kako se ponasao kad su se ukljucile kamere i mikrofoni a on (on!) bio zamoljen da kaze nesto...

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a gde mogu uopšte da se naðu njihove stvari sem na fashion weeku?
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by 2Q2Bstr8
Video sam da Verica Rako?evi? ima svoj store u Zmaj Jovinog, u NSu :alexis:
Korisnikov avatar
By face2face
vecina ima svoje showroom-ove ili butike. Za Kostica, Milana Markovica i Bogomira Doringera ne znam.
Korisnikov avatar
By m..
Zar nema ona radja Slic u Palmoticevoj gde se prodaju neke razne stvari domacih kreatora? Iskreno receno ja nemam pojma, jednom sam
usla tamo i nisam nasla nista po mom ukusu ...
Korisnikov avatar
By Vlada T
Milan St. Markovic, of course.

:avion:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by face2face
vecina ima svoje showroom-ove ili butike. Za Kostica, Milana Markovica i Bogomira Doringera ne znam.
klju?na re? je GDE. doduše, nabrojano ih je sedam, za trojicu se ne zna, pa dobro, ?etvoro jeste ipak ve?ina, moram priznati...
Originally posted by m..
Zar nema ona radja Slic u Palmoticevoj gde se prodaju neke razne stvari domacih kreatora?
?u da svratim tamo... znaš li možda gde ta?no?
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Dr. M
Od navedenih kandidata,po meni,vrede jedino Dragana Ognjenovic i sestre Prokovic.Sve sto su do sad uradile nosilo je njihov licni pecat i uvek se dosta razlikovalo od aktuelnih trendova.Takve su im uvek bile i prezentacije tih istih kolekcija i to je ono po cemu toliko odskacu od drugih,koji su vecinom plagijatori.

Nosio bih njihove modele,ali na zalost ne rade muske linije.
Koliko mi se cini i dalje D.O. ima svoju musku liniji tj onu iz 97 godine tako da i dan danas mozes nesto da porucis is te kolekcije. :lol:
Originally posted by Dr. M

Imam pikslu,solju i svecnjak iz kolekcije " D.O. Home " koji su mi totalno super.Svedeni,nenapadni, tako da mogu da se uklope u svaki ambijent.Uostalom sve Sto Dragana uradi je takvo, pa me uopste ne cudi sto je mediji uglavnom zovu srpskom Donom Karan.

Ma svaka cast ako je porede sa D.K. :lol:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by dEIVVAN
Jedini originalan, dosledan i uvek kvalitetan MILAN ST MARKOVIC!
Imam nesto od njega:)
what a joke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Uglavnom svako od njih na FW ti da adresu i telefon svog stana, krojacice ili ...
Korisnikov avatar
By m..
?u da svratim tamo... znaš li možda gde ta?no?
Skrenes iz Lole Ribara u Palmoticevu (onaj deo koji ide nizbrdo, ka Dunavu) i mozda imas 10 metara, ne znam koji je broj, niti da li je to parna ili neparna strana, znam da je sa one strane ulice koja je bliza gradu, u suterenu, ima natpis, nije nemoguce naci...
Korisnikov avatar
By avalon
...evo trenutnog rasporeda:

1. Jelena Nikolic
2. Milan St Markovic
3. Irena Grahovac
4. Doda Komad
5. Bata Spasojevic
6. Andreja Ledenjak
7. Boris Nikolic
8. Vladimir Lazarevic
9. Bojan Milisavljevic
10.Iva Stefanovic

PS. Ova lista je potpuno subjektivna. :D
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by avalon

:smeh:
Korisnikov avatar
By Liwjatan
meni je uvek bilo sladunjavo sto se srBski kreatori porede sa svetskim imenima, tipa;

Draga Ognjenovic = srBska Donna Karan
Darko Kostic = srBski Gaultier
Verica Rakocevic = srBska madame Chanel

osim toga potpuno je glupo odredjivati ko je ZAISTA najbolji...ukusi su razliciti, pa tako i shvatanje mode...neko oblaci markirano zato sto ima para, neko da bi izgledao kao da ima para, a neko da bi iskompenzovao svoje licne komplekse...uostalom nije bitno sta se nosi, vec KAKO se nosi.
na nekom original D&G izgleda kao plagijat sa pijace, a na nekom ce i najgori plagijat izgledati bolje nego sam original...stim kreator nema nkakve veze...
D.O cenim unazad 10 godina i smatram da je JEDINI dizajner koji zna sta radi. Njene kolekcije reflektuju odlicnu simbiozu stabilnog dizajnera sa utemeljenim i definisanim licnim stilom kojem iz godine u godinu ostaje verna - pritom je njena skromnost ZAISTA vise nego plemenita.
Kostic je talentovan mladi dizajner koji ima potencijal da se ogleda u evropskim vodama - medjutim evropska modna scena je zasicena mladim i perspektivnim dizajnerima, apsolventima ODLICNIH skola dizajna, tako da mu savetujem da se drzi scene u kojoj se do sada solidno etablirao - siguran sam da ce ako nastavi ovako, Darko Kostic postici mnogo jer je trenutno jedini dizajner koji se bavi visokom modom.

Ostatak mi je relativno neinteresantan.

:sise:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Liwjatan
D.O cenim unazad 10 godina i smatram da je JEDINI dizajner koji zna sta radi. Njene kolekcije reflektuju odlicnu simbiozu stabilnog dizajnera sa utemeljenim i definisanim licnim stilom kojem iz godine u godinu ostaje verna - pritom je njena skromnost ZAISTA vise nego plemenita.
Kostic je talentovan mladi dizajner koji ima potencijal da se ogleda u evropskim vodama - medjutim evropska modna scena je zasicena mladim i perspektivnim dizajnerima, apsolventima ODLICNIH skola dizajna, tako da mu savetujem da se drzi scene u kojoj se do sada solidno etablirao - siguran sam da ce ako nastavi ovako, Darko Kostic postici mnogo jer je trenutno jedini dizajner koji se bavi visokom modom.

Ostatak mi je relativno neinteresantan.

:sise:
Darko Kostic = srBski Gaultier mislis Galiano jer sveo do sada sto smo videli od DK su bile Galianove kopije od pre nekih 7-8 godina. A sto se tice D.O. bila je dobra pre nekih 10 godina ali sad je vec dosadila jer ono sto radi vec u zadnjih par godina dosadno je do bola i ultra old fashiona.
Korisnikov avatar
By Mars
Verica Rakocevic ima slicnosti sa madamme Chanel koliko i ja sa Pikasom.
Za ostala dva primera mogu da se slozim.

Slazem se i da D.O. moze malo kolorita da da, malo da skrene na neku stranu dalje od zestoke svedenosti. Lepa je doslednost, ali dosadi na kraju...

"Nisam uspeo da vezbama postignem izgled Marsovog dupeta. Ocajan sam. Ako ni operacija ne da rezultate, pomisljam na najgore." (Brad Pit, glumac)
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Mars
Verica Rakocevic ima slicnosti sa madamme Chanel koliko i ja sa Pikasom.

Mislim da je to doticna osoba sama sebe prozvala , naravno sto nema blage veze sa realnoscu.
Korisnikov avatar
By Mars
A ja je chuo svojim ushima i video ochima da se poredi (i) sa Armaniem.

"Nisam uspeo da vezbama postignem izgled Marsovog dupeta. Ocajan sam. Ako ni operacija ne da rezultate, pomisljam na najgore." (Brad Pit, glumac)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by m..
Skrenes iz Lole Ribara u Palmoticevu (onaj deo koji ide nizbrdo, ka Dunavu) i mozda imas 10 metara, ne znam koji je broj, niti da li je to parna ili neparna strana, znam da je sa one strane ulice koja je bliza gradu, u suterenu, ima natpis, nije nemoguce naci...
hvala! :kiss:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by pazzaz
Originally posted by avalon

:smeh:

Cuti ti...Ti bar nemas razloga da se bunis......Da ne lajem ovde... :ninja:
:P
:blush:
Korisnikov avatar
By Liwjatan
Originally posted by pazzaz
ko Kostic = srBski Gaultier mislis Galiano jer sveo do sada sto smo videli od DK su bile Galianove kopije od pre nekih 7-8 godina. A sto se tice D.O. bila je dobra pre nekih 10 godina ali sad je vec dosadila jer ono sto radi vec u zadnjih par godina dosadno je do bola i ultra old fashiona.

sweetheart, sta ti ja znam skim ga tacno porede...
uopste mi je takva vrsta poredjenja tipicna za srbadiju - potpun trash...
ne bih se slozio sa tobom da kostic kopira cika johna ... ali to je samo moje misljenje...
D.O je ostala verna svom pravcu i kao takva ona ima svoju publiku - nije poenta napraviti nesto pa da SVI pozevaju.
D.O mi je BAS simpaticna u svojoj vecitoj jednostavnosti i svedenosti.
njena moda jeste "flegmaticna" ali je mnogo vise moda od mode njene kvazikonkurencije.
upecatljivija je i poseduje vise dizajnerskih kvaliteta.
ovo je takodje samo moje misljenje.

:sunce:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
hvala! :kiss:
Dusho, za tebe sve i uvek! (Sve dok drzis Spuzvu Boba Kocka Hlace na avataru, pogotovu!)
Korisnikov avatar
By pazzaz
ne bih se slozio sa tobom da kostic kopira cika johna ... ali to je samo moje misljenje...
ako si imao pratio rad DK video bi da su sve vreme bili plagijati krenuvsi od JPG onda sestara Prokovic i Galiana nravno upakovano u totalno ocajan italijanski haute couture bez ikakvog licnog pecata jer kao sto rekoh vec je sve vidjeno i nista toliko zanimljivo sto bi privuklo paznju osim naravno ultra ocajne domace estrade.
D.O je ostala verna svom pravcu i kao takva ona ima svoju publiku - nije poenta napraviti nesto pa da SVI pozevaju.
D.O mi je BAS simpaticna u svojoj vecitoj jednostavnosti i svedenosti.
njena moda jeste "flegmaticna" ali je mnogo vise moda od mode njene kvazikonkurencije.
upecatljivija je i poseduje vise dizajnerskih kvaliteta.
ovo je takodje samo moje misljenje.
Iskreno bio sam nekada fan DO ali ipak kao dizajner trebas malo da unapredis svoj dizajn kako bi izgledao modernije a ne vec tipicna ruska metoda kad vec radi sto da menjamo. Meni je samo zao sto ipka Do nije otisla malo u razradu svoje teme vec se zaglavila u ono me sto je pocela i tu ostala.

takodje i ovo je moje misljenje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!