Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Pa kazu da kada sanjas da je neko umro,znaci da si mu produzio zivot,mozda si meni napravio suprotan efekat! :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Necemo Anhe,Tebra i ja ici na voznju camcem,just in case. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
u poslednje vreme sanjam zenu kako vristi (kao u horor fimu) i budim se sa lupanjem srca
so it's not very comfortable :S
Korisnikov avatar
By voodoo
sanjao sam da se spremam na pute
Korisnikov avatar
By gossip
Sanjao sam da ispijam kafu sa Hitlerom i Putinom u nekom Speak Easy Cafe-u :lol:
Korisnikov avatar
By voodoo
sanjao sam da neko nosi moj duks Slipknota, al nisam mogao dokuciti ko je u pitanju, video sam samo rukave...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sanjala sam neku vrstu apokalipse u stilu game of thrones season 7 ft. the 100 final conclave & praimfaya. bilo je kul preživela sam a mnogo ljudi je pocrkalo teškom smrću/sam ih ubila jako sporo. : )
Korisnikov avatar
By 2kune
crne paunove na bijelom snijegu... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Da su Marija Antoaneta, Madonna, Papa Benedikt XVI, Vesna Trivalić, Šandor Kepiro, Pol Pot, patrijarh Pavle i Vedrana Rudan bili profesori u logoru koji je bio predstavljen kao škola. :uplasen:
Nisu znali gde se nalaze, a vojnici su izigravali učenike. Ja stvarno svašta sanjam. :uplasen:
U svakom slučaju, udaću se kad prestane "rat" i biće sve mirno.
Korisnikov avatar
By stardust81
Ne znam sta sam sanjao, ali znam da sam se budio 5 puta... mora da me je prehlada razvalila nocas...
By quietboi
Sanjao sam da sam autom udario i ubio neku random osobu. Moji snovi su tako stvarni da se odsecem od straha svaki put. -.-
Korisnikov avatar
By voodoo
da sam negde u gradu , i da ima puno ljudi oko mene i da me svi gledaju i upiru prstom, uzas...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da se neko svađao u kući ispred mene oko mene šta već se motali i onda sam popizdela i uzela i razbila neku silnu keramiku i staklo o zid dok nisu svi zaćutali. poslednjih 5 godina se nsam osećala toliko smireno kao tad u snu tih 10 sekundi dok se nisam probudila

slatko. :sweet:
Korisnikov avatar
By stardust81
Ijao... pod uticajem ovog odvratnog tv programa, sanjao sam da sam usao u rijaliti Parovi i da sam iznapusavao najstrasnije Ivana Marinkovica...
Cak se secam da sam uputio jednu od najpoznatijih rijaliti pretnji: "E sad cu ja do kraja rijalitija da ti zagorcavam zivot"...
Tuzno je sto sam to sanjao, al dobar osecaj iznapusavati doticnu osobu :)
Korisnikov avatar
By stardust81
Boze, kakve ja nebuloze sanjam...
Sanjao sam da imam (verovali ili ne) cackalicu u stomaku, koju sam kao nekada progutao i napipao vrh iste malo ispod pupka. Fuuuuj...
Naravno probudio sam se i boli me stomak... bas u toj tački.
(Mrzim autosugestiju)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
tako nepovezane retardirane stvari sanjam da mi dođe da počnem da se drogiram da sanjam normalnije nešto. sanjala sam šesnes hiljada snova ne mogu da objašnjavam
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sanjala sam. da sam rasporila osobu. uništavala joj organe. i smejala se tokom postupka. :iskolacen:

mislim dobro jeste bio serijski ubica i silovatelj koji mi je kidnapovao partnerku koja je radila sa mnom na njegovom slučaju i možda je bila malo više prelepa pa sam se zaljubila u nju u snu, ali ono da uživam u prizoru dok probadam i čupam nekome jedan po jedan unutrašnji organ od besa malkice natera čoveka da se zapita da li je vreme dobrovoljno se hospitalizovati u kavez.

elem dobra strana priče - živa je partnerka, samo je bila zatočena, al našla sam je posle toga kad je tokom "ispitivanja" taj uspeo da izusti "ubijaš nju" kad sam ga pitala zašto se i on smeška pa sam skontala da je živa i pratila nekako satelitom unazad mesta na kojima se najduže zadržavao pa je našla :yay: i još 16 drugih devojaka ali one su nebitne pošto nisu bile toliko lepe.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
RRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAGHHHHHHH

krenem lepo da sanjam da ulazim u svlačionicu posle neke zajebane misije koleginica prepička ulazi za mnom obe i dalje pod adreanalinom dohvatimo se tu da se ljubimo grebemo i taman da pređemo na dalji razvoj događaja kad cap PARALIZA SNA osetim nešto na krevetu iza mene se penje krene neki debil demon da mi mumla nešto ja krenem da mu jebem mater i vičem ajde majmune kad si mi već upropastio san dođi da vidim koji si međutim nisam videla ništa jer sam se 20 min pre tog sna probudila i stavila masku za spavanje da spavam još i zaboravila i onda sam rešila da pređem u lucidni san međutim nisam meni po meri skrojila moju novu imaginarnu devojku tako da me prošlo uzbuđenje i probudila sam se. znači niti sam pričala sa demonom nit sam se dohvatila u snu sa koleginicom prepičkom koja ne postoji na poslu koji nemam niti sam iskoristila lucidni san kako valja. ZNAČI FRKĆEM
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!