Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By stardust81
1. Zivim na 15 minuta od Beograda
2. i 3. O toj zeni nema ko da brine osim mene
4. Moj zivot nikad nije stao. Prosao i proziveo a i preziveo svasta.

To sto ja nisam hteo da se suocim sa svojom seskualnosti jeste bio moj problem. Sada je to proslost.
Kada mi je bila potrebna pomoc, pronasao sam je ovde zahvaljujuci par ljudi koji su mi dali iskren savet, a i par prijatelja koji su uvek tu za mene. Tebe tad nije bilo, tako da molim te prekini da lecis svoje autohomofobne frustracije na ljudima koji ne moraju to da slusaju.
Korisnikov avatar
By bern
ljudi takvog kova su prije svega praktični. ako joj jasno staviš do znanja da ima samo tebe i da je vrijeme da prekine sa "šta će ljudi reći", jer to su tvoji uslovi - možda će te poslušati.

možda će ućutati, a vremenom i prihvatiti.

ako baš hoćeš manipulaciju, od koje nikake koristi nema (a bolje ne), reci da narod zna da se pored nje takve niti jedna u kuću useliti neće.

...i kad krene da plače kažeš...

..."izvinjavam se, niti JEDAN".
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790233#p2790233]stardust81 napisao:[/url]...... Tebe tad nije bilo, tako da molim te prekini da lecis svoje autohomofobne frustracije na ljudima koji ne moraju to da slusaju.
je li ovo slučajno meni kažeš "prekini da lecis svoje autohomofobne frustracije na ljudima koji ne moraju to da slusaju"???? e, zemljo, otvori se......
čoveče, ja sam s 4 godine života znao ko sam i šta sam i bio ponosan i dostojanstven, ti si autohomofobičar koji do tvoje 35-e ili tako nešto nisi ni prihvatao svoju homoseksualnost, i sam si to rekao, i još uvek strepiš od homofobične majke.
mene nije bilo kad si kukao jer te jednostavno nisam ni bio primetio. nisam ja sveprisutni, već obično ljudsko biće.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne znam puno ponosnih i dostojanstvenih ljudi koji se upišaju u krevet... :hmm:
Korisnikov avatar
By Srklet
https://theestablishment.co/why-tolerat ... 219d3b410c" target="_blank

See, my parents love me, but they tolerate my queerness. In fact, they tolerate my queerness because they love me. My coming out story is actually pretty awful. To spare the painful details, I will keep it brief. It happened my first semester of college, when my parents came to visit me. They came across some text messages and questioned me about them, and I — scared and vulnerable — succumbed. They reacted by screaming things that, admittedly, caused some irrevocable damage to my psyche. I expected this, though. The queer protagonists from the coming-of-age novels and films I had read and watched prepared me for the inevitable rejection. I thought I would never speak to my parents again.
Korisnikov avatar
By stardust81
Evo, da Vam olakšam...
Epilog price... Kevin finalni stav je da se sledeće godine odselim u Australiju, da ne brinem o njoj i da se ne vraćam.
Što ću i učiniti. Vrlo verovatno ću to učiniti i ranije.
Korisnikov avatar
By stardust81
Pa, boze moj. Sta da se radi. Meni ce biti bolje svakako. Palo je sinoc mnogo teskih reci. Ne zeli da se edukuje. Procitala je samo ono sto njoj odgovara. Misljenja homofobnih analiticara, a ne cinjenicne stvari. KRAJ!
Ne zelim da pricam o ovoj temi vise sa njom dokle god se ne bude edukovala.
Korisnikov avatar
By stardust81
Svasta, bas kao sto sam joj i rekao prilikom autovanja. Kad bude shvatila o cemu je rec, pozelece da nisam tu i da ne postojim. Tako i bi...
Korisnikov avatar
By stardust81
Juce mi je rekla da vratim imovinu koja se vodi na meni, da prebacim njen kredit na sebe (koji je kako kaze podigla samo da bi meni pomogla) i jos svasta nesto... Takoreći me se odrekla. :egzorcist:

Jel ja smem da apliciram za azil u neku stranu drzavu???
:povez: :saksofon:

Lepa vest: Od juce imam novog dečka... (to joj nisam rekao, jer ne želim. Naravno, dečko zna sve o mom odnosu s njom)
Korisnikov avatar
By voodoo
komplikovana ti je situacija , drugar, ne znam sta bih ti rekao, gledaj ako imas kakvih vestina-zanat, neka skola koja moze da se primeni u inostranstvu, begaj za Kanadu, malo hladnije je al svi kazu da je divno tamo, ja sam nesto za Kanadu gledao skoro javio se njihovoj ambasadi, ali odbilo me vec u startu kad su mi poslali linkove gde treba da gledam u koju grupu spadam i za sta sam sposoban, ima sto nekih cudesa, tako da cu mozda i otici ako mi mama tu papirologiju zavrsi/jako smo vezani, totalno druga suprotnost od tebe i tvoje majke, al ni to ne valja...
Korisnikov avatar
By tamanoir
Dobro, svakako je bitno imati podrsku.. :)
Korisnikov avatar
By gossip
Nije nikad rano/kasno out-ovati se.
Ovde svi daju savete gledajuci tebe i tvoju persektivu a niko ne uzima nju u obzir,receno joj je nesto sto je mozda sumnjala,ili uopste nije. Mozda joj jednostavno treba VREME da sve isprocesuira. Tako da,da joj VREME a ti zivi zivot po svom. Razgovaraj sa njom ako joj bude potrebno ali se nemoj raspravljati. I kao sto neko gore napisa,nisi kriv ni za jednu njenu odluku. Jos kad bi otisao sada od nje mislim da bi je to samo dodatno povredilo. Treba da vidi da si i dalje onaj njen "stari" sin i da se nista ne menja zapravo.

Mene moji smaraju sada sto sam sam,i teraju me da nadjem nekog momka. A ja komletno operisan sada.
Korisnikov avatar
By stardust81
Hahhaha, Bern, pa ne mogu tek tako. A i bas je divan prema meni. Evo za vikend me vodi u Budimpestu...(rodjendanski poklon). ❤
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!