Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Bila ja sinoc na nekom rodjendanu i krene neka devojka da prica sa mnom, i pricamo mi dugo, ono ko si sta si cime se bavis, i dodje tako neko svako malo da poprica sa nama, pa onda svi tako nesto caskamo, i dosao neki lik koji je malo mnogo smarao, i likusha se okrece ka meni i kaze nesto tipa "jebote vec sat vremena pokusavam da te muvam, a stalno neko dolazi i ometa me!" :lol:

Needless to say da naravno nisam ni skontala da me muva, kao sto to nikad ni ne kontam, pa sad googlam kako da skontam te stvari.. :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Neću da se fokusiram na tačku u koju ne možeš da uglaviš početak rečenice jer ćutim kao da me namerno vode do ćoškova zato što kružim oko suštine pažljivo kao da hodam po nožu. Moram da izbegnem tupe izrasline! :lifestyle:
Ljudi koji se nalaze na centralnom mestu pažljivo prate moje kretanje zato što ne mogu da me stignu. Održavam konstantno okretanje njihove glave (koja se rotira dok im telo nepomično stoji) jer se (s)nalazim iza njihovog opasnog fokusa! Neće se završiti ovaj rat! #obnavljanje
Pravi blejač ne mari za nejač!

Korisnikov avatar
By gossip
danas video nesto naj awesome ikada :love:
bio do skole na konsultacijama,i kad je zazvonilo zvono,iz ucionice su prvo izasla tri psa koja su se slobodno setala po skoli,pa onda profesor i djaci :love: :vetlife:
Korisnikov avatar
By tamanoir
^AWWWWWWWWWWWWWWWW :love: Ocu i jaaaaaaa..

Drugarice pokusavaju da mi nabace neku cicu, pa kao imaju tri kandidatkinje, i ja pitam pa dobro kakve su, kazu jedna je smotana, druga mlada i sisata, a treca je iz Mladenovca xD
Korisnikov avatar
By gossip
Ovu smotanu ^
Sa takvim nikad nije dosadno :lol:
Korisnikov avatar
By tamanoir
I meni je prvi put kad sam cula za nju bila u fazonu e nju mi posaljite :lol:, medjutim ova iz Mladenovca hoce preko reda tako da ne znam, videcemo haha, ali kakvi opisi devojaka, presmeshno..
Korisnikov avatar
By gossip
ma sve tri u istom danu i zavrsis posao :D
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Zape(va)la sam i pala kao padavičarka da bih zemlju podigla na nivo egzorcizma, a zemljotres planetu pretvara u ping pong lopticu koja se ponaša kao da je puštena sa lanca iako "lanca" nema!
Možeš uživati u sopstvenoj poeziji samo ako si se zaustavio pred horizontalnim rečenicama da bi akrostih koji te tera da legneš dig’o tvoje raspoloženje.

:tehno:
Korisnikov avatar
By voodoo
...pijem kolu i dimim...planiram da spavam sad kroz koji tren...
Korisnikov avatar
By gossip
posto mi je pas nemiran tokom sisanja,vrati se bar sa jedinom ogrebotinom nakon toga,danas sam mu stavljao flastere da ne moze da cese ogrebotine,flasteri su sa tematikom disney princeza :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
dao prvi deo ispita :dance:

u aprilu cistim godinu :dance:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810609#p2810609]tamanoir napisao:[/url]I meni je prvi put kad sam cula za nju bila u fazonu e nju mi posaljite :lol:, medjutim ova iz Mladenovca hoce preko reda tako da ne znam, videcemo haha, ali kakvi opisi devojaka, presmeshno..
meni je jako ovo "a ova je iz mladenovca" :lol:

Nego bre, koliko zena te drugarice poznaju kad imaju toliko da ti nabacuju, m?

Jbt, pa meni drugarice nikad nisu nikog nabacile. Nikog!

Kad bih pitala za nekog bilo bi "jeste butch ali je kreten" i zavrsi se na tome.

Sve sam morala sama :sigh:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Pa to mi je bilo najjace, pobedilo je :lol:

Haha pa to su sve drugarice nove devojke moje drugarice.. Mislim, ja nisam ni trazila da mi nabacuju ikoga, eto one se nesto iscimale, ali nikako te zene da se nesto organizuju, I ain't getting any younger :lol: U sustini i ja sve sama, pa se sjebem svaki put.. :lol:
Svako od nas ima bar jedno cebence koje ne koristi,svako od nas ima dve plasticne cinije i 100 dinara. Jednu ciniju da napuni vodu,drugu da napuni sa granulama...i dok se grejete u svojim toplim domovima,mislite na one koji to nemaju,odvojite par minuta svog slobodnog vremena i ostavite u toplom delu svoje zgrade ove tri navedene stvari...i naravno nemojte da zatvarate ulazna vrata! Vasih par minuta su neciji zivot.
Hvala.

Slika
Korisnikov avatar
By elizevin
to ume nazalost biti strasan problem sa komsijama :( meni su jesenas komsije bacale cinijice koje su bile ispred zgrade, cak ne ni u njoj
stvarno nekad ne mogu da smislim ljude :(

ali dragi i ja smo uspeli da udomimo najpitomijeg macka iz kraja u super porodicu, tako da smo bar njega resili pre zime :D
  • 1
  • 1004
  • 1005
  • 1006
  • 1007
  • 1008
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!