Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Pa volim, tko ne voli? (mislim na lezbijke)
Al svakako preferiram obrijane, i sebe redovito brijem.

Ali zadnji put mi stvarno smucilo, i jos mi nije jasno, cura tek izasla iz tusa al je toliko smrdila da me sve peklo od jakog mirisa, nos, jezik, grlo.. Nisam izdrzala duze od 15sec, fuj.. :nesiguran: :bljak:
Korisnikov avatar
By Blady
^ Dzizs, ja to ne bih mogla :drama:
Mazilica napisao:
Ali zadnji put mi stvarno smucilo, i jos mi nije jasno, cura tek izasla iz tusa al je toliko smrdila da me sve peklo od jakog mirisa, nos, jezik, grlo.. Nisam izdrzala duze od 15sec, fuj.. :nesiguran: :bljak:[/color]
Blady napisao:^ Dzizs, ja to ne bih mogla :drama:
:lol:

sok od ananasa sve leci :pivce:
Korisnikov avatar
By Darling
sweety napisao:
Originally posted by Angelina777
wtf? sto da ne lizem? svasta.

a kakvo si to lose iskustvo imala? :)
...pa bilo mi gadno...dlake mi upale u usta ..povracalo mi se..:bubblegum:
Razgrneš, pa zalepiš :lol:

On: Meni su frizurice baš seksi, ali su mi i obrijane ok, tako da mi je, u principu svejedno, sam' da se liže. :bale:

:lol:
...Sitnicava... napisao:
Orlando the Lady napisao:Pa ti nemoj ao ti je gadno.
Nije isto- valja ovde napomenuti- kada je picka dlakavo nesredjena, i kada je sredjeno dlakava. Trimovanje svakako treba uraditi.
A dlaka u novu, i ti fazoni... pa, u nozdrvama vec postoje dlake.
Dlake. :love:
Maštam da sretnem nekog sa dva dreda dole; staviš ispod šerpenju sa mlekom, uzmeš jedan dred u jednu, drugi u drugu ruku, povlačiš gore-dole i simuliraš muženje krave. Prostote na selu. :pervert:
Budaletino blesava :roflmao:
Korisnikov avatar
By Mia123
:lol: Nisam imala "lose iskustvo" niti mi je odbojno ali ne mogu da kazem da obozavam to da radim niti da mi pricinjava posebno zadovoljstvo da to meni rade, recimo da sam indiferentna, mada su me nazivali i frigidnom sto mi je ektremnija varijanta sa kojom ne mogu da se pomirim. :lol: Ja volim da verujem da nisam nasla pravu zenu. :D
Veoma volim!
I da ližem i da budem lizana.
Kada ližem volim da devojka ima mnogo sekreta i da sam sva umazana njime.
Kada sam lizana dopada mi se da posmatram oči one koja to čini, taj submisivni pogled me uzbuđuje, samo što to malo teže ide, jer tokom seksa skidam naočare, a imam veliku dioptriju. Jezik devojke između mojih nogu je jedan od najintenzivnijih telesnih doživljaja i pruža mi svojom umešnošću osećaj divotne moći i zadovoljstva od koga mi se čini da će mi se raspuknuti grudi i da će iz njih poleteti ptica.

Žena može samu sebe i da zadovolji prstima, i da penetrira, ali ne može sama sa sobom da se ljubi i da se poliže.

Jezik! :love:

Što se tiče dlakavosti, volim kada je pička blago dlakava sa dominantnom linijjom po sredini. Ne volim ćelave pevačice, ali ni šumske lepotice. Dakle, umereno i sa stilom.
Korisnikov avatar
By Taki
Koji naziv teme haha. :D
Naravno... ali samo ako mi je slatka u faci. U tom slučaju za nijansu više volim ja da je ližem nego da budem lizana. Obožavam da gledam devojku u oči dok to radim i uopšte da vidim njene reakcije. Ali pre ovoga volim prvo da je izludim, tako što se ne spustim pravo dole već krenem od vrata polako na niže do stomaka pa onda pređem na jednu nogu - od stopala pa sve do unutrašnje strane butine ljubim, ljubim, ljubim polako, nežno... pa kad se približim meti pređem na drugu nogu i opet krenem sve isto do momenta dok ne vidim da me moli očima da se spustim dole. U tom trenutku mi ništa slađe nije od njenog napaljenog pogleda.
Eeee... beše ovo nekad... :placko:
Korisnikov avatar
By Hys.
Istina!

Nego, ja se pre pola sata obrijala skroz i uopšte ne mogu sebi da objasnim zašto :lol:

mislim da sam se zamislila, i u toku procesa balansiranja da bude isto sa levA i desnA sam omasila par puta i onda jbg, jos malo jos malo i odeeee :krezavi:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja imam trip da bih jednom voleo da probam da oližem finu picu. Ništa drugo, samo to, nemam potrebe ni za ljubljenjem.

Samo što je to toliko neki slab poriv, više znatiželja i omajgad-ja-to-nikad-nisam-video-uživo-i-izbliza osećaj, da kontam da se nikada neću nakaniti.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569990#p2569990]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569982#p2569982]Srklet napisao:[/url]da sam lezba, naravno da bih uzduž i poprijeko lizo pičku. :elvis:
+1
I onda bi vas vlasnica pičkice verovatno oterala u istu :krezavi:

Ne, stvarno, mislim da gej dečaci imaju trip da to ide amnamamam liz vamo tamo

Mora da postoji koordinacija, poznavanje klitorisa i uglavnom je u pitanju stimulacija na jedan određen način koji toj devojci prija.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570052#p2570052]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569990#p2569990]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569982#p2569982]Srklet napisao:[/url]da sam lezba, naravno da bih uzduž i poprijeko lizo pičku. :elvis:
+1
I onda bi vas vlasnica pičkice verovatno oterala u istu :krezavi:

Ne, stvarno, mislim da gej dečaci imaju trip da to ide amnamamam liz vamo tamo

Mora da postoji koordinacija, poznavanje klitorisa i uglavnom je u pitanju stimulacija na jedan određen način koji toj devojci prija.
Kako ništa ne znaš, nije amnamnam, nego omnomnom. :lol:
Aman, ti misliš da sam ja odmah profesionalno kurac pušio! Ta to se nauči posle izvesnog vremena!
Ali sam inače skontao da je zabranjeno prevelika promena tempa i tačke, ono, u fazonu, istražuj, gledaj reakcije dok ne udariš sweet spot, i onda se drži nje ko pijan plota.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Upravo sam skontao da sam rekao isto što i ti, samo malo duže.
Ono što hoću reći, nemoj da brigaš, brigaš, život se stara.... :D
Još nijesam imala priliku da ližem, ali definitivno bih voljela da njoj bude obrijana kad to uradim.
Ne volim dlake nikako. Ni na sebi, ni na drugome.

Nadam se da će biti divno iskustvo. :cheer:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2298327#p2298327]Mazilica napisao:[/url]Pa volim, tko ne voli? (mislim na lezbijke)
Al svakako preferiram obrijane, i sebe redovito brijem.

Ali zadnji put mi stvarno smucilo, i jos mi nije jasno, cura tek izasla iz tusa al je toliko smrdila da me sve peklo od jakog mirisa, nos, jezik, grlo.. Nisam izdrzala duze od 15sec, fuj.. :nesiguran: :bljak:
Mmmmm
Pa normalno da zna malo zasmrduckat ponekad ali moji nagoni i strasti su puno veće od mirisa. Toliko volim picku da mi takvo što ne smeta :) , dapače ima mirisa koji me još jače napale..naravno da mora bit obrijana ... Njam :)
Ja zadovoljavam partnericu, druga strana nikada mene jer meni to ne odgovara tako da uzgajam dlake, i ponosim se jer mi tako ljepše hehe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!