Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
1. Opet mi Pluton kvadrira Sunce a taman sam se resio Urana -.- :urAnus:
By alexandermagic
Ako ne mislis samo na sebe, ako ne inzistiras na tom da je tvoj nacin jedini ispravan, ako izbjegavas 'igre moci' (to ti ne bi trebalo bit tesko :ozbiljan: ), ako se ne suprotstavljas jacim od sebe ne znam zakaj bi se sekirao. Ne mogu te zamislit vodjenog sirovim nagonima. Mozes li se ti takvim zamislit ? :ozbiljan:

Ionako si vise puta pisao da ne priznajes Pluton, Uran i Neptun. Kao da te netko pita.
Ne djeluju planete na osoby, vec ono sto je povezano sa njima, a cega se moze oslobodit samo ukoliko se ukloni astroloski implant.
Korisnikov avatar
By gossip
ali moj nacin jeste jedini ispravan i ja volim da se suprotstavljam :lol:
salim se...ma priznajem ih....ali njihov uticaj je znatno drugaciji od ostalih planeta.....
i dalje za skorpiju prvenstveno gledam marsa,za ribe jupitera,vodolije saturn...

i gle cuda tranzitni mesec u konjukciji sa saturnom i ja idem kod stomatologa za koji sat....i zbog mog slabog saturna u XII polju se od puberteta i "druzim" sa stomatolozima....na kraju cu sve zube da povadim i da stavim protezu i da resim problem :D
Korisnikov avatar
By gossip
kad smo vec kod urANUS-a izgleda da sam se rodio u jednom od onih retkih momenata kada se vidi sa zemlje pa je on pored saturna bio jedina vidljiva planeta tokom rodjenja
By alexandermagic
LoL.
Vertex je tocka preokreta, potpuno nebitna ukoliko nije aktivirana natalnim ili tranzitnim planetima, a u obzir se tad uzima i Anti-Vertex.
U sinastrijskog karti, konjukcija npr. Sunca i Vertexa znaci ljubav na prvi pogled, oslobodjenu razuma.

Juno je asteroid, bitniji kod str8 osoba, ukazuje im na bracnog partnera. Tebi su partnerski odnosi bitni.

Inace, posto me drugi uglavnom nerviraju (cast iznimkama) na ovoj temi, kad popizdim napisat cu tri rijeci iz Veda koje izgovorene svaki dan 21 put brisu apsolutno svaki astroloski utjecaj i osoba je prepustena svom umu, sposobnostima i postaje apsolutno odgovorna za sve u svom zivotu.
Vecina to ne voli, jer im je svaka izlika za fail dobrodosla, no ...
Korisnikov avatar
By gossip
Naravno ja nisam jedan od tih ljudi,mene wowis :setnja:

Pa sada mi i nisu toliko bitni,skontao sam da moja druga polovina sam zapravo ja,osecam se ispunjeno,tako da nemam neku potrebu za vezom,ako se desi ok,ako ne oh well....sex je druga prica,to je fizioloska potreba i povremeni hook up mi je ok :setnja: sada generalno fokusiran na kompletno druge stvari

p.s. neki astrolog mi je rekao da inace ne treba da ulazim u ozb vezu dok ne prodje prvi povratak saturna,dakle ne pre 29,30 godine

btw znam da mi je fortuna u strelcu i da je to dobra stvar :setnja:
By alexandermagic
Ako detaljno pogledas, i nije najsretnije pozicionirana kad se sve uzme u obzir.

---

Jako te wowim, ti si role model svega sto cijenim kod covjeka - osobnosti, znanja, ciljeva, prioriteta, dostojanstvenosti, principijelnosti, manira ... Khm. :setnja:
By alexandermagic
Mozda u nekom ringu, u RL svakodnevici nikako. :setnja:

A posmatrano i kroz pozicije natalnog Marsa, moj koji je egzaltiran na skoro 28. stupnju Jarca gdje je negativnost istog transformirana u abnormalnu istrajnost pri ostvarivanju licnih ciljeva i u enormnu i ekstremnu seksualnost ne mirise tvog u leprsavim Blizancima. Da ti je stigao do Belatrixa (fale ti tri stupnja) mozda bi situacija bila drugacija, jer bi i ti bio drugaciji i realno opasan muskarac. Plus moj pada u tvoje 12. polje tajni, zavjera i neprijatelja. A ja tajne odnose i zakulisne radnje mrzim. Na meni se jasno vidi kad osobu ne podnosim. :setnja:
By alexandermagic
To bi bilo vrlo bitno da si zena ili muska osoba u procesu MTF tranzicije.
Kod muskarca se primarno gleda Mars, bio on str8, gay ili bi.

Venera je kod nas ono sto volimo i kako volimo, kod zene sama njena esencija iliti divine feminine essence.
By alexandermagic
Sta znas, mozda je dostatno malo promijenit pristup i manje mahat guzicom kojekakvim bosanskim i drugim odronima po cam-u i natjerat ih da se malo i potrude oko tebe. Tko to ne zeli - ok - ali treba prihvatit i konzekvence.
Nitko ne cijeni lako dostupne stvari.
Korisnikov avatar
By gossip
1. Mars mi je na Rigel-u. I Jupiter i Mars i su u petoj kuci u blizancima. Ali nekako mi se cini da imate pogresnu percepciju o Blizancima.
2. Meni je Venera spaljena,zato i ne volim zene. :D (u sexualnom smislu)
3. Vase planete padaju u moje 12to polje dakle Alexandre vi bi mene vrv varali a ja Vas wowim :setnja:
4. Ipak najvise volim svoj mesec u Biku. :setnja:

Btw prevaru nanjusim na sekund. I uvek budem u pravu. Mada tesko je mene uvuci u vezu kao vezu.
Mada ovog Jarca/Lava bih zenio :setnja: doduse za sada samo zelim da se "igram" sa njim.
Mozda posle Saturnovog povratka odlucim da se skrasim.
Korisnikov avatar
By gossip
MaRmune nemojte se pravdati nema nista lose u tome iskazivati svoju sexualnost,ili imanje odnosa,mani se tih moralnih sranja,samo koristi zastitu i ne opterecuj se. :)

Edit: Ako icem mogu da se ponosim to su moje oralne vestine,moj prvi mi nije vrv da mi je prvi put,btw sad skontah da sam izgubio nevinost kada mi je sunce prelazilo preko vertexa....mada sa devicama se iz meni nepoznatog razloga super slazem.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!