Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801985#p2801985]tajfun983 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801909#p2801909]filipkum napisao:[/url]Edita je bila sjajna ali Steva i Leon su me tako nasmejali kao Emina i Milica

https://www.youtube.com/watch?v=utLjzsL8JQ8" target="_blank
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne prestajem se smijati.
Evo nekih ozbiljnih zakljucaka nakon odgledanog klipa:
- Stevana bi opalio Andrija, a Leona bi Djuro
- Leon dobro mjesa
Pogledao sam klip jos jednom. Leon ima nesto jebizovno u pogledu a la Pariz Hilton. Is it me?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Leon je tako opusten u svom crossdressingu, Stevan se folira da ga je blam.
Obojica dobre ribe :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da, epizode, cele, se mogu pogledati ovde:
http://tlzp.prva.rs/video.html" target="_blank
nije bilo bas lako pronaci na stranici
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802296#p2802296]tajfun983 napisao:[/url]:odlican: You read my fucking mind.
ali stvarno :lol:
Stevan je prava turbo folkica i vidi se koliko mu dobro sve to stoji i da mu je u srcu, samo se uplasio da ce to i gledaoci shvatiti.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Milanhe, Tebra i ja (i još par ljudi) gledali skupa večerašnju epizodu.

Teško sranje.
Korisnikov avatar
By antibiotic
jeste se barem zabavljali tako sto ste izvaljivali urnebesne komentare?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Editina mentorka u pevanju je bila Aleksandra Radovic, nije ni cudo sto je devojka zavrsila nastup onako istraumirana :lol:

Hit mi je nova voditeljka sto forsira onaj njen precanski naglasak.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Evo bas gledam. Suret Karleuse i Mire Skoric u ovom izdanju je priceless. Verovatno jedini kadar ikad u kom su njih dve zajedno, samo sto Mira nije izlazila iz karaktera Ace Lukasa.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
štazdesilo?

prestao da gledam, al zanimaju me sad ti izlivi homofobije
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Pagonis nakon usiljene imitacije Končite Vurst potrgao haljinu, bacio periku sa sebe i rekao da je srećan što su mu djeca jako mala pa im ne mora objašnjavati koga je to tata imitirao. On je za porodične vrijednosti, zdravu i neiskvarenu omladinu i bio je u velikoj moralnoj dilemi da li uopšte da prihvati taj zadatak. A Aleksandra Radović dodala da ga u potpunosti razumije i da ni njoj nije "to" blisko.

Tesla, čiju je majicu istakao kao simbol zdravih, porodičnih vrijednosti sigurno nije bio homofobični primitivac.
Mislim da se nešto slično ranije izdešavalo i sa Banetom Mojićevićem baš sa imitacijom Končite Vurst.

Slika
By Sixto
S obzirom na njegovu delatnost i lik i delo to je potpuno ocekivano.

Covek apsolutno bitise i zavisi od krkan-homofob-retard dela populacije. On mora tako da se ponasa jer onda nece biti gledan istim ocima... On okarakterisan kao pickica gubi svako dostojanstvo, rejting i uspeh koji ostvaruje u kosmosu u kom zivi. Zasto bi bio progresivan... ovo je ionako da se skupi kes i odradi reklama... on od pedera nema ama nikakve koristi, osim sto ga spopadaju na instagramu pa s gadjenjem mora da trpi te fejvove i lajkove.

Apsolutni razlog zasto u zestoko profesionalnom sportu outovanih ima saka jada i to kad se povuku iz aktivnog igranja.
By filipkum
Auu tek sad odgledao bilo znatno gore nego s Banetom, nije samo ispao homofob nego i glup. Sta mu znace te prave vrednosti (pretpostavljam da je mislio na hetero porodicu), a majica Nikole Tesle. Bilo da je Tesla voleo zene ili muskarce, zar nije uglavnom bio u celibatu, mozda cak i smatran aseksualnim, pa samim tim nije imao niti zeleo da ima decu, jer je zivot posvetio nauci. A kao Karleusa mogao da se utegne, isto ko Bane s Brenom
Korisnikov avatar
By antibiotic
To je zato sto je prosli put Bane odbio da imitira Koncitu (il sta vec), pa da sad on ne bi ispao neki pederoljub mooorao je ovo da napravi. Verovatno i pod pritiskom okoline, ko zna. A mislio sam da je cool lik (s obzirom da je bokser, kako je rece Katarina Radivojevic :lol: )
Drago mi je sto je u glasanju bio na dnu. Barem to. Degradirao je citav show, koji je i onako dosadniji nego ikad.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nije mi najjasnije koji konkretno problem ti ljudi imaju sa Koncitom?
Zasto im je bas ona, pored svih tih raznih likova, toliko problematicna? Sem sto ima bradu, nije nista posebno ekcentricna u oblacenju i ponasanju. Prilicno je regular girl.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
verovatno zato sto je rodno fluidna a rodno rigidni, pa i stereotipni, ljudi tu fluidnost dozivljavaju kao napad na sopstveni rodni identitet. njihova unutrasnja reakcija je basically strah od toga da ono u sta veruju i na cemu rade celog zivota nije istinito.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da, plus sto njoj to tako prirodno stoji. Nije cirkuzant, pa da kazu parodija ili sl.
Pagonis je malo zbunjen decko, kada je skinuo kostim izgledao je tako nekako ogoljeno i jadno. Bas kao da zna da pokazuje neku skrivenu slabost. Nije bilo "ovo (Koncita) nisam ja", vec vise "ovo sam ja, ali ne zelim da budem".

Tako se prosrao na instagramu, jao.
Korisnikov avatar
By Burak
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804087#p2804087]antibiotic napisao:[/url]Da, plus sto njoj to tako prirodno stoji. Nije cirkuzant, pa da kazu parodija ili sl.
Pagonis je malo zbunjen decko, kada je skinuo kostim izgledao je tako nekako ogoljeno i jadno. Bas kao da zna da pokazuje neku skrivenu slabost. Nije bilo "ovo (Koncita) nisam ja", vec vise "ovo sam ja, ali ne zelim da budem".

Tako se prosrao na instagramu, jao.
eeeeeeeee nemam instagram pa mi nejasno što ga svi u komentarima podržavaju.
Da li je moguće brisati komentare pa da ostanu oni koji ti odgovaraju, ili su na instagramu korisnici zadrti krkani? :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
ne znam da li je brisao nepozeljne komentare, znam da je prepravljao svoje, ali ljudi na vreme napravili screen shotove :D
By filipkum
Ali ovaj tlzp, sta im sad znaci ovo ismevanje ljudi, tako su s onim Rastom i Anom Nikolic ismevali njihov razvod, a sad ovo s Indirom i onom pesmom koju je pokusala na francuskom da otpeva. Bas je nekako bezveze, mislim ako su vec izabrali te ljude da ih imitiraju, ne moraju da ih ismevaju. A za sledecu nedelju Stevan i Leon dobili Arijanu i Niki uz muske izvodjace, kao da pokusavaju da se operu, ili ce stepen homofobije da skoci jos vise. Bas je razocarenje ispala ova sezona, a nije lose pocela
Korisnikov avatar
By Torry
Nece, Stefan i Leon nisu homofobicni. Ili ne ispoljavaju.

Pre par nedelja su sasvim ok imitirali Milicu i Eminu.

Bar dok sam gledala, poslednje 2 nedelje i ne pratim.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!