Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nižem dane. :gotika:
Zlatni lanac ne može bez alke koja sa tim istim zlatom nema veze zato što treba da razbije monotoniju. #bižuterija

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Spremam odecu za sutra i pripremam se da mi majka vristi: E neces tako da ides kao klosar ...

Video sam bubu u fioci gde drzim punjac. Uzeo celu fioku, izneo do kupatila ali mi izgleda negde usput buba ispala.
Pico, prvo je trebalo izvuc info od koga je poruka a onda se iscudjavat/komentirat.

---

Mili moji, u 11h se moram srest sa meni najodvratnijom osobom na planetu tako da sam se u potpunosti pripremio.
Ako bi se zezali moglo bi se rec i da cu morat rabit otmen stav haVizme :atina.feVavi: te modus: :ozbiljan:

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
zavrsavam :kafa:

treba malo ranije da krenem na posao danas da odnesem doznake u firmu a i psihicki se pripremam da jebem sve po spisku i sefu i kadrovskoj.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nosim maramu!
Brat iz Nemačke mi je rekao da je Hitler naredio Nemicama da poskidaju marame koje su nosile pre rata jer ih uglavnom nose slovenske ženturače.
Mora da se zna red.

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
dosao tek sada kuci
a izasao u 8 jutos :facepalm:
Posmatram ispod oka i sa otmenim stavom haVizme mog decka koji kune sebe sto je dao 160 konver. maraka (oko 80 eura) za nov telefon. Kineski, koji izgleda kao cigla, pardon - mini tablet. :ozbiljan:
Nije normalno bit toliko skrt prema sebi, jer si svaki mjesec moze priustit najskuplji iz mobilnih prodavaona.
Korisnikov avatar
By Macan86
čekam da mi se opet prispava jer sam se razbudio nekako iako mi se nenormalno spavalo pre nego što sam lego...
Odavno se nisam ovako povampirivao XD
Korisnikov avatar
By gossip
Izveo psa posto mu je bila hica,sada polako ispijam :kafa:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Punim prazninom mesta oko rupe! Ne smem precizno da promašim metu koja se klati zato što stabilnost predstavlja čvrstu ogradu koja se povlači dok prilaziš da bi zezala. :chilling:
  • 1
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!