Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Perem neki ves, odnosno cekam da masina zavrsi.
By Kragi
A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice chianti

:pervert:

Evo me u Zubinom Potoku. Pa kad medzik pominje grindr na jednoj temi ja sam momcima ovde odusevljen. Doduse NP je blizu kao i KM a ovi Pazarci lepo vide profil posalji sliku i kazu "ocu kurac!".
Pa to bato, to mi kazi.

Moram statusa da dovdem ovde jednom da ga naguze trojica obrzanih. :smeh:

Inace, konzervativna sredina, ljudi se plase da se upoznaju medjusobno valjda, svi bi nesto sa strane. Konkretni, nezahtevni ... Pa jao bre, kako ja ovo nisam ranije imao ovde!!!
A sve dobri frajeri.

A ja dos'o caletu na groblje :kesa:
Skroz nemoralno.
Korisnikov avatar
By Gayzer
Ispijam jutranju kaficu u 5 popodne i spremam se za put.
By Kragi
:sweet:

Ali znas kako su dobri frajeri :rida:

Elem, sutra je 30 godina. Ja sam tu dan ranije. (:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
evo smejem se. prvi put mi odleteo golub pošto sam ga puštala da bleji na terasi da se druži sa ostalom armijom debelih koji svraćaju tu jer ih hranim i nije ga bilo tu jedno 3 sata i sad sleteo na terasu i ušetao lepo kroz vrata u sobu i seo na njegovo mesto kao fak diz šit ću se ja jebavam da letim kad mogu da sedim i jedem i pijem u toplom debela kokoška da budem. mali bebi debeli ludi <3
Korisnikov avatar
By tajfun983
Vozim se gradom i naletim na zaljubljeni par. Momak zaustavlja djevojku kako bi je poljubio, a meni na pameti ovaj atleta i u glavi se odmah zavrti slika kako bi ja njega zaustavio na sred ulice da ga poljubim.
Slika
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
AR URF

svaki slobodan trenutak gledam da provedem tamo, cause it's not staying for too long
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pokušavam da izvadim neko parče pršute koje mi je upalo između zuba, bez čačkalice :D :svinja:
By alexandermagic
Suzdrzavam se da nesto ne prokomentiram i osjecam se kao neki saint zbog tog.
By Kragi
Prenemazem se da konacno odem u krevet. Ceka me naporan dan.
Prvo cekanje u redu za pasos, a tu ne ocekujem veliku guzvu ali zdravstvena jebena kartica, grrr!
I necu oprostiti nekome sto mi lepo nije, kao svim normalnim ljudima, ista isporucena na kucnu adresu a ne da moram da idem po nju. Vec sam jednom pokusao pre, skoro pa, mesec dana - usao, video guzvu i izasao.
Da stvar bude jos gora, to je tako lose organizovano, kao i sve salterske sluzbe kod nas, da mi dodje da dignem ruke od svega.

Samo da ne bude velike guzve :fige:
Korisnikov avatar
By Macan86
čekam da mi dođe iz dupeta u glavu
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jedem gumene medvediće koji su natopljeni džinom :D
  • 1
  • 529
  • 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!