Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
R&B za telefone svih vrsta koji non-stop zvone, nemaju mira i ne mogu da artikulišu muku kroz koju prolaze zbog nedostatka ljudskih receptora:

Korisnikov avatar
By gossip
vec danima ripitujem novi album od Maye Berovic

NE MOGU SE ODUPRET! :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Balada za nerazgažene štikle/cipele/patike koje prolaze kroz "sintezu identiteta" i stvaraju žuljeve:

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Motivaciona i šifrovana poruka za Albance koji se nalaze sa one strane Prokletija. Treba im nagovestiti da su putevi prohodni:

Korisnikov avatar
By RetributioN
obožavam margitu! tako mi je žao što znam tako malo ljudi koji slušaju :'(

treba to proširiti ^^
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Klasična muzika za jednokratne špatule za pregled grla! Dobar ključ otvara sve brave, dok lošu bravu mogu da otvore svi ključevi!
Niko ih ne pita da li žele da budu ključevi (verovatno ne žele i ne osećaju se polaskano), kao što ni pacijenti ne vole da budu "brave"!

Slika
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Društveno angažovana pesma za pomračenje Sunca koje smo posmatrali samo na TV-u. Dva nebeska tela se žale zato što niko nije došao na "koncert".
Muzika se danas gleda!
It’s not true I had nothing on. I had the radio on!

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Symphonic metal za Srbe koji ne kapiraju da su se Hrvati takođe borili protiv nacista u ratu!

Severininim glasom: More jeb'o te Ante! Jeb'o te i katalački Božić! Ti ne znaš ni za svoj, a kamoli za ovaj!

:crveni:
Korisnikov avatar
By gossip
Ova zena je tako underrated,jedna je od retkih sa nasih prostora koja je uspela da dostigne svetsku slavu. She doesn't get the recognition she deserves.

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Opera za mašine koje melju meso. Potisnute stvari uvek isplivaju i moramo imati na umu da je meso bilo deo živog organizma koji je imao svoju ulogu u svetu.
Verovatno unutrašnjost mašine zvuči kao aranžman Brenine pesme, dok glasna tišina koju proizvodi meso čuva dostojanstvo kroz tekst!

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Valcer za višestruke ličnosti koje se osvrću za pratiocima jer je prvo lice jednine (koje ih čeka ispred budućnosti) dvolično. :pljuje:

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Soul za jorgan koji spada dok traje duga i hladna noć! Mora da zna da ima umetničko pokriće zato što sam BAŠ JA iznad kreveta!
Pesma je posvećena i budilnicima, a ova pesma me upravo i budi svakog dana jer budilnik i ja stvaramo harmoničnu kakofoniju dok razmišljamo na isti način! :polifonija:

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Punk za dojučerašnje četnike koji bi da postanu partizani.
Oni ovu pesmu podsvesno pevaju upravo toj maski koju vrlo teško navlače.

Slika

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Rejv za gregorijanski kalendar koji Bož’ć stavlja ispred Nove god’ne (a ne iza stare (pro)slave zato što regres i topli obrok servira pre nego što sedneš za sto) i s Bogom pregovora iza novog početka na kraju kao Julija sa Romeom. :politička pismenost:
Ponoć je tu da bi Nova god’na zauzela ceo politički prostor zbog dobre zabave.

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Balet za pragove.
Formule: ulaz + izlaz = prolaz. Izlaz - prolaz = ulaz.
Emir Kusturica je rekao da ljudi na Balkanu jednu nogu drže na asfaltu dok drugu vade iz seoskog blata. Psuju majku seljačku dok stoje na gradskoj nozi. Da li je prag mesto koje predstavlja lepo vaspitanje ili um koji se nalazi između sela i grada… to je diskutabilno.

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Intelligent pop za moždane hemisfere koje vrše dužnost bez mnogo zanovetanja i izvršavaju naređenja iako u stvari vladaju! WTF!

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Alternativni rock za desnu ruku koja služi za masturbaciju. Buni se zbog toga što je eksploatišu. :emancipacija: Ona je valjda jedina prostitutka koja ne dobija ni keš ni pohvale posle obavljenog posla. Kad se problem estetizuje pomisliš da treba da pogledaš u dlan te iste ruke kao prorok i dlan “otpeva” ovu pesmu.

Slika
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Balada za baterije u daljinskom upravljaču koje otkazuju . Obraćaju se jedna drugoj, tebi i TV-u (R’N’R je muzički pravac koji gađa elitu, obične građane i marginalce) dok pritiskaš dugmad a TV ne reaguje i šalje istu poruku. :resistance:

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nekomercijalni haus za lutku na naduvavanje (koja uglavnom ne nosi nikakvu garderobu) iz ugla lutke iz izloga (koja je tu isključivo zbog garderobe)! Ženska solidarnost implicira da ova iz izloga želi da pomogne prvoj da se oslobodi seksualnog ropstva jer i sama zna kako izgleda kad te posmatraju samo kao objekat.

Slika

Da ne bude zabune, Marilyn je htela da kaže da telo lutke na naduvavanje ne treba da "zaklanjaš" svojom telesinom.

• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!