Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817705#p2817705]Urbana_Seljanka napisao:[/url]Nije me sram, jer sam sigurna da lazes. Jedva cekam da pocnes pisati, imam ti sto sta reci.
P.S ti si onaj sto se oprostio od foruma kad nije izglasan za glavnu zvijezdu?Ako nista, glavna si glumica.
Pa gde je taj Oskar onda?! :D

Imam pametnija posla u zivotu nego da na umirucem forumu budem glumica. Misli sta hoces,nije me briga,ali ti strucno lice toplo savetujem. Da,jesam se se onda naljutio,jer sam bio najaktivniji i to je bilo detinjasto sa moje strane,ali da lazem o fizickom nasilju i smrti voljene osobe....to su vec ozb stvari koje mi ni na kraj pameti ne bi bile i zbog toga ti savetujem nekoga da porazgovaras.

ont: keep u updated

.
Oprastam ti sto san trosila vrime na tebe. Polako otkrivas sebe, a poceo si sa ljutnjom sto nisi izabran za glavnu glumicu 2018. Sad preostaje drugi dio, ali nimam vrimena za tebe i terapiju sa tobom. Sigurna san da imas vec kvalitetnu pomoc, iako se rezultati jos ne uocavaju. Mijaaauu.
Korisnikov avatar
By gossip
Sutra je tri meseca kako ga nema,bol je i dalje tu,razlicitog inteziteta. Ne stizem kod terapeuta jer radim na dva mesta. Bude malo lakse kada vreme provedem sa nekim lagodnim muskarcem,bar kratko.
Jedan decko mi se cak i dopao,ali ostalo je na tome,osetio sam grizu savesti(nesto sto cu morati da napomenem). Ne osecam da cu skoro moci da se upustim u vezu,niti voleti nekoga toliko,mada terapeut kaze da je to obmana i normalan osecaj,ne preferira bas moj nacin ubijanja tuge ali dok je safe nema nista protiv. Fokusira se dosta i na moj near death experience,mada meni je to kompletno nebitno i izbijeno iz glave. Generalno je bolje,ali i dalje ume jako da boli. Vratio sam se na zivot pre njega,mada je i dalje tu. To be continued....
By Kragi
A da promenis terapeuta?
Najbolja opcija ti je da zakazes kod 2-3 i da onda posle terapije zakljucis koji ti najvise odgovara.
Nisu svi oni isti. Neki su povrsni, neki malo manje dok su neki zaista ozbiljno dobri u svom poslu.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817762#p2817762]gossip napisao:[/url]Sutra je tri meseca kako ga nema,bol je i dalje tu,razlicitog inteziteta. Ne stizem kod terapeuta jer radim na dva mesta. Bude malo lakse kada vreme provedem sa nekim lagodnim muskarcem,bar kratko.
Jedan decko mi se cak i dopao,ali ostalo je na tome,osetio sam grizu savesti(nesto sto cu morati da napomenem). Ne osecam da cu skoro moci da se upustim u vezu,niti voleti nekoga toliko,mada terapeut kaze da je to obmana i normalan osecaj,ne preferira bas moj nacin ubijanja tuge ali dok je safe nema nista protiv. Fokusira se dosta i na moj near death experience,mada meni je to kompletno nebitno i izbijeno iz glave. Generalno je bolje,ali i dalje ume jako da boli. Vratio sam se na zivot pre njega,mada je i dalje tu. To be continued....
HAHAHAHHHAHHAHA koja si ti dramulja i folirant,e pazi ide ti dobro ovo glumatanje mozda da krenes u FDU? :D :D :D
Korisnikov avatar
By gossip
Pre 4 dana je bilo pola godine na koje nisam mogao da odem zbog posla,ne idem vise kod terapeuta,osecam se,sada je samo tisina tamo gde je nekada bio on.
Vremenom bude ˝bolje˝ kao sto svi kazu.
Jedina dobra stvar koja moze da se izvuce jeste to sto sam skontao koliko sranja zapravo mogu da handle-ujem (a bilo ih je jos u tom periodu).
Korisnikov avatar
By gossip
Evo pisem,godinu dana posle svega.
Zivot se polako nastavio,da ce zauvek da boli,hoce,da ce zauvek da bude praznina,hoce,ali kao sto rekoh zivot se nastavio i druge stvari i drugi ljudi su jednostavno dosli "ispred" toga. Tako da je ovo ostalo u "pozadini" i povremeno ispliva na povrsinu,i pomirio sam se sa time da ce tako biti.
Prvo nisam mogao da budem ni sa kim,posle samo sexualno,tek skoro je proradio emotivni deo,pa sam i spreman da udjem u neku pricu sa nekim novim ako do toga dodje,ali nigde ne zurim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!