Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Koje neprijatne telesne senzacije se javljaju u vašem telu kao reakcija na unutrašnje konflikte, napetost ili psihološki pritisak koji je nekad nemoguće eskivirati?

Kod mene se stres "skladišti" u stomaku i izaziva plitko disanje, a ponekad se javljaju i migrene koje posledično stvaraju nesanice.
Autogeni trening mi je pomogao da ublažim te tegobe.

Dakle, kako vaše telo prerađuje brojne probleme sa kojima se susrećete i kako ga "smirujete" i vraćate u optimalno stanje?

Znam da se mnogi ljudi žale na visok krvni pritisak, povišenu temperaturu i malaksalost (i te stvari povezuju sa stresom), pa me interesuje da li takve neprijatne stvari muče i vas.

Pišite. :B
Korisnikov avatar
By scout_finch
Ukocen vrat i gornji deo ledja/ramena. Plus distimija preraste u akutnu klinicku depru jbg.
Kod mene se stres ispoljava na snu. Pocinjem da se budim nocu, budim se rano ili ne sanjam...
Inace se trudim da stresne situacije rijesim u hodu, ali se nekad nakupi, pa me onda neko vrijeme izludjuje i ne da mi da spavam ko covek.

OFF: Ti bi se DW trebao baviti necim vezanim za psihologiju.
Ne akumuliram dugorocno nista od stresova pa nemam tjelesne senzacije/posljedice - osim mozda grumpycat face povremeno; a 'stitim' se meditacijom, izolacijom, brzim hodom, vjezbanjem, hobijima. Kako kad. Posto nikog nisam fizicki napao vec dugo (ako je konkretna osoba stresor), kako sam ranije znao, znaci da mi pali.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nesanica, glavobolja, grickanje noktiju i sl. kompulzije, malaksalost, bore, a nedavno primetih i par sedih vlasi.

Pošto je stres manje-više konstanta u mom životu, sve ovo je postalo manje-više hronično, navikao sam se na te neke demone što mi čuče na ramenu 24/7 i trudim se da nemam resting bitch face baš non stop.
Korisnikov avatar
By bern
aritmija, mnogo ozbiljna faca, nervoza (koja se nekad pretoči u onanisanje).
Uglavnom dobro podnosim stres, ništa što mi duža šetnja, igra sa psom ili kafa pored reke ne može rešiti.
Najgore mi je bilo u periodu rata sa sobom, prihvatanja sebe... Užasni grčevi u stomaku, granica ludila, plač...
Verovali ili ne spasli ste me vi i jedan ortak koji me opterećivao svojim problemima.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
stress hunger -> overeating -> increased body volume
Korisnikov avatar
By Hys.
Napadi panike, nespavanje, ukocenost ledja, bol svih udova, bol u stomaku. Sve. Kad je veliki stres u pitanju.

I za mene novost - ne mogu da jedem kad sam pod velikim stresom.

A da - i pogorsa mi se asma.
Korisnikov avatar
By gossip
Grcenje vilice i stezanje u grudima. Ignorisem ih i ubrzo prodju.

Ako me bas "stisnu" tu je moj dragi prijatelj Ksalol. :lol:
Korisnikov avatar
By Kler
Bol u vilici, toliko da sam se istripovala da imam problem sa zubima.

Imam problem sa stomakom, bolom, glavoboljom i bolom u vratu i ramenima - tu mi se nekako skuplja sav stres.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803927#p2803927]Markiza napisao:[/url]^
Nema toga sto crvena konjska mast ne ublazi. :D
Ja cu poceti i da je jedem koliko je koristim za sve i svasta. Da mogu i skalp bih skinula i utrljala je malo na mozak kad krenu glavobolje. Nemoj samo oko ociju, pece mnogo :nesiguran:
Ja koristim zelenu uvek, probacu tu crvenu vec sutra. Hvala.
Korisnikov avatar
By Hys.
crvena konjska mast je strava.

jos jedan simptom je - legnes u pola 7 ustanes u 7 jej
Korisnikov avatar
By Hys.
crvena konjska mast je strava.

jos jedan simptom je - legnes u pola 7 ustanes u 7 jej
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803943#p2803943]Hys. napisao:[/url]crvena konjska mast je strava.

Jeste. Meni najvise pomaze kod menstr. bolova. Ranije sam morala uvek neki analgetik, sad ne. Namazem stomak gde me obicno boli, zagreje se mesto i vrlo brzo prodje, za manje od desetak minuta. Ne secam se u poslednjih nekoliko godina kad sam popila neki lek kad dobijem, a inace sam ih godinama pila.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!