Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Removing toxic people from your life is necessary,it can be quite painful when they're the ones we care about,but still necessary.
Korisnikov avatar
By gossip
kraj jednog a pocetak novog poglavlja
Korisnikov avatar
By Kler
U fazi da gledam penzionere i zavidim im, da bih cak volela i da zivim od te bedne penzije, ali bez ovolikog stresa, tenzije i pritiska. :shrug:
Korisnikov avatar
By Kler
Trenutno sex, ali ni to toliko. Ok sam.
Korisnikov avatar
By Markiza
U fazi kad smo rešile da se proširimo i da udomimo malu kucu koja traži dom. Posle praznika. Mešanac, crna mala, čupava, smešna, kao da je iz topa ispaljena. Pošto smo većale oko imena Tijana složile smo se ipak da se zove Katarina a zvaćemo je Tića. Kako će mačka da reaguje...
Inače, Galateja svuda ostavljala moj broj telefona da se ja raspravljam sa ljudima i nije mi jasno, zovu uglavnom žene (koje kupe psiće po ulici i posle poklanjaju) koje me ispituju kao da su FBI agenti i kao da one mene usvajaju. Ali ta pitanja, ko sam, odakle sam, mlada, stara, udata, bla,bla...strašno. Baš sam se smorila.
Korisnikov avatar
By gossip
trying to stay stable
when everything else around me is falling appart
Korisnikov avatar
By Kler
U najnalozenijoj fazi zivota.
Korisnikov avatar
By Kler
Hodajuca sizofrenija. Od ekstremne srece do nevidjenog dna.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
U “ponuđen kao povlašćen” fazi!
Ne moraš da brojiš pare ako te JEDNA novčanica čini milijarderom. #solomonsko rešenje
To što nisi mogao da kupiš ništa posebno jer novčanica nije mnogo vredela, nije ništa neobično. Država nije proizvodila ništa.
Kompromis: praznu prodavnicu napuniti kupcima a prodavcima dati priloženu novčanicu i izbaciti ih iz prodavnice. Dozvoliti im da razgovaraju preko posrednika (preko proizvođača koji ne proizvode ništa) jer možemo da razumemo druge ljude samo ako ne tražimo ništa od njih! #kategorički imperativ

Slika

:kolo:
Korisnikov avatar
By voodoo
...u potrazi za podesnim filmom, koji bi mi prijao...
Korisnikov avatar
By gossip
skidanja krelja sa pasa/macaka lutalica
Korisnikov avatar
By gossip
u fazi: spremicu 5 ispita za mesec ipo dana :optimista:
Korisnikov avatar
By Kler
U sizofreno, anksiozno, nemirnoj fazi, bez strpljenja i zivaca za tudja sranja.
Korisnikov avatar
By gossip
Objektivnoj.

Prepoznajem svoje pogresne reakcije/navike u odredjenim trenutcima i menjam ih sa zdravijm i ispravnijim reakcijama/navikama.
Korisnikov avatar
By gossip
U fazi kada se mnoga poglavlja zavrsavaju,mnogi ljudi odlaze,ma koliko god to bilo neprijatno iskustvo ne odupirem se nego prihvatam sve to.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!