Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sean
Pre par dana u teretani naletim na lika koji mi je na prvu odmah privukao paznju, i odmah sam osetio neku cudnu hemiju. Osecam njegove poglede i cesto imam utisak da gleda ka meni kako bi zapoceli neki razgovor i kao da me odmerava. Na kraju mi je prisao, pricali smo i upoznali se. Par dana nakon toga dok sam vezbao ponovo se on tu mota okolo kao vezba, zatim sedne pored mene i ponovo krece sa nekim temama, i konstantno zapocinje neke razgvore, deli mi komplimente kako sam fit, izdrzljiv, hoce da mi vidi trbusnjake itd. Razmisljam da sam mu samo mozda zanimljiv jer sam uvek dobro obucen, dobro izgledam, ne razgovaram sa svima u teretani, kao ne dostupan, pojma nemam...
Nikada nista nisam imao sa muskarcima i zato mi je potrebno jos koje misljenje..
Ja ne znam da li se tripujem ili se svidjam liku?

Hvala!
By Sean
hippo... napisao: 07 Feb 2021, 10:24 Slatkoooo :blush:
Ali i tuzno jer mi koji znamo da smo gej i ocekujemo svaki put da se tako nesto desi i mastamo o tomee mozemo dobiti samo zabranu prilaska

Vidis da mu ja nisam zabraniio prilazak, nego ne znam kako da tumacim sve ovo?
Da li kao klasicnu zainteresovanost za druzenjem ili lik pokusava nesto vise pa ne bih da dajem lazne nade?
A lik je smeker 100% lol
Počnite intenzivnije da razgovarate.
Možda možeš svakako da stekneš zadovoljavajućeg sagovornika.
Kroz šalu počni da pokrećeš neke neutralne i bezazlene teme koje se odnose na dublje odnose među ljudima.
Dark Walker napisao: 08 Feb 2021, 04:06 Počnite intenzivnije da razgovarate.
Možda možeš svakako da stekneš zadovoljavajućeg sagovornika.
Kroz šalu počni da pokrećeš neke neutralne i bezazlene teme koje se odnose na dublje odnose među ljudima.
Prvo nam @Sean mora reći šta očekuje od tog "muvanja" pa onda da dijelimo savjete.
By Sean
Uh, pa to ni ja sam ne znam lol
Sve se ovo desava u momentu kada sam saznao da devojka koja mi se svidja ne zeli biti sa mnom, i mozda je samo potreba za paznjom, ili necim drugacijim ne znam ni sam, ali znam da prija uzbudjenje na cudan nacin pa mi je cak i zanimljivo.
Sean napisao: 09 Feb 2021, 00:37 Uh, pa to ni ja sam ne znam lol
Sve se ovo desava u momentu kada sam saznao da devojka koja mi se svidja ne zeli biti sa mnom, i mozda je samo potreba za paznjom, ili necim drugacijim ne znam ni sam, ali znam da prija uzbudjenje na cudan nacin pa mi je cak i zanimljivo.
Imas li manje od 20 godina? Ako si klinac, razumem zasto ti je frka.
Ako si zreo covek, grow some balls. Uzmi jebeni broj ili insta i vidi gde cela prica ode, ne znam kakav odgovor ocekujes lol

Nece te niko lincovati ako se ispostavi da lik nije gej, ali s obzirom koliki ih je broj po teretanama, sanse su da jeste. Nego, uzmi ti lepo broj, i izjebite se lepo ko ljudi.
By Sean
Hitsugaya napisao: 09 Feb 2021, 23:22
Sean napisao: 09 Feb 2021, 00:37 Uh, pa to ni ja sam ne znam lol
Imas li manje od 20 godina? Ako si klinac, razumem zasto ti je frka.
Ako si zreo covek, grow some balls. Uzmi jebeni broj ili insta i vidi gde cela prica ode, ne znam kakav odgovor ocekujes lol

Nece te niko lincovati ako se ispostavi da lik nije gej, ali s obzirom koliki ih je broj po teretanama, sanse su da jeste. Nego, uzmi ti lepo broj, i izjebite se lepo ko ljudi.
Uopste se ne radi o tome da li sam klinac ili ne, vec da nemam nikakvog gay iskustva sto sam i objasnio u svom originalnom postu i razlog mog pisanja jeste da mi ljudi sa iskustvom kazu misljenje jer se samo trudim da protumacim tudje signale, ali obzirom da je post od pre par dana daleko sam odmakao od pocetka.
Hvala u svako slucaju :blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!