Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
The Protector

Netflixova serija snimana u turskoj....na turskom jeziku...i dopada mi se....samo nadjite subtite jer bez njega nema poente gledati. Lepo prikazuju tursku/vizantijsku kulturu.
Korisnikov avatar
By gossip
Jedina serija koja me odusevila i koju toplo preporucujem jeste Netflixova Sabrina The Witch,jedva cekam sledecu sezonu! Ovo ostalo sto gledam je okej.
By filipkum
Poceo da gledam Dark matter nije kompleksno kao Expanse ali hteo sam pored nove Star Trek da gledam jos jednu spejs operu i svidja mi se, jedino mi onaj glavni tip Dzejs malo mlak, a i prija mi novi Roswell posebno gej par, iako nije ni blizu originalnoj seriji ili knjigama koje sam secam se bas s uzivanjem citao, takodje mi je Project blue book sjajna serija kao miks Roswella i Dosijea X
By filipkum
Suburra druga sezona je sjajna Alessandro Borghi ne da je frajer :)
Od novih serija na koje planiram da obratim paznju su:
francuska Philharmonia, nesto kao Mocart u dzungli samo je zena dirigent, a serija ima dva bas zgodna sedokosa muskarca(dirigentkin muz i bubnjar)
italijanska Il nome de la rose po romanu Umberta Eka,prva epizoda je dobra, mada mi bezveze sto je na engleskom
Korisnikov avatar
By tajfun983
Slika

Pozitivan prvi utisak. Bravo za muziku!

EDIT: Kaze M&D da mi se svidjela muzika jer je kao iz kaubojskih filmova. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
nemoj da mi je neko spoil-ovao GoT :oklagija:

Sabrinaaaaaa drugi deo sezone :love:
By filipkum
Ponovo gledao Stranger things jer video trejler za trecu sezonu pa nisam mogao da odolim, ko ce docekati jul
Korisnikov avatar
By hippo...
Lista je predugacka :andjelak:
Killing eve vristim svaku epizodu :love:
Inace, nisam videla da je neko napisao seriju You-preporuka velika.
Jos se ceka the handmaids tale, stranger things, la casa de papel. Neku sam sigurno zaboravila :kiborg:
By filipkum
Nova netflixova spanska serija Alta Mar sa Jonom Kortaharenom u glavnoj ulozi kao Agata Kristi misterija samo na brodu a ne u vozu, svidja mi se, volim ja te period drame
Korisnikov avatar
By hippo...
The umbrella academy, previse svega tako da sam jako skcepticna, jos uvek nisam zavrsila ne znam ni da li cu. Isto tako mi se desilo i sa leftovers. Mnogo mi dosadno bilo da gledam ono :tamoamo:
Korisnikov avatar
By bas bleu
years and years.

dugo nesto ovako dobro nisam gledala.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ apsolutno.

i naravno - Good Omens <3
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!