Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Veruj mi, znam sta imam u svojoj biblioteci...
Samo mi ta nedostaje...
Ostale knjige su u izdanju Narodne knjige... :)
pa ih na slici mozda ne vidis :P
Korisnikov avatar
By Mars
Moj Ludlum je u izdanju Stilosa.
(jako lice na ove dole)

Slika

„Nekoliko puta u toku dana, u trenucima jakog stresa, samo zatvorim oči i mislim na Marsovo dupe...“
(Boris Tadić, predsednik Srbije, casopisu „Jefimija“)

http://www.howstuffworks.com/
Korisnikov avatar
By ogi_ns
zna li neko gde mogu da downloadujem
"audio books"??

nisam nikad video kako to izgleda, npr da pustim da mi neki roman pricaju a ja slusam....

ne znam da li ce mi se svideti, dok ne probam necu ni znati, ali u inostranstvu je to prilicno popularno i u knjizarama imaju da se kupe audio izdanja novijih knjiga...

anyone probao??
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Baksuzi nijedni! Kada sam procitao i odgovorio na ovu temu, istog (ili narednog) dana sam dobio knjige za fax u formi cda :rida:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by ogi_ns
zna li neko gde mogu da downloadujem
"audio books"??

nisam nikad video kako to izgleda, npr da pustim da mi neki roman pricaju a ja slusam....

ne znam da li ce mi se svideti, dok ne probam necu ni znati, ali u inostranstvu je to prilicno popularno i u knjizarama imaju da se kupe audio izdanja novijih knjiga...

anyone probao??
Ovo me sada asociralo na onaj glas uz DVD za "gledanje" filmova za slepe. Skroz sam se navukao na to. Odgledam film, i onda obavezno još jednom uz tu foru (fenomenalno umirujuće glasove koriste).
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Escobar
A ti citas? :elektro:
I u stripovima ima sta da se cita, kao sto znas ;)
By ~ Le Saint X ~
prave knjige...

pre neki dan, skinuo jedan deo knjige sa neta...
procitao 10ak reda i odustao...
it's not 4 me
By polarlicht4.1
Meni su ebookovi odlično rešenje. S jedne strane, one na srpskom koje imam na diskovima je vrlo teško naći tako da ne moram i sa tim da se mučim. S druge, za one na engleskom bih morao brdo novca da dam pa još da čekam i dok stignu a ovako trošim samo sebi vreme čitajući ih. A dobre su i što kad se citira može samo copy & paste :D
By жњ
Buducnost ide u pravcu fuzije.

A stvar se zove elektronski papir.

Kroz koju godinu spojice se ugodjaj klasicnog citanja sa velikom prakticnoscu elektronskih izdanja, imacemo spravicu koja lici na knjigu u koju cemo moci ucitati celu biblioteku i citati je na starinski nacin - imace cak i korice, nece imati ekrane koje titraju, nego za nase oci lookalike papirnu povrsinu sa elektronskim mastilom i koja ce cak morati da se lista (zarad potpunog ugodjaja). Fazon treba da izgleda otprilike ovako.. kada se knjiga ucita, procesor rasporedjuje mastilo koje se ubrizgava po pikselima na elektronskom papiru.. uglavnom, neka zezalica sa organskom elektronikom.

Evo linkova pa pogledajte sami

http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_paper

Jos 4-5 godina :fige:

------------------------------------------------------------------------------------

Inace, i ja sam fan old-school citanja ;) Ne mogu da svarim ekran nikako!!! Mada mi ta elektronska knjiga sa realisticnim papirom deluje kao pun pogodak i za nas old skulere ;)
By polarlicht4.1
Ja se zalažem za potpunu kiborgizaciju - lepo uzmeš određenu količinu terabajta materijala i direktni upload u pamćenje a la Johnny Mnemonic (ili kako se već piše). :D
Korisnikov avatar
By Allkey
Dista mi je što listam forume, još mi fali e-knjige da čitam...

I kada se pojavi neka opširnija a interesantna informacija, isprintam pa čitam.

I ponekad mi je žao što nemam laser i tone papira.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Egmont
Originally posted by Renoir
@Egmont....Da, Ludlum je moj omiljeni pisac politickih trilera...
Samo jedna njegova knjiga mi nedostaje...Bornov identitet koju jurim vec 7 godina i nikako da je nadjem!
Fali ti jos 15. Covek je bio... hm... skriboman :)
Zadnjih nekoliko godina se pojavilo bar 7 ili 8 novih...
a Narodna Knjiga podigla cene... :(
Korisnikov avatar
By 88
Ne razmishljajutji ikako ( i nikoliko:ogledalce: ) uvijek tju prochitati knjigu (opipljivu) pred sobom, nego buljiti u ekran.
Korisnikov avatar
By tajfun983
E-knjiga mi je upotrebljiva samo u smislu strucne literature, a ako je u pitanju naslov koji cu zaista citati (od rijeci do rijeci), onda je jedini izbor (papirnata) knjiga.
Korisnikov avatar
By mega therion
Posto je carina postala nenormalna u poslednje vreme, resila sam da se prebacim na ebooks. Nacelno vise volim papir, a audiobooks su mi spas na putovanjima.
Korisnikov avatar
By elizevin
Sve redje citam prave, papirne knjige, i gomila njih vene na policama neotvorena, posto mi je jednostavno daleko zgodnije da citam knjige na kindlu. Papir lepo mirise, ali zauzima vise mesta i tezi je od kindla, istovremeno mogu da nosim samo 1-2, dok kindle ustekuje par stotina, takodje sve lampice za citanje za papirne knjige su nezgrapne, dok sam za kindle nabavila jos davno korice sa ugradjenom lampom za citanje. Citanje sa ekrana mi je ionako navika vec petnaestak godina, skoro sva Polarisova izdanja sam procitala direktno sa njihovog cuvenog diska. Sve u svemu, knjige su mi lepse, ali kindle je prakticniji i definitivno najbolja investicija ikada s obzirom kojiko mi je citanje fundamentalna zanimacija.
Korisnikov avatar
By Torry
E books nikako.

Malo mi je sto ionako pola dana buljim u komp zbog posla, treba jos i knjigu da citam na taj nacin. Ne mogu.

A i nista nece moci da zameni taj osecaj listanja i drzanja knjige u ruci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!