Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814105#p2814105]tajfun983 napisao:[/url]Gledam ultimativni seksi dvoboj Maroko - Iran (0:1)

Slika
(Maroko)
Slika
(Iran)

:roll:

Gledao sam ovo i otisao da se tusiram u 93 minutu, ne obracajuci paznju vise na utakmicu i rezultat a onda su mi drug rekao da je Iran pobedio. :wtf:

Spanija i Portugal su odigrali bas jebitacno. :yes:

Cekamo nase :holandija:
Korisnikov avatar
By antibiotic
koliko se lozim na fudbalere, toliko ne marim za fudbal.
By Kragi
Lepi Danci su pobedili. Ovoga puta sam sacekao kraj utakmice.
Inace, kada kazem lepi Danci ne mislim na ove naturalizivane :neto:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814113#p2814113]antibiotic napisao:[/url]koliko se lozim na fudbalere, toliko ne marim za fudbal.

Oh, imate li nekih konkretnih favorita medju njima koji vam odgovaraju sexualno ili su vam fudbaleri sami po sebi napaljivi za jutarnji drk? :gol:

Inace, prvog dana sp-a Seselj je bio apsolutni hit na netu.
Slika

:smeh:
Tunis se dobro drzi protiv Engleza. Nemam obicaj da navijam za te muslimanske zemlje ali posto su medju najsekularnijima onda moze, sa druge strane Englezi traze vizu i nisu u sengenu pa ih ne volem.

Zanimljivo, od vecih favorita niko se jos nije istakao poske ovog kola.
By zphibrid
Razumem se u ovo kao u atomsku fiziku.
By Kragi
Daleko su od prelepih, ali kontam da se pederi loze na markantnije, izrazito crne momke sa ostrijim crtama lica, da ne kazem Arape. :yes:
Meni su pak ovi svetle puti, ociju i kose daleko lepsi.
Svedjani, Danci, Nemci pa i Britanci.
Tu ne racunamo naturaluzovane igrace pomenutih drzava. :neto:

Ali zao mi je sto su sinoc izgubili u zaustavnom vremenu. :sigh:
Korisnikov avatar
By voodoo
fudbal pratim cesto...svako svetsko prvenstvo i to na preskok...al znam sta su dobri golovi, igrao sam pro evolution onomad dok sam bio skolarac...Hrvati su me odusevili, njih cu pratiti...
Ja stvarno mislim da ceo taj hype i euforija oko fudbala stvarno nije normalna. Bas me interesuje kako psiholozi objasnjavaju ovakve fenomene na globalnom nivou.

Pogotovo pretnje i rasisticke bljuvotine upucene odredjenim igracima zato sto su napravili par gresaka.

Bolest
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!